Huawei P9 Lite (VNS-L21) reset factory

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MilanKE
Novice
Novice

Huawei P9 Lite (VNS-L21) reset factory

Príspevok od používateľa MilanKE »

Ahojte ked som resetoval neviem ci spravne ale podla toho videa

Kód: Vybrať všetko

https://www.youtube.com/watch?v=tium70P-sjI
tak aj tak mi nechce zobrat novy mail. Vyhodi mi to zadajte email ktory bol predtym sychronizovany so zariadenim. Citujem...Zariadenie bolo obnovene ak chcete pokracovat...prihlaste sa s uctom ktory bol predtym sychronizovany.. Neviem kde robim chybu alebo preco to nechce zobrat novy email... Sad

Neviem sa tym padom prihlasit a vobec sa dostat do menu...

Daval som podla videa factory reset vsetko aj cache rebbot a nejde to stale mi hadze mail...aj ked davam novy...nechapem preco... Este doplnim ked som sa chcel prihlasit bez netu teda sekcia wifi ma nepustila ze zdokladuje svoju identitu cez google ucet... Naco je potom ten reset ked to nejde?

Pyta to asi ten email co bol predtym ale teraz neviem ako to spojazdnit...
Thovt
Star
Star

Re: Huawei P9 Lite (VNS-L21) reset factory

Príspevok od používateľa Thovt »

Chybu nerobíš nikde.
Je to tak naschvál ako ochrana.

Aby si vymazal z telefónu aj google účet, mal si ho resetovať priamo z menu telefónu.
Teraz sa musíš prihlásiť pôvodným účtom google a potom dať obnoviť továrenské nastavenia v menu...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Huawei P9 Lite (VNS-L21) reset factory

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahoj, ja som mal podobný problém s tabletom, ktorý sa nechcel spustiť a dal som tiež cez servisne menu factory reset, potom všetko nabehlo , len to chcelo google account s ktorým to bol spárovaný, ale majiteľ nevedel heslo tak som použil tento návod : , mne to pomohlo.
Napísať odpoveď