Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Mňa na tom zarazilo to, ako sa Miňo obhajoval a tvrdil, že nie je jasné, či na danom videozázname je naozaj on a že to bolo určite upravené/vytvorené. Zbabelý slizký had s "charakterom" ako Bugár alebo Fico.
A po právoplatnom rozsudku už je zrazu hrdina, že to bol on a stojí si za tým. Mali by ho žalovať znova aj za tie klamstvá, čo na súde natáral pod prísahou.
A po právoplatnom rozsudku už je zrazu hrdina, že to bol on a stojí si za tým. Mali by ho žalovať znova aj za tie klamstvá, čo na súde natáral pod prísahou.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
K tomu sudu sa nevyjadris?-AA- napísal:Ujo v uniforme wermachtu? Zasa si netrafil.
Inak súdruhovia na fóre ťa zase diskriminujú a odmietajú ti poskytnúť rovnaký gramatický servis ako mne.
Tie dve studie o genocide stale nic?
Od coskoro byvaleho pana poslanca.-AA- napísal:Kde?
A stale tvrdis, ze nie su fasisti alebo aspon na urovni radikalnych moslimov?-AA- napísal:Túto časť citujem kvôli menám hrdinov dňa.
Ale no, nie sme blbi je to na youtube a zabudol si na kotext!-AA- napísal:Toto je dôležité z dôvodu aby bolo jasné, o čo "neuveriteľne" extrémistické sa tento politický rozsudok opiera.
Očividne bolo nutné nejak "vynahradiť" nezrušenie strany samotnej.
Ale mas pravdu odsudili ho za pravdu.
-
starysomar
Hardcore addict
Jednoduchí nepochopia...
-
harrison314
Hardcore addict
magazin1.sk robi z toho zbabelca hrdinu a ludia v komentaroch sa mu uz chcu poskladat na mandat
Ale myslenie vlastnou hlavou tymto ludom asi moc nevonia.
-
starysomar
Hardcore addict
Nemajú čím myslieť 
Tieto reči o iracionalite kotlebových voličov sú zbytočné a kontraproduktívne a často aj vzdialené od reality.
Pokiaľ to chápem správne, Miňo môže byť znovu zvolený, a to sa teda stavím že bude, ak nie s ešte silnejším mandátom.
Pokiaľ to chápem správne, Miňo môže byť znovu zvolený, a to sa teda stavím že bude, ak nie s ešte silnejším mandátom.
len ked zaplati 10k a tym sa mu zotrie trest
Naposledy kandidoval ako veľky geroj do eurovolieb a skončilo to totálnym prepadákom.
Miňo na tomto ešte vytrieska, lebo bude za martýra.
Inák keď prvýraz vyhral v regionálnych voľbách Kotleba tak na ďalších kandidoval Uhrík v Nitrianskom kraji čo je už blízo nás tak sa mi aj páčilo že po úspechu v BB kraji to skúsia aj inde, aj som mu fandil ale neuspel. My už sme v Trnavskom tak som ho nemohol podpriť. V našich končinách sú samí neznami ľudia za ĽSNS takže im dať hlas je skôr len gesto že podporím ale z ďaleka neuspejú. Voliči sú ohraničení ako pri maďarských stranách že už sa dá dopredu tušiť kto ich bude voliť a voličská základňa je limitovaná. Proste nad isté percento sa nikdy nedostanú.
Neviem čo sa ti zas zomlelo v hlave a o akých štúdiách sa ti stále zdá .. ale predpokladám, že ani ty.harrison314 napísal:K tomu sudu sa nevyjadris?
Tie dve studie o genocide stale nic?
To ma nezaujíma, obdive strany používajú "fašizmus" účelovo, ako spôsob očiernenia oponenta, bez ohľadu na obsah pojmu samotného. To s moslimami je celkom vtipné.harrison314 napísal:A stale tvrdis, ze nie su fasisti alebo aspon na urovni radikalnych moslimov?
Je super, že "nieste blbí", ale nevsadil by som si na to, že každý vie, za aké vyjadrenia bol vlastne odsúdený.harrison314 napísal:Ale no, nie sme blbi je to na youtube a zabudol si na kotext!
Za klamstvo to nebolo.harrison314 napísal:Ale mas pravdu odsudili ho za pravdu.
Akým výpočtom si prišiel na to, že 39 496 hlasov (prvý náhradník), je v eurovoľbách "totálny prepadák"?ephramko napísal:Naposledy kandidoval ako veľky geroj do eurovolieb a skončilo to totálnym prepadákom.
- Prílohy
-
- http://volby.statistics.sk/ep/ep2019/sk/data04.html
- 2019-09-04.png (10.1 KiB) 939 zobrazení
Povedal by som ze nasledovnym: (40k/4M)*100 = 1%. Teda ho volila statisticka chyba opravenynch volicov. "Prvy nahradnik" ako v dakych dedinskych pretekoch na zakladnej skole. Len si nepriznat prehru a chybu.-AA- napísal:Akým výpočtom si prišiel na to, že 39 496 hlasov (prvý náhradník), je v eurovoľbách "totálny prepadák"?
Viťaz z pravicoveho spektra SAS lucia ďuriš mala 52K, to sa podľa tvojho výpočtu pohybuje 1%. Ale zase šimečka z dielne progresivny marketing to dal už na 2%.
Veď práve.
To mu v UK asi nedošlo.
+ asi polovica ostatných zvolených do EP má ešte menej preferenčných hlasov ako Mazurek.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vo%C4%BEb ... D_poslanci
+ asi polovica ostatných zvolených do EP má ešte menej preferenčných hlasov ako Mazurek.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vo%C4%BEb ... D_poslanci
-
harrison314
Hardcore addict
Takze si zas zavadzal a klamal.-AA- napísal:Neviem čo sa ti zas zomlelo v hlave a o akých štúdiách sa ti stále zdá .. ale predpokladám, že ani ty.
Co povedat o cloveku, co na obvinenia z rasistickych vyrokov zareguje tak, ze Zid?-AA- napísal:To ma nezaujíma, obdive strany používajú "fašizmus" účelovo, ako spôsob očiernenia oponenta, bez ohľadu na obsah pojmu samotného. To s moslimami je celkom vtipné.
A po naslednom rozsudku sa verjene rozdrapovali o tom, ze s nimi pride proces?
Za rasisticke.-AA- napísal:Je super, že "nieste blbí", ale nevsadil by som si na to, že každý vie, za aké vyjadrenia bol vlastne odsúdený.
netusim co to Majki blaboli. prosim si prelozit
co mi nedoslo, ze 40k je nic zo 4 milionov? nie je to nahodou volebna matematika uz ked ste prehrali prezidentske volby. ta vlastna medicina neide dole krkom.
ziadne nazory, ale fakty: ludia nezvoli Mazureka, lebo falosne ucty a deti po 18 nemozu volit. to je pravda o jeho "podpore".
\\aha, uz viem co Majki brble: reakcia je neadekvatna, lebo ja som nepisal o tom, kto volby vyhral a podobne. plati, ze Mazurek ich prehral a to je dolezite.
co mi nedoslo, ze 40k je nic zo 4 milionov? nie je to nahodou volebna matematika uz ked ste prehrali prezidentske volby. ta vlastna medicina neide dole krkom.
ziadne nazory, ale fakty: ludia nezvoli Mazureka, lebo falosne ucty a deti po 18 nemozu volit. to je pravda o jeho "podpore".
\\aha, uz viem co Majki brble: reakcia je neadekvatna, lebo ja som nepisal o tom, kto volby vyhral a podobne. plati, ze Mazurek ich prehral a to je dolezite.
Mazurek bol na 2. mieste kandidátky, takže dostal "preferenčné hlasy" automaticky aj od voličov, ktorí sa rozhodli nekrúžkovať. Takých ľudí je obrovské množstvo. Preto je vždy veľké fiasko, keď ľudí na čele kandidátky, predbehnú tí za nimi. Je to jasný odkaz voličov strane. Takže fakt prestaňte z toho tupého Mazureka robiť nejakého geroja, keď aj časti vašich voličov došlo, že Mazurek sa do tej EÚ tlačil len kvôli sebeckým motívom (peňááááze) a vďaka tomu dokázal zabudnúť na to, že niekoľko rokov zbieral autogramy za vystúpenie z EÚ a celá jeho politická agenda bola o nenávisti k EÚ.
Pri najbližších parlamentných voľbách dajte geroja Mazureka na posledné miesto kandidátky a keď je taký u voličov populárny politik, tak sa do NRSR dostane aj tak.
Pri najbližších parlamentných voľbách dajte geroja Mazureka na posledné miesto kandidátky a keď je taký u voličov populárny politik, tak sa do NRSR dostane aj tak.
https://www.facebook.com/robertficosk/v ... 4514350722
Fico si už asi aj verejne chystá pôdu o podanie si ruky s Kotlebom po voľbách, resp. ide súťažiť o fašistického voliča, resp. oboje.
Hlavne, že sa bude na stopro variť guláš v osadáchv rámci predvolebnej kampane
Vtedy určite na chvílu zabudne, akú mal ten Miňo pravdu.
Fico si už asi aj verejne chystá pôdu o podanie si ruky s Kotlebom po voľbách, resp. ide súťažiť o fašistického voliča, resp. oboje.
Hlavne, že sa bude na stopro variť guláš v osadáchv rámci predvolebnej kampane
§ 338 Schvaľovanie trestného činu
(1) Kto verejne schvaľuje trestný čin alebo verejne vychvaľuje pre trestný čin jeho páchateľa, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto v úmysle prejaviť s trestným činom súhlas
a) páchateľa alebo osobu jemu blízku odmení alebo odškodní za trest, alebo
b) zbiera prostriedky na takú odmenu alebo odškodnenie.
(1) Kto verejne schvaľuje trestný čin alebo verejne vychvaľuje pre trestný čin jeho páchateľa, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto v úmysle prejaviť s trestným činom súhlas
a) páchateľa alebo osobu jemu blízku odmení alebo odškodní za trest, alebo
b) zbiera prostriedky na takú odmenu alebo odškodnenie.