Nintendo Switch

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Nintendo Switch

Príspevok od používateľa aacid »

bazos, facebook marketplace a este existuje facebookova skupina, nieco ako nintendo cz/sk ale popravde tam je 95% cechov, takze vacsina prispevkov je irelevantna.
ale uz som rozmyslal nad tym ze spravime nejaku skupinu na vymienanie, cisto SK alebo dokonca len cisto BA, lebo nic z toho vyssie spominaneho neni idealne. bazos a marketplace treba aktivne sledovat a ta FB skupina je prilis velka, treba citat kazdy prispevok ci s tam zrovna neobjavi nieco relevantne a 95% casu je to tak neni.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Riešim bazoš väčšinou, tá FB skupina je fajn, ale to sú proste všetko češi tam. Ale aj bazoš som taký skeptický miestami, pretože veľa je cartridgov bez obalu a to ja odmietam podporovať.

Takže ja hlavne dobre vyberám, čo kúpim. Hanheldová povaha Switchu ti veľmi spríjemní aj hranie indie hier. Taký Darkest Dungeon, Hollow Knight alebo Enter the Gungeon je jedna báseň tie hry :)

Ináč ak by neexistoval problém s joyconmi tak Lite verziu beriem hneď. Neviem sa dočkať, keď dostaneme o pár rokov novú generáciu podobného zariadenia a budú tam všetky top hry dneška.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Vďaka chalani :) Ja som si zatiaľ zaobstaral Zelda BOTW, Mario Kart a Stardew Valley, posledné dve sa zapáčili aj frajerke :) Ešte v dohľadnom čase kúpim Overcooked II, to bola pecka coop a skúšali sme to na PC, potom až si nájdem čas tak aj Divinity Original Sin II - ako tam je na tom optimalizácia? Na PC som mal s tým technické problémy a nedohral som.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som akurát začal Act2 , čiže som sa dostal z Fort Joy a žiadny Bug zatiaľ.

Frajerke musíš kúpiť Odyssey, ver mi.
Muffi
Addict
Addict

No práveže to som kúpil tiež, ale nebavilo nás to veľmi, tak idem predať :D Čakal som tam lepší coop, ale sklamalo ma, že jeden ovláda len klobúk a druhý Maria.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

hej, ten coop je aj pre mna sklamanie, to je skor ked to hras s dietatom ako s plnohodnotnym hracom.

inak neviem ci tu mate niekto deti a hravate s nimi nieco na switchi ale ja stale hladam nejaku poriadnu hru co by dieta vedelo hrat aj same. zatial najlepsie co som nasiel je mario kart, lebo mu tam zapnes vsetky tie asistenty a viac menej to ide samo, on to akurat kazi. ale skor hladam nejake jednoduche hry male deti. viem ze existuje paw patrol hra ale je dost draha a vraj teda nic moc.
skratka nejaky mario je komplikovany lebo tam treba koordinovat 2 ruky a vela tlacidiel.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pre malé deti je hlavne Kirby, ktorého môžeš hrať s ním, možno Yoshi. Pozor na Captain Toad-a, ten sa tvári detsky, ale tie puzzle dieťa nemá šancu rozlúsknuť.
Kirbyho teraz kupoval aj kolega (2 a 6 r.) ako prvú hru. Aj vo všeobecnosti sa to považuje za entry level. Pre dospelého je to až primitívne.

Čo sa týka Odyssey, ja netvrdím, že to máte hrať coop, ale moja manželka to úplne milovala a celé to prešla - v zmysle prešla :) Napr. Stardew valley je fajn, ale ten coop, čo ja viem.... Overcooked máme jednotku a hrávali sme to v štyroch ale po čase to je dosť ťažké, neviem ako 2.
Muffi
Addict
Addict

Stardew Valley sa hrá len singláča, tam coop ani nie je, len multiplayer kde by sme museli mať 2 hracie zariadenia a crossplatforma tam nefunguje.
No ešte Oddysey dáme zrejme šancu, len proste čakal som od toho čosi iné :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

terrariu ste niekto skusali na switchi? to je jedna z mala hier ktoru si obcasne nainstalujem uz dobrych par rokov a sice ma laka si to obcas zahrat na switchi, ale ta cena... ked si zoberiem ze ja som tu hru kupoval na pc v nejakom steam vypredaji 5 rokov dozadu za 5 eur.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Terraria ide mimo mňa, ale v podstate moja rada je, že daj radšej šancu niečomu inému, ako zbytočne platiť veľa za niečo čo poznám - len aby som to mal na Switchi.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Tak Link`s Awakening za mnou.. mega uzasna hra! Ale MEGA!
Jedna z najuzasnejsich hier, ake som doteraz hral..
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Zdravim, mate niekto Lite? Rozmyslam nad nim na cestovanie ale odradzaju ma tie joycony.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Dospelý človek si toto predsa nemôže kúpiť.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

akoze zase sa netvarme ze je to take strasne, ved to stoji 200 eur. pokial ti vydrzi 2 roky pokial trva zaruka tak kde je problem? po 2 rokoch bude aj tak najskor novy model. budes mat ozaj dilemu ci dat znova 200 eur za novy lepsi alebo 50 eur za nove joycony?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak určiteeee... sa dá na to aj takto pozerať. Problém je, že sa ti to pokazí vždy v najnevhodnejšiu dobu. Sám som joycony reklamoval a musel som odovzdať komplet balenie a samozrejme, ked nieco moze trvať 30 dní tak to 30 dní trvať bude.

Ale áno, je to 200€ a 2 roky to reklamovať vieš, čiže zas nerobme z toho kúpu auta :) Pointa je, že za doplatok 80€ získaš lepšiu verziu a vyhneš sa týmto problémom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to hej, akoze ja by som si lite nekupil, sice vacsinu casu hram v handheld mode, ale prave ta moznost pripojit to na telku ked je nas viac ma prinutila si kupit switch.

ale pre niekoho kto vie ze to k telke aj tak nikdy nepripoji... za menej penazi dostanes nieco co je spratnejsie a predpokladam ze trochu pevnejsie (to je jedine co ma irituje ze v handheld mode a sa tie joycony mierne hybu, vydavaju zvuky a podobne).
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

ja som zrejme extremista :)) hrajem handheld + pro controller :D
ale chystam sa dokupit druhy monitor.. takze terajsi bude na switch (22" celkom pohoda) - pretoze na telku nemam miesto :-/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

pre mna je najzaujimavejsia zlava xbox za 149€ :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Len netreba zabudnúť, že ten xbox je bez mechaniky.
Napísať odpoveď