Pasívny príjem z tipovania - Copybet

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pasívny príjem z tipovania - Copybet

Príspevok od používateľa gogo956 »

znovu pripominam ze zo strany prevadzkovatelov ide na 99percent o nelegalne podnikanie a osobne poznam pripady ked to riesi policia a ta si zisti vsetko- odkoho kam boli posielane peniaze atd. To ze nieco nejaku dobu akoze funguje neznamena ze to bude tak večne- to len organy cinne v trestnom konani zbieraju dôkazy.Takze tak.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

cinges ja sa nerozčulujem a skúšať to nejdem, len som chcel vedieť, či náhodou niekto z fóra nemá skúsenosti, len tu všetci začali písať, ako sú VŠETKY tipovania podvod. Zvrhlo sa to na úplne inú tému ako som sa pýtal.

gogo956 nemyslím si, že to musí byť protizákonné, ale to už riešiť nejdem, len som chcel vedieť, či o tom niekto nepočul/nemá skúsenosti
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Môžeš prípadne skúsiť a dať sem svoju skúsenosť...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

DanielDevil napísal:cinges ja sa nerozčulujem a skúšať to nejdem, len som chcel vedieť, či náhodou niekto z fóra nemá skúsenosti, len tu všetci začali písať, ako sú VŠETKY tipovania podvod. Zvrhlo sa to na úplne inú tému ako som sa pýtal.

gogo956 nemyslím si, že to musí byť protizákonné, ale to už riešiť nejdem, len som chcel vedieť, či o tom niekto nepočul/nemá skúsenosti
-sustavne ponukaju sluzby za financnu protihodnotu- na to treba minimalne zivnost.
jasmiebhree6
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jasmiebhree6 »

iceberg, úplne s tebou súhlasím. Máš pravdu, peniaze svojim správaním pripomínajú energiu a keďže funguje zákon zachovania energie a energia nemôže vzniknúť z ničoho nič, tak ani peniaze sa nedajú len tak ľahko vytlačiť. Teda, samozrejme, dajú. Ibaže v takom prípade strácajú na hodnotia - vzniká inflácia. Až mi to niekedy príde stupidné, čo sa deje s našou ekonomikou, no neviem ako by som tomu pomohol. Začal som sa teda aspoň viac zaujímať o investing a obchodovanie, nech aspoň využijem situáciu a obohatím nejak svoje zdroje príjmov, keď už máme takú veľkú infláciu. Musím povedať, zatiaľ sa mi darí.
Napísať odpoveď