Aku hudbu mate radi?
tvrde veci ...ako
koRn,deftones,mudvayne,system of a down,limp bizkit, a este mnoho ďalšich a v poslednom čase aj dosť veľa hip-hopu hlavne cypress hill, ale ziadnych trapošv ako 50cent, nelly a podobnych sračov čo sa v kuse ukazuju v telke..
proste počuvam to ho veľa len nie popove hviezdičky a neznašam primitivnu hudbu čo si hovori že trance to je brutalny odpad shit homosexualne sračky
koRn,deftones,mudvayne,system of a down,limp bizkit, a este mnoho ďalšich a v poslednom čase aj dosť veľa hip-hopu hlavne cypress hill, ale ziadnych trapošv ako 50cent, nelly a podobnych sračov čo sa v kuse ukazuju v telke..
proste počuvam to ho veľa len nie popove hviezdičky a neznašam primitivnu hudbu čo si hovori že trance to je brutalny odpad shit homosexualne sračky
-
messer19
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
preco? nahodou to je v pohode, ja si obcas tiez vypocujem taketo klasiky. Ale momentalne pocuvam len tychto panovzelovoc napísal:ja neco kludne, nemam nic vyhranene, ani sa mi velmi nehce pocuvat, ked tak vtedy ked som pri pc, a vtedy len nieco nevtierave Sinatra, Duchon, Nagy, rozne cimbalovky, M.Jackson, starsie pesnicky atd. asi ma teraz ukamenujete

ja pocuvam vsetko...a ked hovorim vsetko, tak to tak aj myslim:) ale okrem ludoviek a disco-hitov (to fakt nemusim)...no dusou som rockerka, spievam rock, pocuvam rock- zijem pre rock...sem-tam si pustim aj pop, lebo vravte si co chcete, aj pop dokaze byt niekedy naozaj super- prikladom je napr. taka Kelly Clarkson- to je baba, ktora ma uzasny hlas a perfektne piesne!!! momentalne pocuvam stale ju:) hehe, potom je tu ete Anastacia, vsak to je zena, ktora si zasluzi obdiv a to nie len po hudobnej stranke...a teraz sa priznam k jednej, u mna veeelmi nezvicajnej veci- chytila som sa na Xzibita:))) ale fakt, on je taky vymakany [a taky krasny, ze dovi, ale uz som radsej tichooo:)]...jeden z mojich oblubenych zanrov je aj PUNK-ROCK...SUM41-4EVER!!!...sum41- to su moji chlapci:) cmuuuk, lubim vas:))) [raz si s vami strihnem duet!:)]
vijadrenie
jasnee ze pocuuvam PUNK...ROCK...METAL...nebudem pocuvat nejake pi*ov*** NEE?
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Linkin Park Gladiator Kabat a vlastne vsetko co sa pocuvat da okrem nazzi a neviem akych debilnych nazoroch ze ludia su rozlicny a neviem aky je to blbost ale aj sa mi pacia ludia ktorych ked sa spytam o com je punk mi povedia ze je to o tom ako sa obliekam....to je tiez na zaplakanie...je to smutne...ale je to realita....
-
whiteronie
Expert