Strana ĽSNS
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
Tvoje odpovede ma vzdy pobavia, je to naozaj trapne ako sa snazis ospravedlnit ich fasiticke prejavy a sympatie k vojovemu nemecku.
Strana ĽSNS
Angel, preco sa namiesto hladania dvoch vedeckych studii o tom, ako povstalci vrazdili civilov strapnujes v prehladavani 10 rokov starych postov?
Co sa snazis dosiahnut?
Vtedy slo o nazor propov a inych bludwebov, ktory som nekriticky prevzal. Ty aj po dekade robis to iste: za svoju zoberies kazdu sracku a tu nam ju predhadzujes ako predmet nabozenskej ucty. Dospej.
Ked tie dve studie najdes, mozes sa vyjadrit ku tomu, ze obhajujes okupaciu Slovenska. Rovnako si zastancom strany, ktorej vedenie pochodovalo v rovnakych uniformach v akych Slovaci pomahali okupantom brutalnym sposobom vrazdit inych Slovakov. Nemas vnutorny konflikt?
Venuj sa teme a nevymyslaj OT kraviny. Vdaka.
Co sa snazis dosiahnut?
Vtedy slo o nazor propov a inych bludwebov, ktory som nekriticky prevzal. Ty aj po dekade robis to iste: za svoju zoberies kazdu sracku a tu nam ju predhadzujes ako predmet nabozenskej ucty. Dospej.
Ked tie dve studie najdes, mozes sa vyjadrit ku tomu, ze obhajujes okupaciu Slovenska. Rovnako si zastancom strany, ktorej vedenie pochodovalo v rovnakych uniformach v akych Slovaci pomahali okupantom brutalnym sposobom vrazdit inych Slovakov. Nemas vnutorny konflikt?
Venuj sa teme a nevymyslaj OT kraviny. Vdaka.
Proti tomu je zakon. Je to proste zakazane a trestne tak aj sami sa distancuju od toho. Momentalny rezim je taky ze ak poviem ze sympatizujem s fasistami tak ma zavru, tak ako ked za komunistov by som povedal ze sympatizujem s kapitalistickym svetom tak ma zavru.harrison314 napísal:ako sa snazis ospravedlnit ich fasiticke prejavy a sympatie k vojovemu nemecku.
Tazke je fungovat v spolocnosti ktora to zakazuje. Ti pochodujuci gardisti maju vecne problemy so zakonom a to by asi nechcel nikto z nas. Aj mne sa to paci ale treba respektovat zakony a aj ich respektujem. Keby sme boli v roku 1939 tak by som sa viete kam pridal ale respektujem tento rezim a jeho zakony tak nebudem nic take.
Ja tiež nerozumiem, načo je dobré "vyvracať" a ospravedlňovať niektoré celkom jasné záležitosti. Napr. že Kotleba a jeho družina nemá rád SNP pre vyššie uvedené "hlbšie", bo dokonca morálne dôvody. Prečo proste hrdo nepovieš, že je to nácek? Človek by čakal, že keď celý čas slintáš nad tou ideológiou, tak sa k nej aspoň hrdo priznáš jasne a na rovinu.
//
Aha, takže tam sa boj za ideológiu končí, kde ide do tuhého a hrozí za to trest. Ale veď tak to je priamo v kotlebovskej družine, zrazu ktosi nevie narábať s počítačom atď.
//
Aha, takže tam sa boj za ideológiu končí, kde ide do tuhého a hrozí za to trest. Ale veď tak to je priamo v kotlebovskej družine, zrazu ktosi nevie narábať s počítačom atď.
-
harrison314
Hardcore addict
Zakazane je to z dobreho dovodu, ide o rezim ktory vedie k zabijaniu ludi len za klade rasy a narodnosti.MayDaySK napísal:Proti tomu je zakon. Je to proste zakazane a trestne tak aj sami sa distancuju od toho. Momentalny rezim je taky ze ak poviem ze sympatizujem s fasistami tak ma zavru, tak ako ked za komunistov by som povedal ze sympatizujem s kapitalistickym svetom tak ma zavru.
Tazke je fungovat v spolocnosti ktora to zakazuje. Ti pochodujuci gardisti maju vecne problemy so zakonom a to by asi nechcel nikto z nas. Aj mne sa to paci ale treba respektovat zakony a aj ich respektujem. Keby sme boli v roku 1939 tak by som sa viete kam pridal ale respektujem tento rezim a jeho zakony tak nebudem nic take.
Pritom ty sam nevies, ci tvoja pra pra pra pra babicka nebola nahodou zidovka, alebo nebola z mencennej rasy. Ak by sa na to prislo, pocitil by si radosti tohto rezimu na vlastnej kozi.
Ale prd rešpektuješ. Však si nácek. Obdivuješ ideológiu, ktorá smeruje k potláčaniu základných ľudských práv a slobôd. Navyše si ešte aj slizký ako ten had, ktorý zo seba na súde spravil technického analfabeta...MayDaySK napísal:Aj mne sa to paci ale treba respektovat zakony a aj ich respektujem.
Nikto nechce mat problemy so zakonom. Tak to treba respektovat. To je to iste ako ked si diler drog. Paci sa ti to ale nemozes to nahlas vykrikovat. Aj hulit sa chodi za roh, preco asi. Je kopa zakazanych veci a robime ich na tajnasa lebo nechceme mat problemy. Dnes doba nieje naklonena tomu aby sa oplatilo byt nackom. Od toho tu je zakon.
Aj samotny fasizmus by bolo treba zreformovat lebo rasizmus ako taky nieje na mieste lebo vietnamci a zidia nevadia, problem je skor s istou skupinou asocialov a su medzi nimi zastupcovia vsetkych ras takze ani nie rasizmus ale skor boj proti zlu proti fetakom, zlym romom a podobne ale to uz potom nieje rasizmus. Ale stale nackovska ideologia ma najblizssie k tomu ale ten fasizmus z roku 1940 by uz bol v dnesnej dobe neaplikovatelny.
Musi sa to cele zreformovat a LSNS to robi zle. Nezaujimaju ma ziadne osmicky a hakove krize z toho sa nenajeme. Potrebujeme bojovat proti zlym asocialom a hlavne neprisposobivym obcanom. Ze Germani povazovali slovanov za menejcennych a pritom su to tak isto bieli, krestanski, europania to je uplne odveci co sa robilo za svetovej vojny. Netreba vytvarat imperia, brat inym staty ale vsetci slusni ludia by sa mali spojit a vytlacit pliagu. To je co? Nackovstvo?
Ale nestane sa to, tak ti co mate radi chaos, bordel, kriminalitu, budte radi, skor to bude po vasom.
Aj samotny fasizmus by bolo treba zreformovat lebo rasizmus ako taky nieje na mieste lebo vietnamci a zidia nevadia, problem je skor s istou skupinou asocialov a su medzi nimi zastupcovia vsetkych ras takze ani nie rasizmus ale skor boj proti zlu proti fetakom, zlym romom a podobne ale to uz potom nieje rasizmus. Ale stale nackovska ideologia ma najblizssie k tomu ale ten fasizmus z roku 1940 by uz bol v dnesnej dobe neaplikovatelny.
Musi sa to cele zreformovat a LSNS to robi zle. Nezaujimaju ma ziadne osmicky a hakove krize z toho sa nenajeme. Potrebujeme bojovat proti zlym asocialom a hlavne neprisposobivym obcanom. Ze Germani povazovali slovanov za menejcennych a pritom su to tak isto bieli, krestanski, europania to je uplne odveci co sa robilo za svetovej vojny. Netreba vytvarat imperia, brat inym staty ale vsetci slusni ludia by sa mali spojit a vytlacit pliagu. To je co? Nackovstvo?
Ale nestane sa to, tak ti co mate radi chaos, bordel, kriminalitu, budte radi, skor to bude po vasom.
-
starysomar
Hardcore addict
Ako si predstavuješ ten "boj proti zlým ľuďom"?
Kto rozhodne kto je ešte "dobrý" a kto už "zlý"?
"Je kopa zakazanych veci a robime ich na tajnasa lebo nechceme mat problemy" - kto je to MY?
Máš to hodne pomýlené
Kto rozhodne kto je ešte "dobrý" a kto už "zlý"?
"Je kopa zakazanych veci a robime ich na tajnasa lebo nechceme mat problemy" - kto je to MY?
Máš to hodne pomýlené
Nie tebe fakt nerozumiem, dokonca ani táto reakcia mi nedáva zmysel. Dôkazom, že to myslím vážne mi môže byť tá večná terapia s jackbom čo tu prebieha.harrison314 napísal:Tvoje odpovede ma vzdy pobavia, je to naozaj trapne ako sa snazis ospravedlnit ich fasiticke prejavy a sympatie k vojovemu nemecku.
Predpokladám, že za "sračku" dnes považuješ aj tú knihu, na ktorú si vtedy odkazoval. Inak svojvoľné nastavovanie kritérií je len ďalší z bežných argumentačných klamov, ktoré máš tak rád. Je už "bludweb" aj citovaný DennikN?jackb napísal:Angel, preco sa namiesto hladania dvoch vedeckych studii o tom, ako povstalci vrazdili civilov strapnujes v prehladavani 10 rokov starych postov?
Co sa snazis dosiahnut?
Neobhajujem okupáciu Slovenska. Uniformy nevraždia. Nebudem sa k tým propagandistickým simplifikáciám zbytočne rozpisovať.jackb napísal:Ked tie dve studie najdes, mozes sa vyjadrit ku tomu, ze obhajujes okupaciu Slovenska. Rovnako si zastancom strany, ktorej vedenie pochodovalo v rovnakych uniformach v akych Slovaci pomahali okupantom brutalnym sposobom vrazdit inych Slovakov. Nemas vnutorny konflikt?
ozaj, argumentacne klamy: co takto si tu armadu slamenych panakov, ktore na mna pleties pri kazdej prilezitosti, zobrat niekam do kelu?
plus, ked chces plakat o "svojvolnom nastavovani kriterii", tak s nim musis prestat v prvom rade ty sam.
diskusia ale nie je o mojej osobe, takze sa podme opat venovat teme:
kali za svoje myslienky prezentoval adoracia dostojnika SS z propu. povodne ju skopiroval aj s chybami v kodovani. takze brz ohladu na obsah, sa dopustil "kaliho vety". jeden by dokonca napisal, ze sa spraval ako NPC.
kedze slo o prop, kde nikdy nic nie je podpisane ani odzdrojovne, neoslo o zdroj informacii. preto si ty, AA, pridal linky na bludweb, ktory vraj sam boju proti bludom. nielenze tie ich body pramenia z cirej hluposti a nevzdelanosti, este v nich aj klamu, ze zastupuju celu generaciu. nehovoriac o titulku toho elaboratu, ktory sa snazi byt aj odzrojovany a aj tak nie je. titulom pise o Katyni. a tu nastava pre ideologiu za tym bludwebom vazny problem: oznacenie Sovietov za vrahov z Katyne povazuju rusofili, vratane kotlieb, za vlastizradu slavjanstva. a kedze uz ani len titulku sa neda verit, preco by bolo nutne verit zvysku?
keby si ten clanok z Nka cital, vedel by si koho oznacuje citovany Uhrin za zodpovednych za zlociny. a to je v prikrom rozpore s propom, ktory ma za zlocnincov uplne iny druh osob.
okupaciu Slovenska obhajujes. si odporca povstania proti okupacii. uniformy nevrazdia, ale ako pistali kotleby za fotku zeny s Davidovou hviezdou? podali TO za podporu terorizmu. a co by to bolo kriku za presivanu vlnenu satku na hlave chlapika, ktory sa opaleny vratil z dovolenky. tak ta poprosim, prestan s tym "svojvolnym nastavovani kriterii".
plus, ked chces plakat o "svojvolnom nastavovani kriterii", tak s nim musis prestat v prvom rade ty sam.
diskusia ale nie je o mojej osobe, takze sa podme opat venovat teme:
kali za svoje myslienky prezentoval adoracia dostojnika SS z propu. povodne ju skopiroval aj s chybami v kodovani. takze brz ohladu na obsah, sa dopustil "kaliho vety". jeden by dokonca napisal, ze sa spraval ako NPC.
kedze slo o prop, kde nikdy nic nie je podpisane ani odzdrojovne, neoslo o zdroj informacii. preto si ty, AA, pridal linky na bludweb, ktory vraj sam boju proti bludom. nielenze tie ich body pramenia z cirej hluposti a nevzdelanosti, este v nich aj klamu, ze zastupuju celu generaciu. nehovoriac o titulku toho elaboratu, ktory sa snazi byt aj odzrojovany a aj tak nie je. titulom pise o Katyni. a tu nastava pre ideologiu za tym bludwebom vazny problem: oznacenie Sovietov za vrahov z Katyne povazuju rusofili, vratane kotlieb, za vlastizradu slavjanstva. a kedze uz ani len titulku sa neda verit, preco by bolo nutne verit zvysku?
keby si ten clanok z Nka cital, vedel by si koho oznacuje citovany Uhrin za zodpovednych za zlociny. a to je v prikrom rozpore s propom, ktory ma za zlocnincov uplne iny druh osob.
okupaciu Slovenska obhajujes. si odporca povstania proti okupacii. uniformy nevrazdia, ale ako pistali kotleby za fotku zeny s Davidovou hviezdou? podali TO za podporu terorizmu. a co by to bolo kriku za presivanu vlnenu satku na hlave chlapika, ktory sa opaleny vratil z dovolenky. tak ta poprosim, prestan s tym "svojvolnym nastavovani kriterii".
To bude ten tvoj večný problém, generalizovanie a prisudzovanie všetkého "z druhej" strany mne .. "bludweby", rusofilstvo, Katyň, "slavjanstvo", TO proti hviezde..

Nebudem reagovať na všetko čo vytiahneš proti mne, lebo ťa to zrovna napadlo ako môj postoj..
Nebudem reagovať na všetko čo vytiahneš proti mne, lebo ťa to zrovna napadlo ako môj postoj..
Tu je otázka chronologicky opačného vnímania udalostí, kedže okupácia sa dá vnímať práve ako následok aktivít, ktoré viedli k tzv. povstaniu.jackb napísal:okupaciu Slovenska obhajujes. si odporca povstania proti okupacii.
-
harrison314
Hardcore addict
Tie dve studie si uz nasiel? Alebo sa zas snazis uhrat diskusiu inym smerom?
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2019, 12:06)
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2019, 12:06)
Klames.-AA- napísal: Tu je otázka chronologicky opačného vnímania udalostí, kedže okupácia sa dá vnímať práve ako následok aktivít, ktoré viedli k tzv. povstaniu.
pisal som uz, ze gramatika jazyka tvojej krajiny™ ti neide?-AA- napísal:väčšný problém
pockaj, ty proti mne vytahujes dekadu stare posty a dokonca si ma minule obvinil z podpory teorizmu, lebo posty na slovenskom diskusnom fore. teraz sa hadzes o zem, ze ti je nieco prisudzovane a vytahovane. len si tej svojej mediciny daj.
je to postoj, ci dokonca oficialne stanovisko strany, ktorej je venovana tato tema a ty ju branis kde sa len da.
takze vychodny front sa nepriblizoval a uzemie Slovenska by nebolo okupovane aj tak? neboli robene pripravy na prechod frontu aj v tom zmysle, ze z miest, ktore by boli bombardovane boli ludia evakuovani na vidiek?
Technicky vzaté áno – pretože, prirodzene, okupácii predchádzali nejaké "aktivity," resp. udalosti. Ty určite narážaš na "partizánsky (boľševický) teror," čiže vlastne: všetko bolo v pohodičke, ale zlí červení partizáni robili zle, tak museli prísť nacisti porobiť poriadky.okupácia sa dá vnímať práve ako následok aktivít, ktoré viedli k tzv. povstaniu.
Žiaľ, tento (neo)ľudácky naratív šíri nevedome kopec ľudí. Pravda je taká, že podaktoré "aktivity" mohli maximálne o deň či pár dní urýchliť konanie nacistického Nemecka, podstata však ležala úplne inde. V prvom rade išlo o vývoj frontu ako takého – Sovieti sa blížili. Ďalej tam máme aspekt Rumunska, ktoré neočakávane prešlo k protistrane. No a, samozrejme, išlo aj o to, že nacisti už len veľmi málo dôverovali ľudáckemu režimu, resp. armáde. Pravda je taká, že ľudácky režim bol v totálnom rozklade, rozsypal sa a vskutku by bez "pomoci" nacistov nedokázal urobiť s odporom vlastného obyvateľstva nič.
Aha tak gramatika.. chápem, čo už pomaly ostáva.. Zaujímavé, že predtým si tú údajnú "moju medicínu" nazýval klamstvami a zavádzaním, ale keď to podla tvojich slov teraz robíš ty, tak je to už ok..jackb napísal: pisal som uz, ze gramatika jazyka tvojej krajiny™ ti neide?
pockaj, ty proti mne vytahujes dekadu stare posty a dokonca si ma minule obvinil z podpory teorizmu, lebo posty na slovenskom diskusnom fore. teraz sa hadzes o zem, ze ti je nieco prisudzovane a vytahovane. len si tej svojej mediciny daj.
je to postoj, ci dokonca oficialne stanovisko strany, ktorej je venovana tato tema a ty ju branis kde sa len da.
takze vychodny front sa nepriblizoval a uzemie Slovenska by nebolo okupovane aj tak? neboli robene pripravy na prechod frontu aj v tom zmysle, ze z miest, ktore by boli bombardovane boli ludia evakuovani na vidiek?
Čo sa týka toho konca, vždy som to vnímal práve naopak. Viac sa tu za každú cenu a fanaticky na ĽSNS útočí, a iný názor alebo fakty spôsobujú len ďalšie emocionálne reakcie.
Áno Sovieti sa blížili, preto bolo potrebné prebehnúť na druhú stranu, tak ako v Rumunsku a inde. To je o mnoho pragmatickejší motív ako bol nejaký vlastný odpor obyvateľstva proti vláde. Strach pred svojimi budúcimi "osloboditeľmi".hughito napísal:Žiaľ, tento (neo)ľudácky naratív šíri nevedome kopec ľudí. Pravda je taká, že podaktoré "aktivity" mohli maximálne o deň či pár dní urýchliť konanie nacistického Nemecka, podstata však ležala úplne inde. V prvom rade išlo o vývoj frontu ako takého – Sovieti sa blížili. Ďalej tam máme aspekt Rumunska, ktoré neočakávane prešlo k protistrane. No a, samozrejme, išlo aj o to, že nacisti už len veľmi málo dôverovali ľudáckemu režimu, resp. armáde. Pravda je taká, že ľudácky režim bol v totálnom rozklade, rozsypal sa a vskutku by bez "pomoci" nacistov nedokázal urobiť s odporom vlastného obyvateľstva nič.
fanaticky sa utoci na LSNS, pomoc! keby si nebol obycajny kultista, tak ti je banda gasparov, ktory sa len prizivuju na statnom rozpocte aspon cez poslanecke platy uplne ukradnuta. ale ty mas kultu toho byvaleho ucitela a musis ho branit. pateticke.
iny nazor a fakty? myslis nazor™, ktory si vymysli bludweb a kazdy spravny clen kultu ho potom prijme ako dogmu a ako skript ho nesie netom? alebo pseudofakty, ktore su potvrdene len nazorom™ z bludwebu?
iny nazor a fakty? myslis nazor™, ktory si vymysli bludweb a kazdy spravny clen kultu ho potom prijme ako dogmu a ako skript ho nesie netom? alebo pseudofakty, ktore su potvrdene len nazorom™ z bludwebu?
Prečo nie sú ukradnutí vám, keď ide len o priživovanie na štáte? To je predsa bežné.jackb napísal:keby si nebol obycajny kultista, tak ti je banda gasparov, ktory sa len prizivuju na statnom rozpocte aspon cez poslanecke platy uplne ukradnuta.
Aha viem, strach o iné rasy a národy..
http://www.naseslovensko.net/nase-aktiv ... -drzkovej/
Od varenia držkovej polievky je už len krok k plynovým peciam, mydlám z ľudí, lampám z kostí..
keby si taketo divne promo robila ina strana, tak rozhadzujes nohami a rukami na zemi...
ale ked sme mali vyrocie povstania a obhajobu okupacie svojej krajiny™, tak ako dnes oslavuje strana napadnutie Polska svojou krajinou™? nie je panovi nadejnemu europoslancovi ani trochu trapne, ze nosi statny znak statu a kladie vence na hrob prezidentovi krajiny, ktora prepadla Polsko a potom na polsky den nezavislosti v goralskom nareci vresti do mikrofonu o Bohu, cti a otcine?
ale ked sme mali vyrocie povstania a obhajobu okupacie svojej krajiny™, tak ako dnes oslavuje strana napadnutie Polska svojou krajinou™? nie je panovi nadejnemu europoslancovi ani trochu trapne, ze nosi statny znak statu a kladie vence na hrob prezidentovi krajiny, ktora prepadla Polsko a potom na polsky den nezavislosti v goralskom nareci vresti do mikrofonu o Bohu, cti a otcine?
Témy tu majú aj iné strany. Kludne si promuj čo chceš.
Poľsko prišlo o územia, ktoré predtým odtrhlo Slovensku. Treba donekonečna opakovať tieto historické záležitosti?
Ako by ti vadilo, že slovenskí nacionalisti môžu mať napriek dejinám, priateľské vzťahy s inými národmi..
Poľsko prišlo o územia, ktoré predtým odtrhlo Slovensku. Treba donekonečna opakovať tieto historické záležitosti?
Ako by ti vadilo, že slovenskí nacionalisti môžu mať napriek dejinám, priateľské vzťahy s inými národmi..
-
harrison314
Hardcore addict
To je ta stranka, na ktorej podla sudu SR je rasisticky a halivy obsah, ale LSNS sa obranila tym, ze to nie je ich stranka, nie je to oficilna stranka a vlastne s nou nemaju nic spolocne?-AA- napísal:Aha viem, strach o iné rasy a národy..
http://www.naseslovensko.net/nase-aktiv ... -drzkovej/
Od varenia držkovej polievky je už len krok k plynovým peciam, mydlám z ľudí, lampám z kostí..
Dal si super priklad.