Výber vhodnej banky - bežný účet
-
yoggy
Re: Výber vhodnej banky - bežný účet
To mas tak ako u operatora... NIE.
To ze mas predschvalene uvery atd. nic nemeni na fakte, ze aj tak si ta preveruju, ako keby si prisiel do hocijakej banky. Skor je to len ponuka. Realne nemas nic co by si mohol ziskat.
Chod tam, kde ti to najviac vyhovuje.
To ze mas predschvalene uvery atd. nic nemeni na fakte, ze aj tak si ta preveruju, ako keby si prisiel do hocijakej banky. Skor je to len ponuka. Realne nemas nic co by si mohol ziskat.
Chod tam, kde ti to najviac vyhovuje.
Takže zatiaľ to vyzerá takto:
OTP je von z hry
s UNI to tiež takto ružovo nevyzerá
365 - otázka na Arashid, nakoľko som nenašiel na webe - je možné na pošte priamo vyberať peniaze (napr. priamo z pracovníka pošty alebo poštovej banky)? Nemyslím bankomat, ten je jasný, ale výber napr. jednorázovo väčší objem cez pracovníka?
A Tatru vidieť nechcem, tí ľudia ma neskutočne telefonicky otravovali so založením účtu. A to aj po tom, čo som ich žiadal nech to viac nerobia.
OTP je von z hry
365 - otázka na Arashid, nakoľko som nenašiel na webe - je možné na pošte priamo vyberať peniaze (napr. priamo z pracovníka pošty alebo poštovej banky)? Nemyslím bankomat, ten je jasný, ale výber napr. jednorázovo väčší objem cez pracovníka?
A Tatru vidieť nechcem, tí ľudia ma neskutočne telefonicky otravovali so založením účtu. A to aj po tom, čo som ich žiadal nech to viac nerobia.
A co ten bezplatny ucet, ktory tu bol spomenuty? Myslim ze zadarmo je s podmienkami, ale za 3€ je bez podmienok, takze podmienku splna, len by si asi musel zrusit ucet v mBank, aj ked neviem ci ta podmienka plati aj ked je ten ucet za poplatok. No vyhodou je, ze sa da vybrat akakolvek banka a zakladne sluzby su za 3€.
Tu je odkaz na danu temu:
ucet-v-banke-zadarmo-ficov-zakon-t193875.html
http://www.teraz.sk/ekonomika/r-fico-lu ... lanok.html
"Balík služieb je definovaný naširoko, ako sa len dá. To znamená výbery z bankomatov, všetky hotovostné a bezhotovostné operácie, inkasá, trvalé príkazy, operácie na priečinku v pobočke banky a takisto internetové spojenie, vydanie debetnej karty,"
Takze to prakticky asi vazne splna vsetky poziadavky, cena 3€ a ostatne poziadavky sa daju dosiahnut vyberom vhodnej banky - vyhodou je ze nie je potrebne splnit ziadne dalsie podmienky a tym ze by to nebola bezplatna verzia, tak mozno uplne ziadne, len povies ze chces balik za 3€ a je to.
Tu je odkaz na danu temu:
ucet-v-banke-zadarmo-ficov-zakon-t193875.html
http://www.teraz.sk/ekonomika/r-fico-lu ... lanok.html
"Balík služieb je definovaný naširoko, ako sa len dá. To znamená výbery z bankomatov, všetky hotovostné a bezhotovostné operácie, inkasá, trvalé príkazy, operácie na priečinku v pobočke banky a takisto internetové spojenie, vydanie debetnej karty,"
Takze to prakticky asi vazne splna vsetky poziadavky, cena 3€ a ostatne poziadavky sa daju dosiahnut vyberom vhodnej banky - vyhodou je ze nie je potrebne splnit ziadne dalsie podmienky a tym ze by to nebola bezplatna verzia, tak mozno uplne ziadne, len povies ze chces balik za 3€ a je to.
OTP vedela robit jednu uzasnu vec a to refinancovať uvery ked si nacas platil za odosť lepsich podmienok ako si mal mam v okoli asi 5 ludi ktory nikde inde nechcel prejst ani cisty refinanc a tam to slo v pohode uvery precerpania kreditky do jedneho uverujimmy_xp napísal:Takže zatiaľ to vyzerá takto:
OTP je von z hry
čo sa týka Tatry ok fajn jedna vec je mesačný poplatok a druhá že TB nenapadne dvíha rozne ine poplatky alebo ich naopak zavádza napr poplatok za platbu kartou v stavkovej kancelarií alebo herni 3e za jednu platbu čistá zlodejinaEddward napísal:A klasika Tatra nie ?
Na 3,50 € za ucet staci urobit platbu 7x za mesiac cez mobilnu aplikaciu, hoc aj 1 cent.
Alebo kombinacia vyberov z bankomatu cez mobil a platieb.
Podla mna to nie su ziadne obskurne nesplnitelne podmienky. Da sa to vyriesit za 1 minutu.
Aplikacia asi jedna z najlepsich. Tatra akurat zatial stale odmieta Google Pay, kedze maju svoje riesenie dlhe roky.
mne to pri súčasnej situácii vychádza pomerne jasne a to
Raif-ak potrebujem vkladat aj vyberat na pobocke resp pobočku tu može byt ok aj fio ale tu su len 2x vybery mesacne z bankomatu čo niekomu može vadiť
čisto internetová banka jednoznačne 365 bank vybery neobmedzene z poštovej zadarmo vklad len poštu....
N26-zahraničný ucet zadarmo tusim ze 1 alebo koľko vyberou mesacne zadarmo OBROVSKÁ výhoda ak ma niekto exekuciu/e tak ma vlastne funkčný učet.
Ludia, mate niekto Twisto? Podla ich webu by mala registracia fungovat aj na SK. No pri registracii inu ako CR adresu zadat nejde. A podpora Twista mlci.
Toto čo je za otázku?gogo956 napísal:Skutocne potrebujes vyberat z atm viac ako 1x per month?
Zo srandy som pozrel 12 mesiacov dozadu, a priemerne vyberám 5x v mesiaci, a to som človek, ktorý nemá ani peňaženku na mince a cash nemám rád...
Velmi divne. Ja som naopak clovek co musi mat vzdy hotovost. Aj si banda som mna robi z toho srandu. A pritom som za poslednych 12 mesiacov vybral z bankomatu 13x
ak sa ti neda platit kartou, tak je to pochopitelneHensym napísal:Zo srandy som pozrel 12 mesiacov dozadu, a priemerne vyberám 5x v mesiaci, a to som človek, ktorý nemá ani peňaženku na mince a cash nemám rád...
Už dnes si neviem spomenut na miesto kde by som nevedel platit kartou dokonca aj v malickej kaviarni u nas na sidlisku beru platbu kartou. Ak neratam amaterky hotovost mi je uz dnes na dve veci. Este kamos co ma nosi taxikom jemu platim cash....
a mne to vyhovuje ked platim kartou mam prehlad otom kde a kolko minam
Ked mi napriklad sused donesie obed neni problem viem mu hned poslat na ucet dam si sam pre seba poznamku ze obed
Dnes mi uz unika zmysel hotovosti.
Ale nazad k téme mate niekto Monse ten britsky ucet?
a mne to vyhovuje ked platim kartou mam prehlad otom kde a kolko minam
Ale nazad k téme mate niekto Monse ten britsky ucet?
Hotovosť mám pri sebe vždy, ale využívam ju minimálne, preferujem platbu mobilom. Z bankomatu vyberám vždy viac, takže kľudne to je aj 1 krát za 3 mesiace..Hensym napísal:
Toto čo je za otázku?
Zo srandy som pozrel 12 mesiacov dozadu, a priemerne vyberám 5x v mesiaci, a to som človek, ktorý nemá ani peňaženku na mince a cash nemám rád...
Nechápem ľudí čo chodia do bankomatu 5x za mesiac vytiahnuť 20€ a takých čo chodia tankovať za 20€