Strana ĽSNS
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
Zaujimave, ze podobne vyjadenia nevadili v pripade Kisku, zeby zas dvojity meter a robenie z LSNS mucenikov, ktorych utlaca system?
Hlavne ked dokazy proti Mazurekovi su na youtube a este sa tym chvalil.
Hlavne ked dokazy proti Mazurekovi su na youtube a este sa tym chvalil.
Podobné vyjadrenia - ďalšie uznanie zaujatosti.
Radačovský ale rozhodoval v majetkovom spore dvoch strán, nie o myšlienkovom/ideovom/politickom zločine, čo je dosť zásadný rozdiel, navyše tie vyjadrenia dal až po jeho skončení.
Nevšimol som si, že by jeho rozhodnutie v spore o pozemky bolo považované za zvlášť kontroverzné, takže opäť dosť silené prirovnanie.
Dôkazy sú na YT, v záujme fanatických odporcov ĽSNS a Mazureka, ale asi nebude aby ich počulo čo najviac ľudí..
.. kedže by si vo veľkej miere uvedomili absurdnosť tohto rozsudku.
Mimochodom absurdné je aj to, že údajne tvrdil, že v tom rádiu nebol, alebo podobné nezmysly, ktoré písal niekto na predošlej strane.
Radačovský ale rozhodoval v majetkovom spore dvoch strán, nie o myšlienkovom/ideovom/politickom zločine, čo je dosť zásadný rozdiel, navyše tie vyjadrenia dal až po jeho skončení.
Nevšimol som si, že by jeho rozhodnutie v spore o pozemky bolo považované za zvlášť kontroverzné, takže opäť dosť silené prirovnanie.
Dôkazy sú na YT, v záujme fanatických odporcov ĽSNS a Mazureka, ale asi nebude aby ich počulo čo najviac ľudí..
Mimochodom absurdné je aj to, že údajne tvrdil, že v tom rádiu nebol, alebo podobné nezmysly, ktoré písal niekto na predošlej strane.
-
harrison314
Hardcore addict
Tak sem daj nejaky zdroj, alebo nerozpravaj hluposti.
Neuveritelne sa mi pacia ako sa kotlebovci vykrucaju... vzdy za to moze niekto iny
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2019, 12:31)
Typicke...
Neuveritelne sa mi pacia ako sa kotlebovci vykrucaju... vzdy za to moze niekto iny
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2019, 12:31)
Typicke...
Potrebujem prekladateľa, aký zdroj zas hľadá táto osoba?
-
harrison314
Hardcore addict
-AA- napísal:Mimochodom absurdné je aj to, že údajne tvrdil, že v tom rádiu nebol, alebo podobné nezmysly, ktoré písal niekto na predošlej strane.
-AA- napísal:NS s podobne zaujatým sudcom na čele (Paluda, kandidát SaS) rozhodnutie potvrdil a sprísnil.
No keď niekto Mazurekovi prisudzuje, že to bola jeho "obhajoba", tak by mohol v prvom rade poskytnúť zdroj pre tieto tvrdenia, kedže on sám tvrdí opak.
...

...
Co ma bolivijino video malo pozreti, ked ta nutia ho dookola postovat?
Daj si pilulku, pre ostatných je tam relevantná časová známka.
Inak už ma platí aj SaS ak si si nevšimol.
Inak už ma platí aj SaS ak si si nevšimol.
S tabletkami sa najskor pozri do zrkadla. Tvoj fanaticky kultizmus oddtrhavanie sa od reality podporene budwebmi kazdym tyzdnom rastie.
Je tu dva krat to iste video? Je.
-
awtt
Medium Professional
Potrati dnes protestovali proti potratom.
Inac vysvetli mi niekto logiku kotlebovcov? Slovenkam, obmedzit potraty, ale cudzinkam zakazat uplne. WTF?
Ta banda hnoja ma este vzdy vie prekvapit.
Inac vysvetli mi niekto logiku kotlebovcov? Slovenkam, obmedzit potraty, ale cudzinkam zakazat uplne. WTF?
najsmutnejsie je, ze medzi nimi boli aj ludia, ktori kotleby nevolia.
zaujima ma, kto zaplatil zvoz ludi autobusmi. lebo z odlahlych regionov ludi navozili prave takto.
uplne najuchylnejsi je organizator, ktory pre noviny povedal, ze obet znasilnenia musi takto pocaty plod donosit. ten rovnako absentuje empatiou ako odsudeni v Norinbergu - sociopaticke sadisticke monstra.
zaujima ma, kto zaplatil zvoz ludi autobusmi. lebo z odlahlych regionov ludi navozili prave takto.
uplne najuchylnejsi je organizator, ktory pre noviny povedal, ze obet znasilnenia musi takto pocaty plod donosit. ten rovnako absentuje empatiou ako odsudeni v Norinbergu - sociopaticke sadisticke monstra.
Klérofašizmus opäť v praxi? To vymedzenia zo strany organizátorov pochodu (a nevraviac o RKC) voči fašistom bolo smiešne.
Ale keby si sa priemernej kotleby opýtal, aký má názor na rómske deti, tak by ti porozprával niečo o plynovaní a kastrácii rómskych žien.awtt napísal:Potrati dnes protestovali proti potratom.
-
harrison314
Hardcore addict
Postol si sem video Mazureka, to je akoze nejaky dokaz? Navyse nepovedal nic co by dokazovalo tvoje slova, dal som si tu namahu a pocuval to dvakrat.-AA- napísal:No keď niekto Mazurekovi prisudzuje, že to bola jeho "obhajoba", tak by mohol v prvom rade poskytnúť zdroj pre tieto tvrdenia, kedže on sám tvrdí opak.
...
V druhom videu sa nehovori k veci nic, len to, ze ten chlapik chcel bojovat zo stavom sudnictva, ktory sposobil Harabin.
Takze, zas zavadzas. Co ma uz ani neprekvapuje.
Ich agenda, to myslim priparne nie je, len si tym chcu poplisticky nahrabat volicov z radov fanatickych krestanov. Navyse ich navrh, ktori naposledy podali v padalmente by sposobil presny opak toho co hovoria, ze chcu dosiahnut.awtt napísal:Potrati dnes protestovali proti potratom.
Prave interupcie su skveli priklad toho, ze kotlebovci sa biju za respektovanie ineho nazoru, len ked ide o ich vlastny nazor (fasizmus, rasizmus a holokaust).
jackb napísal:S tabletkami sa najskor pozri do zrkadla. Tvoj fanaticky kultizmus oddtrhavanie sa od reality podporene budwebmi kazdym tyzdnom rastie.
Asi nie si schopný "moje slová" pochopiť, ale nevadí (väčšinou ani ja tvoje), fórum je verejné a každý si môže spraviť svoj obraz.harrison314 napísal:Postol si sem video Mazureka, to je akoze nejaky dokaz? Navyse nepovedal nic co by dokazovalo tvoje slova, dal som si tu namahu a pocuval to dvakrat.
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2019, 19:29)
To bude najskôr súvisieť so zamedzením "potratovej turistiky", aj keď to z tvojho hnojárskeho príspevku nebolo úplne zrejmé.awtt napísal:nac vysvetli mi niekto logiku kotlebovcov? Slovenkam, obmedzit potraty, ale cudzinkam zakazat uplne. WTF?
-
harrison314
Hardcore addict
Ale ja som ich sem uz daval.-AA- napísal:Asi nie si schopný "moje slová" pochopiť, ale nevadí (väčšinou ani ja tvoje), fórum je verejné a každý si môže spraviť svoj obraz.
A samozrejme pred sudom klamal aj v Mizikovom pripade.harrison314 napísal: //autoeditácia príspevku (03 Sep 2019, 6:30)
Zial LSNS spravila poriadok len tam, kde si to vymyslela.
A dane veci nerobia pre poriadok, ale len ako propagandu, navyse selektivne (podla rasy pachatela).
Ale poriadok mozes robit aj inak, zaloz si SBS a ponukaj svoje sluzby obciam.
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2019, 11:02)
https://domov.sme.sk/c/22203296/poslane ... innym.html
Poslanec ĽSNS Mazurek príde o mandát, súd ho uznal vinným
Co k tomu dodat, klasicke vyhovorky v tomto pripade nefungovali. Ale uz viem, kde sa naucil AA pouzivat slovo kontext.
https://dennikn.sk/1042909/mazurek-sa-n ... ebo-je-zid
https://dennikn.sk/1097504/mazurek-je-v ... -odsudili/
Nie že by som rozumel o čom píšeš .. ale skús odcitovať nejaké klamstvá.
-
harrison314
Hardcore addict
Ty si skus precitat dane linky.
A z mizikom, sory to klamal Uhrik a Mizik.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2019, 10:27)
Poslanci LSNS by nam radi dopriali nejaku tu epidemiu osypok.
A z mizikom, sory to klamal Uhrik a Mizik.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2019, 10:27)
Poslanci LSNS by nam radi dopriali nejaku tu epidemiu osypok.
-
awtt
Medium Professional
Dobre to vytmavila Kotlebovcom.
Skoda ze to je ale ako hadzat hrach na stenu.
Skoda ze to je ale ako hadzat hrach na stenu.
-
starysomar
Hardcore addict
Nevytmavila. Mysliaci vedia o potrebe očkovania. Nemysliaci neprijmú žiadne racionálne argumenty.