Strana SaS
-
Solo_Kamen
King
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
Ak by sa tento scenár so Sulíkom stal, tak už by som nemal absolútne problém voliť radšej extrémnu pravicu s mizivými/žiadnymi preferenciami v prieskumich (strana DOPRAVA)... a asi to aj urobím, pretože Sulíka a tých pár ludí, z ktorých je cítiť ekonomická pravica sa po voľbách SJW krídlo zbaví.
tak už by som nemal absolútne problém voliť radšej extrémnu pravicu
Čo tu celý čas píšem?
Títo ekonomickí pravičiari majú v istých momentoch veľmi blízko ku klasickej krajnej pravici, k neofašizmus a pod.
Čo tu celý čas píšem?
Títo ekonomickí pravičiari majú v istých momentoch veľmi blízko ku klasickej krajnej pravici, k neofašizmus a pod.
Az na to, ze solo_kamen to v takomto zmysle nepovedal. DOPRAVA je extremna liberalna pravica, ale urcite nie fasisticka.
Ide mi o jeho všeobecné pôsobenie na fóre. 
Strana DOPRAVA zjavne nie je fašistická, po rýchlom pozretí ide o neoliberálov.
Strana DOPRAVA zjavne nie je fašistická, po rýchlom pozretí ide o neoliberálov.
Nezdá sa mi, že by niekedy pôsobil krajne pravicovo
Pre ultralaviciarov je kazdy kto nie je s nimi fasista a nacek 
Jasné.
Nech si Solo_Kamen spomenie na helikoptéry.
Nech si Solo_Kamen spomenie na helikoptéry.
Made my day.
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2019, 20:37)
Dnes v RTVS reportáž o rozkole v SaS, ale chcem poukázať na inú vec, ktorú som zahliadol: mystické palcovanie. Pozrite si video, čas: cca 46 sekunda.
https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... 686149810/
Všetci to robia.
Buďte spravodliví, nerobte si srandu len zo SMERu. 
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2019, 20:37)
Dnes v RTVS reportáž o rozkole v SaS, ale chcem poukázať na inú vec, ktorú som zahliadol: mystické palcovanie. Pozrite si video, čas: cca 46 sekunda.
https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... 686149810/
Všetci to robia.
ona najskor zahlasovala, az potom ukazala ako zahlasovala, zas nerob kovbojku tam, kde nie je (ako obvykle)
SAS ma nového člena Vaša Miku, ktorý dovolenkoval s kočnerom na Donovaloch to ti nevadi?beardie napísal:bohuzial, ja momentalne nevidim nic lepsie na trhu
OLaNO nie, prilis krestanski, rovnako Zaludi alebo KDH
PS/Spolu nie, su to len marketingova dvojstrana planujuca zvysovat dane
Kollarovci su LSNS pre zenske
Most urcite nie
Smer/SNS/LSNS urcite nie
zostava niekto relevantny?
pre pravicoveho liberala nic ine nevidim
Sulíkovi sa nedá vziať to, že je pomere otvorený a úprimný. Takže takto to je.
Výnimočne s týmto tvojím postom v tejto téme súhlasím. Akurát červeným mala byť zvýraznená tá posledná veta, pretože tá je pre každého pracujúceho podstatná. Ale keď vidím, z akej FB stránky si to zobral, tak chápem, že zvýraznené slová vyberal asi náhodný generátor.
ano, to je jeho plus a zaroven aj minus, ze je priamy.
Vela volicov ma totiz radsej sladke tvaricky ktore im hovoria co chcu pocut aj ked to nie je pravda.
Kazdy zamestnanec ma samozrejme pravo odist do ineho zamestnania ak ma pocit ze to bude prenho vyhodnejsie.
Vela volicov ma totiz radsej sladke tvaricky ktore im hovoria co chcu pocut aj ked to nie je pravda.
Kazdy zamestnanec ma samozrejme pravo odist do ineho zamestnania ak ma pocit ze to bude prenho vyhodnejsie.
Nie je to člen stranyM4jk1:-) napísal: SAS ma nového člena Vaša Miku, ktorý dovolenkoval s kočnerom na Donovaloch to ti nevadi?
Okrem toho, nepovažujem ho za nejakú skodnu, je to skúsený odborník, čo viackrát dokázal ako riaditeľ rtvs, markízy aj expresu
Co ho okrem známosti s Kocnerom diskvalifikuje?
Opravim ta. Takto funguje vseobecne politika resp zastupitelska demokracia.gogo956 napísal:Vela volicov ma totiz radsej sladke tvaricky ktore im hovoria co chcu pocut aj ked to nie je pravda.
wladas
preto aj ratam s tym ze Sulik uz vo velkej politike defacto skoncil a na pozicie ktore mal za Radicovej sa uz nikdy nedostane
preto aj ratam s tym ze Sulik uz vo velkej politike defacto skoncil a na pozicie ktore mal za Radicovej sa uz nikdy nedostane
Má evidentne diktátorské sklony, ako vidíme, snaží sa situáciu v strane ešte uhrať na to, že spravil poriadok a doviedol aj nové tváre... ale zatiaľ to vidím skôr tak, že % pôjdu dole. Smerák Mika asi ťažko osloví voličov SaS a tá kandidatúra Drobu a Nicholsonovej, to je skôr vtip.
Ano, a preto by Sulikovi pravdepodobne najviac vyhovovala "demokracia" Poľského/Maďarského typu. Tam by mal plno priestoru na tieto gerojské gestá.wladas napísal: Opravim ta. Takto funguje vseobecne politika resp zastupitelska demokracia.
Neviem ci diktatorske sklony. Pokial som tomu dobre rozumel, tak zatial vsetky kroky boli urobene v sulade so stanovami strany, ktore sa zdaju dost demokraticke - vyzera to tak, ze kongres ma najvacsie rozhodovacie pravomoci. Ostatne ak dobre pocuvate Sulika, on je rozhodne na osi chaotic-lawful rozhodne lawful. Velmi casto sa odvolava na dohody a stanovy ako na najvyssi princip, malokedy sa snazi posobit mimo pravidiel.