Caute,
zhanam niekoho z KE kto ma device na kopirovanie kariet do garaze + prazdnu kartu.
Pointa, mam pristupovu kartu do parkoviska (standardna velkost bankomatovej karty) ale chcel by som ju zduplikovat v pripade straty. Device stoji na ali niekolko dolarov ale neoplati sa mi to kupovat len kvoli tejto prilezitosti.
Urcite sa dohodneme $
Pokiaľ myslíš NFC kartu, na aliexpress, ebay, bazosi stojí tak 50c kus a minimálne na Androide mas aplikaciu TagMo, kde pokiaľ mas NFC čip si to skopirujes za 30 sekund.
begbeee napísal:Pokiaľ myslíš NFC kartu, na aliexpress, ebay, bazosi stojí tak 50c kus a minimálne na Androide mas aplikaciu TagMo, kde pokiaľ mas NFC čip si to skopirujes za 30 sekund.
Problem je ten, ze nie som si isty ci to je NFC. Predpokladam, ze to bude nieco ine, ina frekvencia...
pokiaľ to je RFID, tak u nás sa štandardne používa 125khz, keď si zoženieš prázdnu kartičku, tak by ti to mohli nakopčiť napríklad v kľúčovej službe (ak to poskytuje) lebo princíp je rovnaký ako na príveskoch od vchodu napr. Len si najprv zisti, či máš takú kartičku a či ti ju vedia napr. v tej kľúčovej službe nakopírovať, skoč a skus sa opýtať.
spojka13 napísal:pokiaľ to je RFID, tak u nás sa štandardne používa 125khz, keď si zoženieš prázdnu kartičku, tak by ti to mohli nakopčiť napríklad v kľúčovej službe (ak to poskytuje) lebo princíp je rovnaký ako na príveskoch od vchodu napr. Len si najprv zisti, či máš takú kartičku a či ti ju vedia napr. v tej kľúčovej službe nakopírovať, skoč a skus sa opýtať.
To bol tiez jeden z napadov a kedze sa tu nik neozyva tak vyskusam najprv toto a ak to nepomoze tak si objednam z ali tool na to a spravim sam