Pasívny príjem z tipovania - Copybet

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pasívny príjem z tipovania - Copybet

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Čaute,

v prvom rade, nejde o reklamu. Chcel by som len vedieť, či niekto nemáte skúsenosti s touto konkrétnou firmou, alebo podobnými, fungujúcimi na podobnom princípe, ako sa spomína v tomto článku https://investujete.sk/value-betting-st ... tipovania/

Krátke vysvetlenie:

Daná webová stránka má registrovaných tipérov pod sebou. Tých môžem ako užívateľ odoberať za určitý poplatok (buď za zápas, alebo percento z výhry). Čo je však zaujímavé, je to automatické. Vyberiem si podľa seba tipérov, ktorých chcem kopírovať, nastavím nejaké hranice a o ostatné sa stará automat. Nepotrebujem podávať stávky ja, ani účet v stávkovej, iba na danom webe, kde dobijem peniaze. Vyzerá to však až veľmi dobre a nepozdáva sa mi to.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pasívny príjem z tipovania - Copybet

Príspevok od používateľa ephramko »

DanielDevil napísal:Vyzerá to však až veľmi dobre a nepozdáva sa mi to.
Naozaj? Keď si to zhrnieme, tak celé finančné riziko je na tebe a naopak oni majú zisk z každej situácie, lebo im zaplatíš za tip alebo % z výherného tiketu. To môžeš rovno ísť "investovať" do kasína.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

-to si nemyslím, lebo tam vidíš niekoľkomesačnú históriu tipov daného hráča, ak je niekto 12 mesiacov v pluse, to už nie je náhoda
-problém vidím skôr v tom, ako podávajú bez toho, aby dostali blokácie u stávkových, alebo bez toho aby padli kurzy
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Byť 12 mesiacov v pluse určite nie je náhoda :)
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Tak tak, lepsie ako toto mi pride uz iba Kairos :lol:

Inak ja nedokazem pochopit, preco by sa niekto delil o tipy, ked na tom moze zarobit sam. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

DanielDevil napísal:-to si nemyslím, lebo tam vidíš niekoľkomesačnú históriu tipov daného hráča, ak je niekto 12 mesiacov v pluse, to už nie je náhoda
Vies si ich historiu overit aj z ineho zdroja? Alebo len z tej stranky?

Imho nevidim v tom zmysel, aj keby to nie je scam... Je jedno co alebo na koho to das z dlhodobeho hladiska v pluse nebudes.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

-delil by sa o tipy preto, aby zarobil viac, často sú tam obmedzenia čo sa týka vkladu, prípadne blokácie účtov, ak je človek príliš úspešný
-ja niekoľko mesiacov odoberám od viacerých zdrojov a som v pluse, len tam je to o to namáhavejšie, že musím podávať sám, teda byť dostupný aspoň na telefóne, aby som to vedel podať kým sa začne zápas, alebo skôr ako klesne kurz
-bohužiaľ, overiť z iného zdroja si to neviem, preto som to sem hodil, či niekto nemá osobnú skúsenosť
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

DanielDevil napísal:-delil by sa o tipy preto, aby zarobil viac, často sú tam obmedzenia čo sa týka vkladu, prípadne blokácie účtov, ak je človek príliš úspešný
Jasné, je úplne bežné, že keď má niekto know-how a zarába vďaka tomu strašne veľa peňazí, tak sa rozhodne toto know-how posunúť za pár drobných konkurencii, aby "zarobil ešte viac"... :lol:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nezarába "strašne veľa peňazí" práve preto, že sú tam limity na vklady, neviem či si vôbec čítal ten príspevok, aj keď ho cituješ :) ak niekto predáva tipy za 60€ mesačne iba 100 ľuďom, je to 6 000€ tak prečo by si nepomohol? Ale o tomto som sa baviť nechcel, ja mám pár zdrojov, ktoré dlhodobejšie odoberám a našiel som si ich podľa verifikácie na nezávislých portáloch, čiže majú ešte oveľa dlhšiu históriu a vychádza to ako pekné privyrobenie.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ako potom ti limity obachadzaju sami? Kedze To, ze cez nich typujes, tak logicky budu typovat na vyssie sumy ako keby tipuju sami?

A podvody s radenim typov sa robilo uz vela, proste polke posles typ na vyhru, druhej na prehru, nasledne tieto skupiny zas rozpolis a posielas jednej stvrtine typ na vyhru, druhej na prehru,... A tak sa najde velka skupina ludi co vyhra,... no tu co nie zamlcia ;)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Toto je to, načo som neprišiel a čo mi nesedí v tomto prípade...o podvodoch viem, ale to sú podvody tipu fotky s peniazmi, platba po zápase a podobne. Ale sú aj verifikované servisy a tam si človek vie všetky tipy odsledovať aj spätne, pokojne aj rok dozadu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

harrison314 napísal:Ako potom ti limity obachadzaju sami? Kedze To, ze cez nich typujes, tak logicky budu typovat na vyssie sumy ako keby tipuju sami?

A podvody s radenim typov sa robilo uz vela, proste polke posles typ na vyhru, druhej na prehru, nasledne tieto skupiny zas rozpolis a posielas jednej stvrtine typ na vyhru, druhej na prehru,... A tak sa najde velka skupina ludi co vyhra,... no tu co nie zamlcia ;)
To by síce spraviť mohli, ale neverím, že by sa neozvali nejakí ľudia z tej nevýhernej skupiny, že dostali presne opačný tip oproti tomu, ktorým by sa chválili ako výherným na stránke. Takže takýto biznis by mohol fungovať možno pár dní, pokým by celá komunita zistila, ako to majiteľ biznisu rozdeľuje.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lenze pri futbale a hokeji je este jeden problem - remiza ;) Cize tato retorika moze fungovat prijatelne len v pripade napriklad tenisu. Alebo ak sa tipuje konecny vysledok zapasu so slabsim kurzom.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

môžu posielať kurrzy na over/under a tam je po probléme, ale to už trochu odbáčame od témy k podvodníkom, ktorých je hlavne na FB veľmi veľa
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Nehcem prevadzkovatelov stranky hanit, ale je znacna pravdepodobnost ze ide o formu nelegalneho podnikania a na to su paragrafy. Mozno to maju pravne nejako ošetrene, ale to je velmi otazne, odporucam sa zdaleka takymto veciam vyhnut. Velmi oblubena finta takychto stranok je, ze je to cele zmanipulovane, ale urcitu aj pomerne dlhu dobu normalne vsetko funguje, vyhry vyplacaju az jedneho dna nevyplatia nikomu nic a ked sa to zacne vysetrovat,tak sa najdu iba biele kone ktore nebudu vediet nic a podvodnici uz budu aj s peniazmi niekde na druhom konci sveta. Ludia myslite..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako píše gogo, na prvý pohľad oje*** stránka, doslova to z nej srší. Všetky tieto internetové "zárobky" a "ľahké peniaze" sú odrby.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

100%+
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

a potom ze načo by mala byt na školách fin. gramotnosť...

teraz k téme tento chalan tu celkom pekne popisuje to načo sa pýtaš

proti tipovaniu nič nemam ale toto plus aj rôzne stavkové poradenstva sú proste len obycajny podvod.

keď chces tipovať vyber si sport sleduj ho a podavaj podla seba inac sa jedna o podvodny druh hazardu.

NAOZAJ tipovať a nemat o danom sporte resp zapase ziadne info je obycajna hluposť a vyhadzovanie penazi z okna.

Rozne tipovacie poradne robia casto krat 20 rocny chlapci ktory kazdemu poslu nijaky tiket a beru zato peniaze na fb mas aj skupinky ktore upozornuju na tych podvodnikov. ono sa to nezda ak ti 200 ludi posle hoc len 20cku mas 4000e za nic.

//autoeditácia príspevku (20 Okt 2019, 2:02)
gogo956 napísal:Nehcem prevadzkovatelov stranky hanit, ale je znacna pravdepodobnost ze ide o formu nelegalneho podnikania a na to su paragrafy. Mozno to maju pravne nejako ošetrene, ale to je velmi otazne, odporucam sa zdaleka takymto veciam vyhnut. Velmi oblubena finta takychto stranok je, ze je to cele zmanipulovane, ale urcitu aj pomerne dlhu dobu normalne vsetko funguje, vyhry vyplacaju az jedneho dna nevyplatia nikomu nic a ked sa to zacne vysetrovat,tak sa najdu iba biele kone ktore nebudu vediet nic a podvodnici uz budu aj s peniazmi niekde na druhom konci sveta. Ludia myslite..
suhlas
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Milujem ako tu všetci odsudzujú odber tipov, zato že majú zlé skúsenosti alebo preto, že je veľmi veľa podvodníkov. Ale ako som niekoľkokrát písal, ja sám odoberám dlhodobo tipy a som v pluse, len treba vedieť kde hľadať a nenechať sa oklamať, len toľko k tomu :)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Vsak to teda vyskusaj a dam nam vediet, ako si dopadol, neviem co sa rozculujes.. Nemyslim si, ze kazdy druhy si privyraba tipovanim, aby mal nejake skusenosti..
Napísať odpoveď