Prenos čísla z Easy
Prenos čísla z Easy
Žiaľ som hocikoľko googlil neviem nič nájsť o podmienkach odchodu z easy k inému operátorovi. Všade je len že ako prejsť na easy ale ako odísť to som nenašiel. Nievie niekto? Alebo možno viete lepšie googliť... Potreboval by som info že aké podmienky má telekom ak chcem odísť z Easy karty lebo mi zlyhal prenos. Základné podmienky som splnil t.j. údaje musia sedieť lebo nič sa nezmenilo a easy nieje viazanosť. Neni tam niečo také že treba nechať telekomu nejaký kredit v istej hodnote aby si strhli poplatok? Žiaľ je víkend a v telekome nik nieje (myslím ten online chat na ich stránke je nektívny a predajňa je u nás cez víkend zavretá) rád by som to čo njrýchlejšie vedel.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prenos čísla z Easy
A preco vlastne prenos zlyhal ti nepovedali?
Ja som prechadzal z Easy do O2 uz velmi davno, asi 10 rokov dozadu, a nebol s tym ziadny problem.
Ja som prechadzal z Easy do O2 uz velmi davno, asi 10 rokov dozadu, a nebol s tym ziadny problem.
Re: Prenos čísla z Easy
U cieľového operátora (Swan 4ka) povedali že nič nevidia v systéme. Ako keby sa žiadny prenos ani nekonal. Ale mne došla SMS o prenose kde bol aj dátum prenosu. Avšak nič sa neudialo. S telekomom som nebol v kontakte. Ako môžem im napísať do kontktného formulára ale ja som preto skôr za online chat alebo volanie na zákznícku linku aby som nečakal týždeň na odpoveď.