Zapojenie sonoff na klimu
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zapojenie sonoff na klimu
Cafte, vie mi niekto zo zapojenie v prilohe povedat ako by som mal na to zapojit sonoff spinac? Ci je to vobec mozne? https://www.alza.sk/sonoff-pow-r2-d5554728.htm.
Z klimy ide kabel, ktory je zapojeny do takejto zasuvky. Na toto teda potrebujem zapojit spinac.
Z klimy ide kabel, ktory je zapojeny do takejto zasuvky. Na toto teda potrebujem zapojit spinac.
-
Arkaz
Addict
Re: Zapojenie sonoff na klimu
no vyzera ze to je len prepoj v tej krabicke takze zisti ktory modry a ktory hnedy je privodny tie zapoj na input a tie co idu do klimy na output. modre idu do N tie su spolu a hnede fazy idu do L. teda faza privod input a faza do klimy output. a zelene ked spojis wago svorkou tak tu svorkovnicu z krabicky mozes vybrat a ten sonoff tam narvat ak sa da.
Ale to budes ovladat len napajanie klimy. Na zapnutie musis pouzit dialkovy ovladac.
Hlavne neber na lahku vahu elektriku. Tipujem ze papiere niemas.
Hlavne neber na lahku vahu elektriku. Tipujem ze papiere niemas.
-
Arkaz
Addict
hej ale niektore klimy si pamataju po obnove napajania zelanu teplotu a su aj schopne zacat hned chladit. zalezi od modelu a nastaveni
-
kukiak
Addict
jj toto presne ta moja to tak ma + sonoff meria spotrebu, spusta podla roznych udalosti a podobne. Dik arkaz myslim, ze som pochopil a toto zvladnem. Ako par lustrov a podobnych veci som uz pozapajal ale vzdy to bolo podla navodov, videa a pod 
Tak to je potom v pohode. Musim skusit aj moju klimu ci si bude pamatat. To by som tam tiez smaril sonoff.
V podstate mozes uplne vyhodit tu svorkovnicu v stene a sonoff bude svorkovnicou. Teda ak sa tam zmesti.
V podstate mozes uplne vyhodit tu svorkovnicu v stene a sonoff bude svorkovnicou. Teda ak sa tam zmesti.
-
kukiak
Addict
No podarilo sa. Prepokladam spravne, ze aj vonkajsia jednotka je napajana z tej vnutornej nie? Teda ta spotreba, ktoru mi to ukazuje je teda realna?
Ako zatial kurim len klimou a od 1.11 ma celkovu spotrebu 27kw, cize za 2 tyzdne kurenia 3€
.
Ako zatial kurim len klimou a od 1.11 ma celkovu spotrebu 27kw, cize za 2 tyzdne kurenia 3€
Ano, je to celkova spotreba. Vnutorna klima moze mat spotrebu max 30Wh - ventilator.
To si kuril len tak zo zvedavosti? Klasicke kurenie je samozrejme lacnejsie.
Ale zas je to lacnejsie nez kurenie konvektorom.
To si kuril len tak zo zvedavosti? Klasicke kurenie je samozrejme lacnejsie.
Ale zas je to lacnejsie nez kurenie konvektorom.
-
kukiak
Addict
Je to dom, okrem toho mam este elektricku podlahovku.. kym nie je pod 0 tak nechavam bezat len klimu. Mala by fungovat ako tepelne cerpadlo.. V brozure ma COP 4.. Cize z 1kw elektriny 4kw tepla. Samozrejme zavisi od teploty vonku, pod 0 to asi o dost klesne.
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2020, 19:02)
A ako zapojim na rovnaku zasuvku shelly?
asi to bude to iste, ale chcem si byt isty. Ma to ine oznacenie Diagram v prilohe. Toto shelly je mensie a nebude trcat.
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2020, 19:02)
A ako zapojim na rovnaku zasuvku shelly?
- Prílohy
-
- word-image-1.png (18.29 KiB) 792 zobrazení