Spotify
Re: Spotify
Ako je to s objavovaním novej muziky? Playlisty, Song Radio a tak?
Je to tam jasne, myslím, že v čo sa týka funkcií tak sú plus mínus rovnaké, ale tá ľahkost UI ma fakt dostala.
Nielen Deezer ale aj Apple Music mi prídu viac user friendly. Najmä čo sa knižnice týka.
Napríklad Deezer podľa mna prehráva hudbu aj kvalitnejšie a hlasnejšie. Na tom istom telefóne a slúchadlách počujem rozdiel. Oboje mám samozrejme nastavené na najvyššej kvalite. Apple Music a Spotify je +- to isté.
Objavovanie a playlisty má však Spotify najlepšie.
Napríklad Deezer podľa mna prehráva hudbu aj kvalitnejšie a hlasnejšie. Na tom istom telefóne a slúchadlách počujem rozdiel. Oboje mám samozrejme nastavené na najvyššej kvalite. Apple Music a Spotify je +- to isté.
Objavovanie a playlisty má však Spotify najlepšie.
Zdielat kompletne vsetky albumy s niekym sa da len cez FB? Lebo zdielat cez url jednotlive albumy nie je moc user friendly.
Mám ešte jedno voľné miesto 
ešte stále máš?
Tak ako tie verifikácie? Spotify vás už vyzvalo na overenie adresy?
Nie
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zatiaľ nič.
Super, lebo manželka chce predplatné a ja by som tiež chcel. Spoločný účet nepripadá do úvahy, lebo ja niekedy počúvam aj hlúposti. 
Na SVK nefunguje ani Duo, ani Student, tak vymýšľam s family.
Na SVK nefunguje ani Duo, ani Student, tak vymýšľam s family.
-
mirak2
Hardcore addict
mna tiez nie a to mam "rodinu" po celej EuropeRad8) napísal:Tak ako tie verifikácie? Spotify vás už vyzvalo na overenie adresy?
Dúfam že už väčšina ľudí prešla na spotify riešené cez Ebay (ako aj Windows kľúč). 
6 eur mesacne (popripade 1,5 ak ste rodina) je tak smiesny peniaz ze preco aspon takto neprispiet na hudbu ktoru pocuvas?
Veď on práve narážal na scenár, kedy by tá rodina prestala fungovať.
6€ je stále v pohode, ak si ale pustíš tie pesničky dva krát mesačne (aj ja mám niekedy také mesiace), je to zbytočná položka.
A ak si zrátaš Spotify, nejaké dve služby na streamovanie filmov a seriálov, k tomu prípadne poplatok ze net a koncesie, už je to celkom slušná čiastka za multimediálne služby. Vieš, euro k euru...
6€ je stále v pohode, ak si ale pustíš tie pesničky dva krát mesačne (aj ja mám niekedy také mesiace), je to zbytočná položka.
A ak si zrátaš Spotify, nejaké dve služby na streamovanie filmov a seriálov, k tomu prípadne poplatok ze net a koncesie, už je to celkom slušná čiastka za multimediálne služby. Vieš, euro k euru...
Som rovnakeho nazoru ako aacid. Som vo family ucte, mesacne to vychadza na euro patdesiat, co je vazne smiesna suma na to, co Spotify ponuka. Je to kazdeho osobna vec, ako si predplati Spotify, ale nabadat ostatnych aby oj*bavali sluzbu, ktora bola velmi dlho stratova si myslim, ze je trocha odveci.
Takže keď si kúpim cez ebay licenciu na Windows, office je to legálne ale Spotify je už podvod? Zaujímavé
Oni podvádzajú už tým, že majú rodinné Spotify aj keď nie sú rodina. Takže je to jedno či urobia podvod tam alebo tu 
hudobny priemysel presiel zaujimavym obdobim. predtym ak si chcel podporit svojho oblubeneho autora, kupil si si jeho CDcko alebo si isiel na koncert. dnes si CDcka nikto nekupuje a nie zase kazda skupina koncertuje v strednej europe. proste nejak chcem podporit tych co robia hudbu ktora sa mi paci, pretoze ak ich ludia nebudu podporovat, tak oni nebudu robit hudbu.
inak windowsy z ebayu si nekupujem.
aj spotify som si platil dlhe roky 6 eur mesacne, potom prislo family konto a dlhy cas sme ho pouzivali realne iba ja a zena. aktualne tam ma este 4 dalsich ludi z ktorych dvaja si prave pustia spotify 2x do roka a pravdepodobne mi ani neplatia, nekontrolujem to.
ako pise deszka, je to kazdeho vec ako si zaobstarava hudbu, ale ked uz ju kradnete, aspon majte trochu slusnosti a hanbite sa aspon trosku za to
inak windowsy z ebayu si nekupujem.
aj spotify som si platil dlhe roky 6 eur mesacne, potom prislo family konto a dlhy cas sme ho pouzivali realne iba ja a zena. aktualne tam ma este 4 dalsich ludi z ktorych dvaja si prave pustia spotify 2x do roka a pravdepodobne mi ani neplatia, nekontrolujem to.
ako pise deszka, je to kazdeho vec ako si zaobstarava hudbu, ale ked uz ju kradnete, aspon majte trochu slusnosti a hanbite sa aspon trosku za to
Asi tak, ked nebyvate na jednej adrese a pouzivate family plan tak to je to iste ako stahovat hudbu nelegalne... Tie ebay ucty su o tom istom, tam na to pouzivaju hacknute ucty kde vas pridaju do rodiny, preto je to take lacne.Paťko napísal:Oni podvádzajú už tým, že majú rodinné Spotify aj keď nie sú rodina. Takže je to jedno či urobia podvod tam alebo tu
Stahovat hudbu nelegalne je hadam zadarmo, to prirovnanie k family uctom mi nejako nepasuje. A dalsia vec, co znamena hacknuty ucet? Vysvetlis podrobnejsie?