Pôžička

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bia312
Novice
Novice

Pôžička

Príspevok od používateľa bia312 »

Ahojte. Som tu nová tak snáď píšem do správnej sekcii. Chcela by som radu ohľadom pôžičky. Budúci mesiac si chcem zobrať pôžičku ale nerada by som bola aby to zistila moja rodina. Je to z dôvodu že nemáme dobre vzťahy a potom by odomňa tie peniaze pýtali. Rada by som vedela či je možne aby mi banka neposielala žiadne listy domov o pôžičke alebo či sa neda vytvoriť nejaká schránka kde by tie listy chodili. Nejakú schránku ku ktorej by som mala prístup iba ja. Budem rada za každú radu. Banku mám SLSP.

Ďakujem :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pôžička

Príspevok od používateľa hojko »

Na to by si sa mala opytat najskor v banke v ktorej to chces riesit, ze ci ti budu nieco posielat. Podla mna by nemuseli nic poslat, ved vsetko potrebne by si mala dostat pri podpise zmluvy. Pripadne sa opytat v banke, ze ci to vedia poslat ako post restante: https://zaujimavosti.net/pikosky-a-life ... -zasielok/ Dalsia vec je, ze ked pride list na tvoje meno, tak ti ho niekto v rodine otvori???
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neposielajú nič domov, všetko potrebné dostaneš ihneď vytlačené do ruky a na mail, nič viac nechodí
bia312
Novice
Novice

Bohužiaľ oni to otvárajú. Samozrejme spýtam sa aj v banke ale len som chcela vedieť či nie je iná možnosť aby som si keď tak dopredu vytvorila niečo na príjmanie pošty. Ale ďakujem za odpovede :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Este si mozes na poste zriadit P.O.BOX.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

O pôžičku som požiadal cez internet banking a v ňom mám nastavené, nech mi neposielajú žiadne výpisy, takže mi za celý čas neprišiel ani jeden papier. Čakal som, že mi príde aspoň oficiálny papier, keď to splatím, ale tiež neprišlo nič. Len mi asi o 2 dni po poslednej splátke zavolali z banky, že mi v prvom rade gratulujú k vyplateniu úveru a či by som náhodou nechcel novú pôžičku.
:lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Najlepsie je im normalne napisat na ich info email ze si nezelas aby ti zasielali na adresu akukolvek komunikaciu vratane marketingovych ponuk- oni sa potom toho musia drzat lebo by mohli mat problemy zo zakona.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Keď som pred pár rokmi riešil úver v SLSP, tak som všetko vybavil cez banking, a rovnako aj zmluvy a potrebné papiere mi prišli iba do bankingu, poštou nič. Jediné, čo mi potom chodilo poštou domov boli reklamné ponuky na ďalšie úvery. Tie mi prestali chodiť, keď som im povedal, že zmením banku ak mi príde ešte jeden marketingový list od nich, lebo tie ich 15 stranové obálky mi zaberali celú schránku. :lol:
bia312
Novice
Novice

Ďakujem krásne za všetky odpovede. Tak snáď ani mne nič nepríde a všetko bude v poriadku ale pôjdem sa informovať do banky :)
Napísať odpoveď