Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Hegy »

Jop :oops:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

hej, akurat ze jedine co som si chcel zarezervovat je moje vlastne meno, Oliver, ale na to mi pisal na vsetkych serveroch ze "not allowed".
takze som si zarezervoval nejake random mena na random serveroch, aj tak neviem kde budem hrat este, sme sa s partou nedohodli.
ale tesim sa male dieta na classic. uplne iracionalne.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

My sme sa tiez dali dokopy stara parta, s ktorou sme hravali wowko este za starych cias. Vacsina z nich uz ani nic nehrava ale ked videli, ze bude re-release Classicu tak nevahali, kupili kompy a tiez su v hype-mode :D ... Sranda. Hlavne preto sa tesim, dufam ze si to spolu zazijeme znovu, jak velke decká :-)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ja nemam staru partiu, ale novu :)

ja som strasne zvedavy, napriek tomu ze vidim tolko negativ (zdlhave questenie, predpotopne ui, limitovana variabilita pri classach, primitivne rotacie), tak ked som si to cez vikend na chvilu zapol a zabijal som mobov autoattackom (lebo nic ine nemas), respektive jednym spellom co ti minul manu na 4 casty, tak ma to naplnalo velkym uspokojenim. a teda zvedavy som ze kolko mi to vydrzi :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to zvlastne, ano, Classic je velmi nemoderna hra. Ale to je mozno to, co sa mi na tom paci neviem.
Mna nova partia s Classicom vysmiala :D
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Idem hrat na normal realm asi, meno som si nerezervoval lebo mi to pride zbytocne a nechcem kvoly tomu kupovat gametime 2 tyzdne dopredu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak to by som isto nespravil ani ja, ale mesiac dozadu som uz nevydrzal a skoro po roku zase subscribol a hral som retail.

my sa este rozhodujeme medzi RP a RP-PVP. ja mam rad roleplay, aj ked 90% casu len pasivne, proste to ma take caro ked ides cez stormwind a to mesto ozaj zije zivotom.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Tak ten classic je uplne sialenstvo. Zacinali s 2 PVP EU english serverami, teraz ich je uz 12 a na kazdom z nich brutalne fronty s 20000+ hracmi. Na niektorych serveroch je dokonca odhadovana cakacia doba cez 10 hodin.

Kde hrate ? Ja nakoniec hram human warlocka na golemagu (PVP server)
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Kurnik, že 234 minút..........v poradí 22792....nádhera :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

WOW Classic sa dá skusiť aj zadarmo do lvl20? Nechcem platiť 13€ za to, keď po 5 minutách zistím, že to bol len spomienkový optimizmus a vôbec ma tá hra nebaví.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som nemal ziadny zaujem hrat na PvP realme, takze som sa usadil na RP realme, Hydraxian Firelords myslim.

povodne som vobec neplanoval to zapinat v den spustenia, ale situacia sa zmenila, nakoniec som sa logol hned o 00:00, napriek tomu ze teda RP realm nebol vobec vyhladavany a aj aktualne je tam Low populacia, tak tam boli brutalne lagy a bitky o quest mobov. strasne som nadaval na paladinov a hunterov lebo maju hned od zaciatku instant ranged abilitu, takze vedeli tagovat mobov velmi rychlo a ja chudak mag som ich nahanal staffkou :D
ale uz som zazil par peknych momentov, prva named potvora v jaskyni, okolo jej mrtvoly 30 ludi co cakaju na spawn. nakoniec sa nam podarilo vytvorit frontu a aj to realne fungovalo, ze ked sa potvora spawnla tak ju zabil ten co bol prvy v rade :D
no a ked som bezal k mage trenerovi naucit sa nove skilly, chybalo mi 6c na naucenie sa conjure water (absolute must kedze zabitie jednej potvory mi zozerie 60% many), tak som zo zufalstva predal boty co som mal na sebe, lebo sa mi nechcelo ist questit a potom sa zase vracat.

dnes som hral chvilu tiez, takze som lvl11 a uz trochu narazam na frustraciu, akonahle naagrujem 2 potvory tak som mrtvy, niektore questy trvaju nechutne dlho (proste 15 minut zabijas mobov a mas 4/12 quest itemov) a nejak neviem na co sa mam tesit. tesil som sa na talenty, ale realne si clovek uvedomi ze su to strasne male krokove narasty takze to skoro nic nezmeni, 60ka je strasne daleko, nasetrit 80g na mounta je nerealne a questenie je monotonne. tak blbo to vyslo ze partia s ktorou by som mal hrat nejak nema cas aktualne a nejake grupy spravime az o tyzden, mozno o dva.

a neviem ci si niekedy zvyknem na rozne drobne otravne obmedzenia. ze ked minujes tak to nie vzdy vyjde a treba to opakovat az kym ruda nezmizne (nie ako retail ze na jeden krat vyminujes vsetko) a to ze vzdy ked zomries treba znova zapnut Detect Nodes.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Mozno classic nie je pre teba tak isto ako pre 90% ludi co to do mesiaca quitne ked opadne najvacsi hype, drviva vecsina ludi podla mna 60tku ani nedoexpi... Naagrovat 2 mobov za maga by nemal byt az taky problem ked mas full hp full manu a jednemu das polymorph. Mozno je aj problem v tom ze nemas este wandku. Oporucam kupit lesser magic wand z AH, na golemagu sa predavaju uz totalne pod cenu okolo 7s.
ephramko napísal:WOW Classic sa dá skusiť aj zadarmo do lvl20? Nechcem platiť 13€ za to, keď po 5 minutách zistím, že to bol len spomienkový optimizmus a vôbec ma tá hra nebaví.
Pochybujem. Btw lvl 20 na classicu trva asi tak dlho ako kompletne prejst 2-3 moderne AAA hry... A to si realne mozno tak na 10% levelovacieho casu, ktory treba na 60tku
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

neda sa skusit for free
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Toto ma dorazilo :D

https://i.redd.it/krpcvrc2r5j31.png

Respect the line!

Len 11460 fronta nie je cakacka na 24 minut ale tak na 6 hodin minimalne
007miroslav007
Expert
Expert

Tak čo, čo nakoniec hráte? Ja zatiaľ ostávam pri classicu - ten ma zatiaľ baví podstatne viac ako BFA, ktorý som pustil po nejakom čase a hneď aj vypol. Akosi ma prestal baviť a to je čo povedať po toľkých odohraných rokoch....
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Stale hram, akurat vcera som dal lvl 60. BFA je pre mna ina hra, resp. je tam strasne vela veci co ma tam stve, takze to nehram ani neplanujem hrat a ani keby nebol classic by som to nehral.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja nemam cas hrat 2 hry, takze odkedy vysiel classis tak som bfa nezapol.

zatial ma to bavi, aj ked sa pomaly dostavuje unava zo stereotypu. som level 30. aktualne nie som schopny spravit za jeden den viac ako jeden level, lebo proste nemam tolko casu. a aj to len v pripade ze riesim iba levelovanie, ze ignorujem profesie a dungeony.
to znamena ze mi to bude trvat minimalne dalsi mesiac dostat sa na 60, realne tak 2-3 mesiace.
nehovorim ze proste musim byt 60ka, realne nebudem moct robit nic ine na tej 60ke co nemozem teraz (okrem raidovania na co ale nemam cas), ide skor o ten pocit, ze to je ten ciel, spravit 60.

a tiez sa mi moja particka velmi rychlo rozpadla, nikto na to nema cas. respektive kazdy ma inak casu a nemame sancu sa zjednodit ani aby sme dali spolocny dungeon kedze sme kazdy iny level. stretneme sa az o rok na 60ke :D
007miroslav007
Expert
Expert

Myslím, že nový datadisk: World of Warcraft: Shadowlands..https://www.youtube.com/watch?v=QInBVzBJuU4, ale neviem či sa po poslednom datadisku BFA tešiť, alebo nie.......
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=s4gBChg6AII
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cus... no ja fas som si zaplatil za ten classic tych 12 euro... aj ked som zacinal na hrat ked bolo uz BC ... no a otazka to akoze kde a jak spravim addony ? napr titan panel.. plus ten nejaky Q helper .. hlavne ten .. vsak tu v nastaveniach mozem zmenit vlastne nic... :D rady ? pls
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

https://www.curseforge.com/wow/addons
stiahni odtialto?

alebo twitch aplikaciu a cez nu vies stahovat addony
Napísať odpoveď