Takzvaná NAKA a národná protiteroristická jednotka vyšetruje volebné billboardy s nápisom „Rodina je muž a žena. STOP LGBTI!“.
Klaunský svet resp. štát, par excellence.
Zas zavadzanie, tam nejde o to, ze "rodina je muz a zena", co je principialna blbost (a navyse to hovori clovek co sa rozvadza a ma prsia).-AA- napísal:Takzvaná NAKA a národná protiteroristická jednotka vyšetruje volebné billboardy s nápisom „Rodina je muž a žena. STOP LGBTI!“.
Toto sa riešilo v inej téme, v skratke je to naopak, LGBTI je témou, len keď ju sami ("aktivisti") politizujú a pretláčajú do spoločenských zmien.awtt napísal:Nikdy nepochopim ako niekomu moze toto vadit. Ale to je taka klasika Slovenska, starat sa druhym ludom do zivota.
No samozrejme nácko, keď gejovia a lesby odmietajú byť občanmi tretej kategórie a požadujú presnie tie isté práva a zachádzanie ako máš napr. ty, tak si sami môžu za to, že čelia útokom. Lebo predtým, ako sa začali organizovať dúhové pochody bolo Slovensko tá najtolerantnejšia krajina na svete a LGBTI ľudia tu mali na ružiach ustlané. Vôbec vtedy nečelili žiadnym útokom. Nehovoriac o tom, že tieto tvoje keci mi pripomínajú 60. roky v USA, tam si podľa niektorých "čierni" zaslúžili dostať po hube (alebo aj horšie), lebo nevedeli kde je ich miesto. A to isté sa dialo aj začiatkom 20. storočia, keď za svoje práva bojovali ženy, aj tie si podľa niektorých zaslúžili čeliť násiliu a nenávisti, lebo nezostali doma v kuchyni.-AA- napísal:Toto sa riešilo v inej téme, v skratke je to naopak, LGBTI je témou, len keď ju sami ("aktivisti") politizujú a pretláčajú do spoločenských zmien.
harrison314 napísal:tam nejde o to, ze "rodina je muz a zena", co je principialna blbost (a navyse to hovori clovek co sa rozvadza a ma prsia).
Co by si povedal na bilboardy "STOP BIELEJ RASE"?-AA- napísal:V predvolaní je to citované celé, ale tiež "vyšetrovať" len "STOP LGBTI", je podobne absurdné.
Tak nam prezrad, co je na tom absurdne? Lebo:-AA- napísal:Keď sme už pri tých absurditách, prirovnávať "Bielu rasu" a "LBGBTI" je jedna z nich..
A v com im pomozu Kotlebove bilboardy? Alebo primitivne utoky vramci nahania si preferncii? Alebo fyzicke... nedavny pripad dvoch bab, ktore zmlatiki "hrdinovia" v zelenych trickach?-AA- napísal:To či by im zmena legislatívy v tomto ohľade pomohla v nejakom "čelení útokov", je tiež otázne.
Keby len z toho, očividne si vyrástol aj z akejkoľvek formy racionálnej a konštruktívnej diskusie, ktorej si všeobecne neschopný s takmer každou názorovou stranou.jackb napísal:A pacient som preto, lebo som vyrastol z fasistickych nazorov?
Na bilboardoch Mariana Kotlebu, na bilboardoch, ktore s toho ribia politicku temu na podporu svojej politickej kampane... to mi dajako nevychdza.-AA- napísal:"Stop LGBTI" vyjadruje odpor k politizácii a následným vynúteným legislatívnym zmenám. Nehovorí to nič o "vrodenosti" a "ubližovaní".
Nikde si nepovedal preco a pytal som sa ta na to o par prispevkov vysie.-AA- napísal:"Biela rasa" nie je v ničom ekvivalent "LGBTI hnutia".
Ja myslim, ze to STOP znamena zastavit ich aktivity a snahu o rovnopravnost. Hlavne je to stavnie prosti istej skupine obyvatelstva. Vies musis to vnimat v kontexte.-AA- napísal:Aj keď ty a určitý policajt si možno myslíte, že "STOP" malo znamenať fyzickú likvidáciu tejto "komunity" a preto opakuješ tieto idiotské prirovnania.
Ale ved prave tie bilboardy boli platene z mojich dani.-AA- napísal:V tom prípade môžeš byť spokojný, že tvoje dane idú na "dobrú vec" a to vyšetrenie tohto potencionálneho billbordového zločinu.
a ako racionalne a konstruktivne diskutujes ty? ktore z arguemtacnych klamov nepouzivas?-AA- napísal:
Keby len z toho, očividne si vyrástol aj z akejkoľvek formy racionálnej a konštruktívnej diskusie, ktorej si všeobecne neschopný s takmer každou názorovou stranou.Tie priehľadné a škôlkárske, ale neustále opakujúce sa argumentačné klamy, podávanie TO a samotná nepretržitá prítomnosť tu, len ďalej naznačujú problém mentálneho charakteru.
Keď sa už teda pýtaš..
tak ono, keď čítam komentáre od podobných hejslovákoch ako si ty, s odznačikmi LSNS v profilovkách, že je to "háveď", "fuj buzeratni", "treba ich strieľať", či po poslednom pride "treba im nohy odrezať aby nabudúce nepochodovali", tak si aj ja myslím, že "STOP LGBTI" môže v hlavách niektorých hejslovákov znieť ako podnet na fyzickú likvidáciu ľudí z tejto komunity, resp. ich vyčlenenie, či akúkoľvek inú formu diskriminácie na základe ich sexuálnej orientácie. Hold, nepomáhaš si.AA napísal:Aj keď ty a určitý policajt si možno myslíte, že "STOP" malo znamenať fyzickú likvidáciu tejto "komunity" a preto opakuješ tieto idiotské prirovnania.
jesné, že je to citované celé a podstatné je to STOP LGBTI, ktoré môže podnecovať k diskriminácii, ktorá sa skrýva za ochranu rodiny - kontext, ťažké pochopiť čo?AA napísal:V predvolaní je to citované celé, ale tiež "vyšetrovať" len "STOP LGBTI", je podobne absurdné.
na obyčajného voliča ĽSNS máš nejak príliš veľa interných informácií, že vieš presne povedať čo tým bolo myslené, aj minule si tu už v predstihu informoval o Mazurekovom vyjadrení sa k rozsudku, ešte skôr ako nejaké vyjadrenie vyšlo.AA napísal:Stop LGBTI" vyjadruje odpor k politizácii a následným vynúteným legislatívnym zmenám. Nehovorí to nič o "vrodenosti" a "ubližovaní".