Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa DropDead »

Úprimne, M40X nie sú na tom basovo tak zle, ja mením svoje odporúčanie, ja som za M40x a kravčinky z toho druhého fóra (cez Zásielkovňu stojí doprava na SVK 4€).
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak teraz uz vazne neviem ako sa rozhodnut, kvalitne budu asi vsetky dostatocne, len sa obavam aby mi nechybali basy, takze M40x asi nie, ale neviem na co sa este zamerat, podla coho sa rozhodnut, kazde maju nejake vyhody a nevyhody, ako su na tom co sa tyka basov?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Zameraj sa na to, ze uz konecne nejake kup, prinajhorsom to vratis. Spekulovanim na nete sa nikam nedostanes. Za seba opakujem, DT770. Potom niektore Ultrasone. A ak ti toto nebude vyhovovat, tak uz len zas nejake Kossy, Beats, alebo nejake DJ-ske dunitka od AKG,AT atd. ale za cenu nie najlepsieho zvuku ako takeho.
DropDead napísal:Úprimne, M40X nie sú na tom basovo tak zle, ja mením svoje odporúčanie, ja som za M40x a kravčinky z toho druhého fóra (cez Zásielkovňu stojí doprava na SVK 4€).
Zabudas, ze prechadza z Kossov. M40x je proste zle odporucanie. Ano, samozrejme, spokojny by nakoniec mohol byt aj s nimi, ale je to skor nepravdepodobne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave na to sa ale zamerat nechcem, rychlo nieco kupit, som chory, mam cas na vyberanie.

Vyskusat ich planujem, ale neviem aka bude ochota, mozno radsej objednam z alzy a prip. vratim bez udania dovodu.

Ktore Ultrasone konkretne odporucas?

Prakticky uz mam nejaky prehlad, len este upresnim tie basy - neprechadzam z KOSS-ov, mal som potom ine a potom ziadne, uz su to roky, pamatam si, ze ani tie KOSS-y nemali idealny zvuk a tiez to, ze AKG K 272 HD mali pre mna slabe basy, takze by som chcel silnejsie basy a co najlepsiu celkovu kvalitu v danej cenovej kategorii.

Nevedeli by ste este, prosim, napisat aspon velmi priblizne, ake silne basy maju tie najodporucanejsie (standardne, mierne silnejsie, silnejsie, vyrazne silnejsie):

Beyerdynamic DT770 Pro
Audio-Technica ATH-M50x
Audio-Technica ATH-M40x
Shure SRH840
Ultrasone PERFORMANCE 860
Ultrasone PRO-550i
Ultrasone PERFORMANCE 840
Sennheiser HD 380 PRO ?

Nakoniec, nikto mi neodporucal Sennheiser, viem ze je to kvalitna znacka, vyfiltroval som si HD 380 PRO, ako su na tom tieto?
DropDead
Addict
Addict

Ono tým nekonečným výberom nebudeš mať to najdôležitejšie - reálny posluch. Audio nie je ako PC komponenty, kde máš benchmark a vieš presne, čo dostaneš, pri audiu je jedno ako dlho budeš vyberať a ktoré nakoniec kúpiš, nemusia ti sadnúť.

Aspoň skúsiť, trebárs skús DT770 z Muzikeru (ja by som aj povedal, že pre istotu tie 32Ohm verzie), ak ti nebudú vyhovovať, môžeš ich vrátiť.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasne, zrejme pojdem nejake vyskusat (najskor v pondelok), alebo objednam a prip. vratim, ale chcel by som aspon zuzit vyber z tych 8 na povedzme 2-3. Viem ze je to subjektivne, ale aspon priblizne ta uroven basov by sa mohla dat urcit.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sennheiser nema ničim zaujimave sluchadla. Ak sa bavime o uzavretych tejto kategorie.
Z tych čo maš vo vybere hore, by som povedal že najviac basov dostaneš u PRO 550i.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Hm.. zaujimave funkcie a maju 5-rocnu zaruku, to sa mi paci, ale ma ich len jeden eshop na heureke, mozno bude tazke ich odskusat.

https://sluchadla.heureka.sk/ultrasone- ... e/#section

Maju aj dalsie zo zoznamu nejaku predlzenu zaruku? Zatial som to nenasiel.
DropDead
Addict
Addict

Všetky Brainwavz náušníky s 30% zľavou
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 2bde9b53a5 .
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

DropDead - dik, to bude zase dilema ktore, ale spat k sluchadlam, Ultrasone mi inde niekto skritizoval, no nenapisal nic konkretne, takze vobec o nich nic neviem, tu mi ich odporucali, maju dobre vyzerajuce funkcie, 5-rocnu zaruku, ale neviem, kazdopadne, zuzil som vyber na tieto tri:

Beyerdynamic DT770 Pro
+ kvalitny zvuk, basy, konstrukcia
- neodpojitelny kabel, neskladatelne

Audio-Technica ATH-M50x
+ kvalitny zvuk, basy, konstrukcia, odpojitelny kabel, skladatelne
- mozu byt male, mozu tlacit

Ultrasone PRO-550i
+ asi kvalitny zvuk, silne basy, odpojitelny kabel, skladatelne, "ULE", priestorovy zvuk S-Logic™ Plus, 5-rocna zaruka
- musle sa mi zdaju mensie, malo info
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

Objednaj vsetky tri,porovnaj, a potom dvojo sluchadiel vratis.
Easy biznis.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ryan Giggs napísal:Z tych serioznych robi basovejsie sluchadla Ultrasone.
Nikto nevie nic o tejto znacke, myslis ze Ultrasone PRO-550i by boli dostatocne kvalitne, resp. ako su na tom v porovnani s ostatnymi doporucovanymi? Pacia sa mi rozne funkcie a tiez 5-rocna zaruka, ale neviem ich zaradit.

Inde mi poradili este AKG K371, su skladacie a vyzeraju byt vacsie ako ktorekolvek ine, ale neviem ako su na tom s basmi, kedze iny model od AKG som mal a tam boli basy pre mna velmi slabe.

Prosim aspon o velmi priblizne porovnanie basov pri tychto sluchadlach, napr. ked AKG K 272 HD maju 3/10, KOSSy maju 10/10, tak ako su na tom tieto?

Audio-Technica ATH-M50x
Beyerdynamic DT770 Pro
AKG K371
Shure SRH840
Ultrasone PRO-550i (?)

Pridal som este navrhovane Shure SRH840.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nejakych rebrickov co sa basov tyka sa velmi nedockas. Sice som vacsinu z toho pocul, ale to si tazko clovek pamata co ma kolko basov, pokial to nie su nejake extremne rozdiely.

To ze mas skusenost s nejakym modelom znacky, neznamena ze iny model rovnakej znacky na tom bude rovnako.

Kazdopadne, cokolvek co je vo vybere, ma bezpecne viac basov ako HD271.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak som hladal nejake clanky zamerane na sluchadla s basmi a najcastejsie su tam dve, v jednom clanku bolo aj ciselne porovnanie basov na stupnici 1-10, tam dostali ATH-M50x 9.5/10 a DT770 Pro 8/10, ostatne neboli v ziadnom zozname, prip. len iny model.

Zrejme vyskusam ATH-M50x, len sa obavam ze mi budu male, kvalitou zvuku a basmi by mali byt OK, kazdopadne este stale hladam info, ak by ste nieco nasli, aj v anglictine, tak dajte odkaz. Dakujem.
DropDead
Addict
Addict

Je jedno, či ti budú malé alebo veľké, vidím tie náušníky a je mi smiešno. To môžeš rovno kúpiť aj Brainwavz náušníky, kožené šikmé stoja okolo dvacky, čo je neskutočne dobrá cena a je to pravá koža, nie koženka. Ale pokojne aj koženkové, tie sú ešte ešte lacnejšie, i keď pri tom cenovom rozdiely by som bral kožu.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano, aj v recenziach kritizovali nausniky, ze maju lacnu vypln, ale myslim ze aj ty si mi odporucal ATH-M50x a dokupit nausniky, takze ktore? Chcel by som aby sa mi tam vosli cele usi a radsej nieco kvalitnejsie, aby sa nezacali rozpadavat po roku.

Tak maju tam aj rozmery, vnutorna vyska je tesna, ucho mam asi o 2-3mm dlhsie na vysku, ono to tam natlacim, ale nebude to vadit?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Toto naozaj neodmeraš, to musiš skusiť. Zbytočne tu nad tym maturuješ.
DropDead
Addict
Addict

Dreamer napísal:Ano, aj v recenziach kritizovali nausniky, ze maju lacnu vypln, ale myslim ze aj ty si mi odporucal ATH-M50x a dokupit nausniky, takze ktore? Chcel by som aby sa mi tam vosli cele usi a radsej nieco kvalitnejsie, aby sa nezacali rozpadavat po roku.

Tak maju tam aj rozmery, vnutorna vyska je tesna, ucho mam asi o 2-3mm dlhsie na vysku, ono to tam natlacim, ale nebude to vadit?
Pokiaľ nemáš uši veľké ako LPčka, tak oválne sú pohoda,

Aha, vidím, že zľava už skončila, tak potom zober
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... 5990832133

A ja som odporúčal M40x, nie M50x. A tie s tými z odkazu na inzoš na Avmanii.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

DropDead - dik, ja asi predsa vyskusam M50x, boli mi najviac odporucane, aj v clankoch s "basovymi" sluchadlami boli najcastejsie.

Tie odporucane su kozenkove, ze, nekupit uz rovno sluchadla aj nausniky z Muziker-u? Lebo ked objednam nausniky z toho eshopu a sluchadla budem mat skor, tak potom ich nebudem moct pouzivat, aby som ich mohol vratit keby ani s tymi nausnikmi by mi nesedeli. Su nausniky v Muziker-i ovela drahsie? Uz hladam, ale neviem aka je kvalita. Hlavne chcem aby sa mi nezacali po roku rozpadavat, drobit to cierne, ako na lacnych sluchadlach.

Maju tieto pamatovu penu?
https://www.muziker.sk/audio-technica-ath-m50x-ear-pad
https://www.muziker.sk/audio-technica-ath-m40x-ear-pad
DropDead
Addict
Addict

Prečo by si kupoval náušníky, ktoré už na slúchadlách sú? Tak začni len so slúchadlami, ak nebudeš cítiť, že sú nepohodlné, tak nerieš.
Napísať odpoveď