Nintendo Switch

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nintendo Switch

Príspevok od používateľa Wishmaster »

begbeee napísal: Inak pridal by som do uvodneho prispevku friend kody, mozme niekedy zahrat alebo pozdielať nejaké levely v SMM2. Ja mam všetky nintendo hry - takmer. Zrovna Pokemon a Smash ma neberie, to nemam.
Ja by som bol tiez za nejaky zoznam friend kodov ;)) ci uz na nejaky vseobecny MP alebo levely SMM2
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na FB stránke majú excelovsku tabuľku , ale to sú všetko česi na 95%. Ale majú to aj podľa okresu a potom roviaa herné stretka, čo je podľa mňa super. Majú fajn komunitu

Pripravím nieco a nahodim to.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Myslis tu grupu Nintendo CZ/SK (WiiU,3DS,Switch) ?
Jo, maju zvlast zrazy - Plzen, Praha, Brno
Tam som, aj na discorde .. uplne mega v pohode komunita ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak drvíte niekto DOOM ??? Ja som kupil hneď DOOM 3 dakedy moj PC krvácal a dnes to hrám na hajzli na mobilnom procáku :D Asi som to nikdy nedokončil, takže teraz je ten správny čas. Niekedy v akcii asi kúpim aj 1 a 2, tie som síce dakedy dávno prešiel, ale to sú strašne dobré hry na relax :D

Jo a konečne vyjde poriadna cRPG (Wasteland 2 som už hral inde a navyše nie je to vraj vydarený port) Pillars of the Earth a nemusím sa uchyľovať k starej Baldur´s Gate 2 alebo Neverwinter Nights 2.
Stále ale moje srdce krváca, že nevyšlo Divinity Original Sin.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Uz sa mi to váľa na Switchi ;D

Inak ten hd rumble tam je pecka pri motorovej pile.. vruum-vruuum
Prílohy
doom.jpg
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

No hej .. ale Switch mam na zabavu/hranie .. a nie experimentovanie.. :))
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslím, že na homebrew switch mas uplne temy.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Rád by som pridal skúsenosť s refundáciou nefunkčnej hry. Som sa chytil na Pillars of Eternity - keďže isometric RPG strašne ľúbim. Bohužiaľ hra, crashuje, písmo je nečitateľné, nefungujú ability/kúzla a je prítomná "grey screen of death"... proste nehrateľné.

Napísal som na britský support, popísal som slušne chyby, vymenili sme pár mailov, obligátne dátum narodenia, Nintendo account, posledné nákupy a tak podobne. Akože chvíľu to trvalo, lebo frekvencia odpovedí bola 1 mail za 1 deň až mi prišla odpoveď, že Nintendo nerefunduje lebo v momente, keď stiahneš hru, tohto práva sa vzdávaš. A že im je ľúto a bla bla bla - TICKET CLOSED.

Z fór som už tušil, že to takto skončí, ale v tom prípade sa práveže netreba vzdať a odpísal som na email, kde som znova popísal chyby, to ako som frustrovaný a nešťastný :D a že som loyal customer a že žiadam eskaláciu na supervisora.

Po pár dňoch prišla odpoveď, že urobia výnimku a peniaze mi vrátia do peňaženky, nech im to potvrdím :)

Divinity Original Sin 2 - smooth and silky, bez bugov, tras sa :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

som pozeral ze Divinity ma cross platform savy, co sa mi celkom paci. nikdy som tu hru nehral, ale kolega sa tvaril ze ako sa moze take nieco ovladat na switchi? vravis ze si spokojny?

este posli nintendo account name, nech sa mozem do buducnosti odvolavat na to ze tebe spravili vynimku :D

k teme, pozeral som minulo tyzdnovy direct a uplne som slintal, tolko zaujimavych hier. chcel som nedavno kupit stardew valley, ale teraz uz asi pockam na animal crossing.
tiez som nikdy nehraval jrpg hry ale to tokyo mirage vypada velice uletene.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ešte to nemám v peňaženke, ale tak keď to ťukne hneď kupujem Divinity, 1 som hral a mega hra. Skoda, že Wasteland 2 na Switchi sa moc nepodaril, to som nedohral a dal by som to znovu.

We understand the situation, and we have some information regarding the situation from the game developer.
As a patch to resolve the problems with the game has been postponed and there is no scheduled date for that, we can exceptionally go ahead and process an eShop wallet refund.
We kindly request your confirmation to proceed with the above.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja idem po prvý raz presedlať z PC aj na nejakú konzolu a po dlhšom zvažovaní som sa rozhodol, že to bude Switch, keďže ponúka zrejme najlepšie možnosti hrávania vo dvojici.
Čo ma tam ale trochu desí je cena hier, po zbežnom prieskume vidím, že sa ceny začínajú od 30 eur, pričom drvivá väčšina titulov stojí 50+ €, čo sa mi vidí dosť veľa.
Máte niekto nejaké tipy, či sa dajú hry zohnať aj o čosi lacnejšie?

Ďalšia taká praktická otázka je, či mi stačí kúpiť základnú konzolu (https://www.alza.sk/nintendo-switch-neo ... .htm#popis), aby sme mohli hrať dvaja na TV, alebo treba dokupovať ďalšie gamepady?

No a potom ešte ak viete odporučiť nejaké zábavné hry, ktoré si budeme môcť zahrať spolu dvaja :) (s priateľkou, takže zrejme čosi menej náročné na skill a sústredené skôr na zábavu)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Hry sa dajú zohnať s časovým odstupom lacnejšie na Bazoši, ale Nintendo moc na cene nepadá, na to pozor. Ak na PS4 máš novinky po 3 mesiacoch aj za 15-20 eur, tak Nintendo exkluzivita aj po 3 rokoch pod 30 veľmi nebude.

Na také domáce hranie stačí základ, každý bude mať jeden joycon. Ak vás to bude baviť, určite sa oplatí dokúpiť ďalšiu sadu joyconov.

Mojej sa veľmi páči Mário Odyssey, ktorý prešla celý, dobre je aj Mário Kart 8 deluxe alebo Mário Party. Celkove, s Nintendo hrou neurobíš krok vedľa. Je to farebné, je to zábavné.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

s hrami bud sekundarny trh (ja sa snazim hry tocit, kupim nejaku, zahram a predam ci vymenim za inu. samozrejme niektore hry chcem na stalo.
potom este robi nintendo casto rozne akcie, ja pravidelne sledujem shop kategoriu "current offers", respektive https://www.dekudeals.com/ (na jar boli aj original nintendo tituly s slusnej zlave, len realne to nikdy nebude lacnejsie nez bazarovky, problem je ze na slovensku to nejak extra nezije nintendovo)
viac krat som videl rozne navody ze je pomerne jednoduche vytvorit nintendo account pre iny region a nakupovat hry v akcii tak. lebo na jednej konzole mozes mat prihlasenych viacero accountov a staci ak jeden hru vlastni a stiahne, hrat ju mozu vsetci.
asi by sa na tom dalo usetrit, ale na mna je to trochu moc tryhard, spravovat viacero accountov, prepinat sa...
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Zdravim, rozmyslam o kupe Nintendo Switch Lite. Ku hre si chcem objednat hry New Super Mario Bros U Deluxe, Mortal Kombat 11, Zelda Links Awakening alebo Assassins Creed III. Mam rozpocet len na 2 hry tak by som chcel nazor ake by ste odporucili prve hry.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

V prvom rade ti neodporúčam kupovať lite vobec, kvoli driftujucim joyconom.
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Pozrel som recenzie na nete a nikde sa o tom nezmienili, zatial. Je to dost kratka doba od vydania na take tvrdenie, nie?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na youtube uz su videa ako ich rozoberaju (doslova) ludia, co sa tomu rozumeju a kazdy povedal, ze joycony su uplne rovnake ako na klasickom switchi... kde je problem driftujucich joyconov uz doslova notoricky. neviem uz teraz najst konkretne videa, zial
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no dava to logiku, tu nejde iba o switch ale proste ta packa je mechanicke zariadenie, najviac namahane a nemoze vydrzat vecne. mne s driftovanie dialo aj na xboxovom ovladaci.
no a preto ked je moznost zobrat zariadenie kde ked sa ti to stane tak proste len kupis nove ovladace tak preco to nespravit? na rozdiel od lite-u ktory proste mozes vyhodit ked sa ti to stane. respektive nemusis vyhodit ale vymena tych pacok je urcite narocnejsia ako vymena ovladacov.

k hram, kup to co teba najviac laka. ja by som zobral zeldu a maria asi. aj ked radsej asi super mario galaxy ako Bros U, aj ked obe su dobre.

doporucujem, hlavne hry ktore dohras a hotovo, kupovat fyzicke, potom ich proste vymenis za nieco ine. ja som spravil chybu ze som kupil super mario galaxy digitalne, teraz to uz nehravam a uz su to vyhodene peniaze. naopak mal som south park a diablo 3 fyzicky a ked ma to prestalo bavit, vymenil som za nieco ine a tym padom za jednu sumu som hral uz 2 hry.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak chceš hrať hry ako MK11 tak to si nemal kupovať Switch. MK11 je myslím fajn, ale komunita nebude oslnivá. AC3 je vraj zlý port.
Z veľkých AAA portov sú najvydarenejšie veci od Panic Button - t.j. Doom, Wolfenstein (aj ked posledny vraj katastrofa tiež) a nemôžem krivé slovo teraz povedať na Divinity original sin 2.

Podla mna najviac must have hra na Switchi je proste ZELDA BOTW, to ti úplne nabúra vžité predstavy o open world hrach.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Kde potom tie fyzické hry predávate? Normálne na bazoši, či je na to nejaká orientovaná stránka?
Za mňa po pár dňoch s konzolou super, ale super mario odyssey nás príliš nechytil, tak zvažujem predaj / výmenu za inú hru.
Napísať odpoveď