Nastupny plat IT

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
igor91
Light Expert
Light Expert

Nastupny plat IT

Príspevok od používateľa igor91 »

Zdravim, snad sa tu najde niekto z praxe, kto mi bude vediet poradit, kedze osobne sa velmi nemam koho spytat a trochu mi to je aj blbe. Vystudoval som IT, hladam si pracu v oblasti bezpecnosti, pracovne skusenosti nemam velke. Trochu som si privyrabal programovanim posledny rok na polovicny uvazok. Kolko je rozumne si pytat ako nastupny plat? Spoluziaci naokolo sa chvastali dost vysokymi ponukami, a neviem, ci som ja blby, alebo sa zaujimam o blby smer, kde sa az tolko neplati?
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Nastupny plat IT

Príspevok od používateľa melonSVK »

1000 az 2500 eur. Velmi zalezi na firme, mala slovenska ti takmer nikdy neda tolko co nadnarodny korporat (ktory ma zas ine nevyhody). Zalezi, ako sa predas na pohovore a ako surne potrebuju obsadit poziciu.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

A ešte veľmi záleží, či chceš ísť do Bratislavy, Košíc, Lučenca, alebo napr. Brna.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Nenapisal si aku skolu si skoncil, na aku poziciu ides (respektive programovaci jazyk), ani mesto v ktorom budes pracovat...
Podla coho chces poradit?
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Môžem povedať celkom presne:
IT Security Analyst Senior vo veľkej banke v BA cca 2500€ brutto, junior cca 1500€ brutto.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Firma v ktorej robim stale hlada niekoho na programovanie "v IT bezpecnosti", ale zas sa vyzaduju nejake vedomosti.
No na urcenie toho kolko si mas zapytat chyba region, tvoja skola, skusnosti a ine projekty.
Napísať odpoveď