Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Stále je to len batéria - spotrebný materiál - chemické reakcie .. nemáš šancu to ovplyvniť taktiež záleží ako si ho nabíjal..
V marci tohto roku malo moje Xko 1 rok. Aktuálne má 89% a verím, že rok vydrží mojej mame kým sa neočakávane vypne - bude treba výmenu batérie.
V marci tohto roku malo moje Xko 1 rok. Aktuálne má 89% a verím, že rok vydrží mojej mame kým sa neočakávane vypne - bude treba výmenu batérie.
Ja som dnes posunul svoj 2 ročný iPhone 8+ s 85% baterky sestre a kúpil za 750€ nový iPhone XS 64gb (dosť dobrá cena podľa mňa).
Bazoš 
Ale je to silver verzia, ktorá je extrémne náchylná na škrabance. Stačilo len vybrať s púzdra a už je nejaké drobné vidieť. Našťastie sa to dá jednoducho rozleštiť, keďže je to oceľ.
Ale je to silver verzia, ktorá je extrémne náchylná na škrabance. Stačilo len vybrať s púzdra a už je nejaké drobné vidieť. Našťastie sa to dá jednoducho rozleštiť, keďže je to oceľ.
S tym Xkom to tu teda mame podobne s bateriou po roku vidim. Chapem, ze je to spotrebak, ale ja mam zruty baterie povypinane vsetky cez 1000 navodov, co som o tom cital, telefon pouzivam striedmo a proste ma uz nebavi nabijat stale. Keby ma nedrzal ekosystem, tak menim. Otec ma za 200€ nejaku Moto s 5k bateriou a po hodine navigacie mu sla dole o 5%. A nechcem Pro/Max giganticky telefon len kvoli baterii.
novy ios 13 ma novu funkciu nabijania baterky.. - sleduje navyky, a vacsinou ako kazdy, ked nabijas cez celu noc, tak sa to nauci a pocas noci ti nenabije baterku hned na 100% a bude drzat, ale nabije na 90% a poslednu pol hodku to dobije na 100. A kedze sa toto deje kazdy den, opotrebenie baterky by sa malo vyrazne znizit, kedze na tychto typoch baterky najviac robi problem prave dobitie na 100%.
Uvidime za dva roky teda, ci to bude fungovat
Uvidime za dva roky teda, ci to bude fungovat
to ma aj moje Galaxy s10+ a nabijam po 6 hodinách používania[emoji16] asi sa veľa nenaučil [emoji16]
6 hodín máš SOT?
ani náhodou, väčšinou tak 3-3,5
To sa mi zdá nejak málo. 4 hodiny som mával na starej Mi5ke a na Mi8ke som dal rekord okolo 8 hodín (bežne SOT okolo 5 - 6h). To majú všetky Samsungy takto? Inak ja mám nonstop všetko zapnuté - WiFi, BT, atď...
Ja mám XR kupované 30. októbra minulého roku a mám stále 100% zdravia batérie.dasti555 napísal:V marci tohto roku malo moje Xko 1 rok. Aktuálne má 89% a verím, že rok vydrží mojej mame kým sa neočakávane vypne - bude treba výmenu batérie.
bola dilema, ci iOS13 pobezi na iPhone SE. odpoved je: ano.
ako je na tomto kusku stareho HW s rychlostou ci vydrzom baterky chce viac casu. len vcera vecer som instaloval
ako je na tomto kusku stareho HW s rychlostou ci vydrzom baterky chce viac casu. len vcera vecer som instaloval
Za mňa iOs 13 a watchOS 6 zatiaľ naozaj nádhera. A to som myslel že po 12tke to nemôže byť lepšie 
Ha, este hodiny aktualizovat. Dakujem za pripomenutie
Som novým majiteľom iPadu Pro 11 a mám jednu otázočku. Keďže iPad ma usb-c a aj môj mobil (Huwei p20 pro) ma usb-c a tuším aj výkonnejšiu nabíjačku, môžem iPad kľudne nabíjať Huwei nabíjačkou?
Ono to nabíjanie z Huawei nabíjačky ani nefunguje. Čo je celkom smutne, keďže konektori sú rovnaké, no i tak budem musieť nosiť zo sebou 2 nabíjačky [emoji848]
to je tak, ked vyrobcovia je*u totalne na usb C standardy a robia si to po svojom ako chcu... ipadovou nabijackou ti nejde nabijat huawei?
Naopak tu funguje, aj keď mobil nabíja IPad nabíjačkou maximalne len 1A.
Zdravim,
mam problem so synchronizaciou kontaktov a udalostami v kalendari.
Ak si v iPhone vytvorim nejaku udalost (napriklad na zajtrajsie popoludnie) a nasledne sa prihlasim na icloud.com so svojim appleID tak tam v kalendari danu udalost nevidim.
To iste kontakty - v iPhone mam nieco cez 200 kontaktov, pricom po prihlaseni na icloud.com tam vidim nejakych 15 kontaktov.
Synchronizaciu v Nastavenia → moje meno → icloud → kontakty mam zapnutu.
iOS 12.
Neviete niekto kde by mohla byt chyba?
mam problem so synchronizaciou kontaktov a udalostami v kalendari.
Ak si v iPhone vytvorim nejaku udalost (napriklad na zajtrajsie popoludnie) a nasledne sa prihlasim na icloud.com so svojim appleID tak tam v kalendari danu udalost nevidim.
To iste kontakty - v iPhone mam nieco cez 200 kontaktov, pricom po prihlaseni na icloud.com tam vidim nejakych 15 kontaktov.
Synchronizaciu v Nastavenia → moje meno → icloud → kontakty mam zapnutu.
iOS 12.
Neviete niekto kde by mohla byt chyba?