sikovnou rukou. je to nazoaj tazke na priestorovu fantaziu, ale kto umi, ten umi. nie je to take jednoduche,ze ako sa to robi. skus si nieco urobit cez skicar. to mas podobne, len tam mas zjednodusenych par veci, ale ziadna slava...
eXo napísal:
sikovnou rukou. je to nazoaj tazke na priestorovu fantaziu, ale kto umi, ten umi. nie je to take jednoduche,ze ako sa to robi. skus si nieco urobit cez skicar. to mas podobne, len tam mas zjednodusenych par veci, ale ziadna slava...
naco cez skicar prečo ne photoshop ja robim vo photosope a dost kvlatine....A aj tak si mi nepovedal ze ako sa to robi...
jord napísal:
naco cez skicar prečo ne photoshop ja robim vo photosope a dost kvlatine....A aj tak si mi nepovedal ze ako sa to robi...
cez skicar preto, aby vedel, akym sposobom funguje ta tvorba cez photoshop. ale je pravda, ze photoshop ma bezierove krivky, co je nenahraditelny tool.
tak ja vam to poviem ako sa to robi.. stiahnete si schematicky obrazok auta.. je to vlastne ako v prospektoch cierno-biele obrysi auta s mierami.. vloziteho do photoshopu a obtiahnete krivky.. potom si spravite paletu.. to si vyberiete viec odtienov jednej farby (od svetlej po tmavu) a plus odtiene od bielej po ciernu na dake chromovane listy a k tej ciernej na otvory nasavania.. a potom uz len pouzivate rozum.. blede farby ibu n casti v predu a tmavsie na casti vzadu.. a uz len bodkujete..
4 Sajmon: tu sceneriu som robil vazne sam a su tam len moje auta..
AERO napísal:tak ja vam to poviem ako sa to robi.. stiahnete si schematicky obrazok auta.. je to vlastne ako v prospektoch cierno-biele obrysi auta s mierami.. vloziteho do photoshopu a obtiahnete krivky.. potom si spravite paletu.. to si vyberiete viec odtienov jednej farby (od svetlej po tmavu) a plus odtiene od bielej po ciernu na dake chromovane listy a k tej ciernej na otvory nasavania.. a potom uz len pouzivate rozum.. blede farby ibu n casti v predu a tmavsie na casti vzadu.. a uz len bodkujete..
4 Sajmon: tu sceneriu som robil vazne sam a su tam len moje auta..