Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa mLuks »

Zbytočné reči to sú pre teba, ale takisto pre teba bohužiaľ, že je to pravda, že rodina sa má chrániť inak, ako strašením LGBTI. :) Daj nám potom vedieť ako výsluch dopadol, vy v strane to aj tak budete vedieť skôr ako médiá, tak nech máme info z prvej ruky a nie nejaké "prekrútené veci" z Denníka N.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Táto detská "buď - alebo" hra neplatí, vyjadrenie názoru k aktivizmu "LGBTI" je len jedným hľadiskom, a nevylučuje, že "rodina sa má chrániť" (tiež) inak.

Ináč keď je tu už taký záujem o dianie ohľadom ĽSNS, tu máte ďalší materiál,
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

az do volieb bude vasa skupinka botov zdielat video kazdeho zlocinca, ktory sympatizuje s LSNS?

\\to odsudeny obcan naozaj povedal, ze dieta moslimov nie je dieta?
ale co sa cudovat, ked v radiu nazval romske deti zvieratami v ZOO
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Táto detská "buď - alebo" hra neplatí, vyjadrenie názoru k aktivizmu "LGBTI" je len jedným hľadiskom, a nevylučuje, že "rodina sa má chrániť" (tiež) inak.
A čo takto namiesto šírenia nenávisti cez platenú reklamu radšej za tie peniaze spraviť niečo pre rodiny naozaj prospešné, ako vybudovať ihrisko, športovisko alebo postaviť nejakú menšiu budovu, ktorá by slúžila napr. ako podporované bývanie pre ľudí s hendikepom, či pre seniorov? Ale chápem, je ľahšie niečo capnúť na billboard a potom sedieť s vyloženými nohami a počítať preferencie, ako skutočne pracovať na niečom užitočnom pre spoločnosť. Len sa potom netvárte, že vám záleží na rodinách a ide vám o spoločenskú zodpovednosť. Pretože nejde. Vám ide akurát len o to, sa za každú cenu zase dostať do parlamentu a nabaliť sa na verejných financiách.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dalsia "nehoda" s nacistickou symbolikou https://dennikn.sk/blog/1604283/kulturb ... lerjugend/ :smt006
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ĽSNS SA ROZPADÁ. POSLANEC MORA PODPORUJE VLASŤ

ĽSNS sa ideologicky rozpadá. Kotlebov poslanec Ján Mora verejne hovorí o mafiánskych praktikách, ako o vnútornom rozklade ĽSNS, poslanec Juraj Kolesár bol fyzicky potrestaný

„V najbližších parlamentných voľbách nás čaká súboj súbojov! Národovci majú len dve možnosti! Buď dajú svoj hlas tresne stíhaným predstaviteľom ĽS Naše Slovensko, s ktorými nechce mať nikto nič spoločné alebo odovzdáme svoj hlas skutočnej pronárodnej sile“ (strane VLASŤ – pozn. autorky), napísal včera večer na svoj fejsbukový profil poslanec ĽSNS a doterajšia odhodlaná Kotlebova stranícka opora Ján Mora. „Je viac ako na mieste voliť rozumom priatelia! Liberáli číhajú a chcú zmeniť náš svet! Nedajme sa!“, zakončuje poslanec Mora svoj príspevok, pod ktorým zdieľa môj plamenný status, čim verejne podporil stranu Vlasť Štefana Harabina.

Otvorene priatelia, zasiahol ma ten status ako blesk z jasného neba. Kotlebova strana je organizačne aj ideologicky typický politický kult s prvkami zveličovania Kotlebovych vlastností a spoločenských zásluh jeho osobnosti, ktorý sa v primitívnejšej forme uplatňoval v ranom období vývoja ľudstva alebo v súčasnosti v diktátorských režimoch s nízkou vzdelanosťou a politickou kultúrou más ( v minulosti to boli kult Adolfa Hitlera v nacistickom Nemecku, J. V. Stalina v Sovietskom zväze, alebo Mao Ce-tunga v ČĽR). Pre stúpencov takejto strany je prakticky nemožná akákoľvek kritika smerom dovnútra, a zrazu sa na scéne objaví jeden z hlavných aktérov takéhoto politického kultu, ktorý sa verejne, statusom na sieti, veľmi otvorene prihlásil k politike Štefana Harabina, ktorého kultová strana ĽSNS považuje za svojho najväčšieho rivala? Pri pomeroch v strane ĽSNS, kde bol iba pred nedávnom za neposlušnosť fyzicky potrestaný ich poslanec Juraj Kolesár, mi to príde ako sains fiction. Problém je však oveľa väčší – s kritikou do vlastných radov sa roztrhlo vrece. A to je pri kultovej strane obvykle začiatok jej rýchleho konca.

„ ...ja nemám záujem kandidovať a ani nekandidujem v najbližších voľbách“ alebo: „Chceš ma tu verejne vyzvať aby som písal o povinných finančných odvodoch v strane, či na čo sa ma konkrétne pýtaš“, pokračuje v označovaní úpadku strany ĽSNS, v komentároch pod príspevkom Ján Mora.

ĽSNS stratila počas jedného volebného obdobia výraznú časť parlamentných poslancov, z toho jeden odišiel nedobrovoľne na základe rozhodnutia súdu.
Hneď na začiatku volebného obdobia sa pod tlakom verejnosti vzdal mandátu Andrej Medvedský. Bol vyšetrovaný a obžalovaný za rasové napadnutie dominikánskeho občana. Ďalší v poradí bol spomenutý Juraj Kolesár, ktorý svoj odchod odôvodnil tým, že bol straníckymi kolegami fyzicky napadnutý a podal kvôli tomu aj podnet na vyšetrovanie. Nasledoval podpredseda Milan Uhrík, ktorý bol zvolený do europarlamentu, po ňom Milan Mazurek v súvislosti s jeho odsúdením a dnes otvorene o odchode hovorí Ján Mora a hlási sa k politike Štefana Harabina, ktorú označuje za „skutočne pronárodnú silu“.

Mafiánske praktiky v strane ĽSNS (išlo o odovzdávanie časti svojho platu strane ĽSNS, ktorá ho podporila vo voľbách) naznačil v minulosti aj poslanec europarlamentu s kotlebovským pozadím ex-sudca Milan Radačovský, ktorý však následne na priamo položenú otázku, či bol Kotlebom vypaľovaný odpovedal, že si na veľa vecí z krátkej minulosti nepamätá. Kritikou strany ĽSNS neustále vnáša do spoločnosti neistotu o jej budúcnosti aj syn ex-sudcu Radačovského - Michal Radačovský, ktorý poukazuje na chrapúnske správanie a praktiky poslanca Milana Mazureka na svojom profile a kritizuje ho.

Spoločnosť ľudí, ktorá sa zgrupila okolo strany Mariana Kotlebu, akoby sa vnútorne utápala vo vlastnej nenávisti. Sú to dnes hlavne Kotleboví podporovatelia, ktorí píšu nenávistné statusy na sociálne siete a urážajú každého, kto sa opováži mať iný názor.

Ján Mora je podľa kotlebovcov zradca a spoločenský hon na jeho politický skalp, medzi vlčiakmi ĽSNS začína.

zdroj: Tara Katalin
Už se perou :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Keby sa SaSka a ĽSNS rozpadli a nedostali do parlamentu...hm.

Ale sotva odchod Moru spustí nejaký zásadný rozkol v strane. Čo je isté, že Harabin odkúše ĽSNS nejaké tie %. To nie je zlé, ideálne by bolo, keby však niekto zostal mimo parlamentu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemala by Ficova ministerka poslať proti-teroristické komando na koaličného partnera?
Prílohy
EBIWZxvW4AEbuZt.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mohla by.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

AA, veľmi by som sa neradoval. Lebo slovenská politika je taká, že to čo je na billboarde, sa nikdy nesplní. :wink:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mna by zaujimalo ake su to tie duhove poziadavaky na rodinu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Chce to silnú paranoju, veriť tomu, že rodina je v nebezpečenstve pre akési dúhové požiadavky.
Poprosím tunajších bojovníkov proti LGBTI, nech mi to ozrejmia, že čo to presne je tá dúhová požiadavka a v akom zmysle ju ktosi bude uplatňovať / vymáhať voči rodine, ak hrdí voliči Kotlebu a Danka nezasiahnu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hrdí voliči "tradičných rodín" Magiána a Rigoróza Stĺpoviča. Počkať, nie sú Kotlebovci tí, ktorí uctievajú kríže a kresťanstvo? Matúš 19:6 - A tak už nie sú dvaja, ale jedno telo. Čo teda Boh spojil, človek nech nerozlučuje..

Kotlebovci si ako vždy vyberú to svoje, ignorujú to svoje, cherrypicking ako z učebnice. Čo môže vocca, to je sväté.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Sú ľudia nezávislí s vlastným prehľadom, názorom ktorí nemajú potrebu patriť do stáda, nepotrebujú aby im niekto kázal.
Sú iní, ktorí tú potrebu majú veľkú. Často sa cítia malí, bezvýznamní a chceli by vyniknúť. AK nemajú čím pozitívnym - identifikujú sa v negativizme, nenávisti... :(
Hľadajú si domnelého "nepriateľa" poprípade majú z inakosti fóbie.
Pre svoje jednoduché hlavičky hľadajú jednoduchý svet, jednoduché riešenia.
História mnohokrát ukázala, kam to povedie. Ľudia sú nepoučiteľní. Mnohé pôvodne dobré učenia a myšlienky sa zvrhli lebo ich niekto zneužil v honbe za mocou, slávou.

Celosvetovo je okolo 4% inak orientovaných a nielen u ľudí. Poznám to aj z chovu psov, mačiek.
Ak je tu vyše 200000 spoluobčanov, ktorí sú nie vlastnou vinou alebo rozhodnutím iní - tak je to vyvolávanie nenávisti voči veľkej skupine a tu končí každá sranda...
Žiadnu ideológiu nenávisti nemožno nechať rozvinúť akokoľvek sa tvári byť ochranou čohokoľvek !!!

Ľudstvo má závažné problémy no LGBT to nieje! Znečistenie prírody je jeden z nich - omnoho závažnejšie je "všeobecné osprostievanie".

Pred mnohými rokmi som si robil srandu, že IQ na zemi je konštantné množstvo, kdežto počet ľudí narastá.
On ma ten humor prešiel, keď som si prečítal štúdie, poukazujúce na postupný výrazný pokles inteligencie ľudstva (po dlhodobom vzostupe), ktorý začal koncom minulého storočia a nik nevie určiť prečo...

...Ak sú moje vety niektorým zložité - pardón :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Mohla by.
Ale nekoná tak, takže opäť ukážka selektívnej perzekúcie, ako v prípade Mazurekovho odsúdenia.
ephramko napísal:AA, veľmi by som sa neradoval. Lebo slovenská politika je taká, že to čo je na billboarde, sa nikdy nesplní.
Ja osobne dúfam, že tam žiadna SNS s Dankom nebude, takže ani ich bilboardové sľuby ma veľmi nezaujímajú..
starysomar napísal:omnoho závažnejšie je "všeobecné osprostievanie".
Príkladom všeobecného osprostievania môže byť neschopnosť vymenovať pohlavia (známe z LGBT pochodu).
starysomar napísal:Pred mnohými rokmi som si robil srandu, že IQ na zemi je konštantné množstvo, kdežto počet ľudí narastá.
On ma ten humor prešiel, keď som si prečítal štúdie, poukazujúce na postupný výrazný pokles inteligencie ľudstva (po dlhodobom vzostupe), ktorý začal koncom minulého storočia a nik nevie určiť prečo...
Ja ti to prezradím. Celosvetovo narastá počet ľudí s podpriemernou inteligenciou (hlavne Afrika, niektoré časti Ázie, Južnej Ameriky..) a klesá počet ostatných (Európa, Severná Amerika,..). Záhada vyriešená.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Ja ti to prezradím. Celosvetovo narastá počet ľudí s podpriemernou inteligenciou (hlavne voličov K-ĽSNS, rusofilov, antivaxerov a detí, ktoré obťažujú ľudí na uliciach)
opravil som ti chybu. isto sa nenahnevas.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nenahnevám, trápne detinské spamovanie je už tvojou poznávacou značkou.
jackb
Redeemer
Redeemer

Moje spamovanie? Ty na vsetko pises, ako ta to nezaujima a pridas daky osobny utok ak nie obvinenie z tresneho cinu. Teda aj to v len v case, ked za teba pise clovek a skript nenahadzuje linky z YT kanalov.

ale tak dajme si priklady:
Poslanecky asistent LSNS zdiela hlupost o bielej dodavky. Je to minimalne 26 rokov stara kravina, no teraz bol update v tom, ako vsetci v Brezne hovoria po rumunsky a rozumeli ako sa dvaja z troch pachatelov dohovarali na unose. tisice osob cahbeho intelektu zdielalo.
Pravidelne sa opakujuce fotky vlakov iducich na cvicenia na vychode Slovenska komentovane ako "tajne pripravy na vojnu proti Rusku".
Navrh LSNS na zrusenie povinneho ockovania a ich volici, halucinujuci na socialnej sieti o NWO.
Hlupe dieta, ktore nema ani mautirtu sa nechava zneuzivat na politicku propagandu a v tom duchu pcha mikrofon pod nos ludom na uliciach a to co "vytvori" jej nastrihaju, aby to vyzeralo ako su na dietatko vsetci zli a hlupi.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Tebe asi nie ty agent. To je dosť márne.
Agent coho?
Muffi napísal:Chce to silnú paranoju, veriť tomu, že rodina je v nebezpečenstve pre akési dúhové požiadavky.
Poprosím tunajších bojovníkov proti LGBTI, nech mi to ozrejmia, že čo to presne je tá dúhová požiadavka a v akom zmysle ju ktosi bude uplatňovať / vymáhať voči rodine, ak hrdí voliči Kotlebu a Danka nezasiahnu.
Mozes to napisat napriklad mifimu.
-AA- napísal:Okrem toho som to už urobil.
Tak daj citaciu.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Je to mylná predstava že rozšírenie inštitútu rodiny o páry rovnakého pohlavia nejako ohrozí status tradičnej rodiny. Ono samotný konštrukt tradičnej rodiny je problematický - nieje to akási statická nemenná jednotka. To čo ľudia chápali pod pojmom tradičná rodina sa vždy historicky menilo a meniť sa bude. Sú to typické konzervatívne paranoje - tak ako mal byť ohrozený biely muž emancipáciou žien, má byť teraz ohrozená tradičná rodina emancipáciu LGBTI ľudí.
Napísať odpoveď