Notebook je úplne nový, ešte nie je ani vybraný z fólie. Je to malý a mega tenký (15mm) ultrabook so špičkovým displejom, výdržou baterky a slušným výkonom.
Typ: Ultrabook – 13.3"
Displej: Full HD Infinity IPS displej (1920×1080)
CPU: 4jadrový procesor Intel® Core™ i7–8550U (1.8 GHz, TB až 4 GHz)
RAM: 8 GB RAM DDR4
GPU: Integrovaná grafická karta Intel UHD Graphics 620
Disk: 256 GB SSD
Výbava: Wi-Fi ac, Bluetooth, 2× USB 3.0/1, 1× USB – Type C (Thunderbolt 3), HD webkamera, Podsvietená klávesnica, čítačka odtlačkov prstov
Dôvod predaja: Výhra v súťaži a nevyhovuje mi takýto štýl notebooku - nevyužijem ho.
Cena: Na daňovom doklade mám 1315€, reálne bol pár dní dozadu v HEJ-ku a iných overených shopoch za asi 1250€, ale už ho tam nevidím. Cenu skúste navrhnúť.
EDIT: Po dlšom uvažovaní som si stanovil absolútne minimum na 950€ s tým, že už tam nie je priestor ani na zjednávanie. Nižšie sa mi proste neoplatí ísť a viac sa mi už oplatí nechať si ho pre seba.
Záruka: Záruka je 24 mesiacov, avšak je viazaná na meno výhercu a ten by mal reklamáciu aj riešiť. Zisťoval som to priamo u usporiadateľa súťaže a potvrdil mi, že reklamáciu vie poskytnúť iba prvému majiteľovi. Ale Dell som mal v minulosti dva krát a v rámci ich next-business-day servisu mi notebooky opravili a uznali reklamáciu na základe sériového čísla, podľa ktorého si vedeli overiť, či notebook v záruke je, alebo nie. Ešte by som to preveril priamo v autorizáku Dellu, len som tam dnes nestihol zavolať. Prípadne by sa záruka riešila cezo mňa. Práve preto dávam inzerát najskôr sem a nie na Bazoš. Predsa je tu trochu iná mentalita.
Vďaka za ponuky.
-- 23 Okt 2019, 8:15 --
Bump. Vedel by mi niekto prípadne poradiť, koľko za to pýtať?