Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Pozri ASUS Zenfone 6. USB-C je samozrejmosť, cenovo do 600€ sa kúpiť dá. Len či robí RAW fotky, to neviem.
ma zrkadlovku takze o kvalitu fotaku v telefone mu nejde, ale musi to robit rawka 
Tak spomínal som že sa z rawkami sem tam hrám v ipade alebo aj priamo v mobile, keďže mám aj lightroom cc. Tak nechcem o to prísť, aj keď samozrejme zázraky zase od toho nečakám.
Inak, ten Zenfone 6 vyzerá zaujímavo. Diky za typ.
Inak, ten Zenfone 6 vyzerá zaujímavo. Diky za typ.
Zdar, tak kupil som Samsung A50 + toto pozudro https://www.alza.cz/samsung-flip-case-p ... 577508.htm
akurat este rozmyslam ze by som kupil nejaku foliu alebo sklo...
btw pri kupe som si dal + aplikovat ochranne sklo lenze som ho musel reklamovat kedze ho zle nalepili + na displeji bola olejova skvrna
takze hladam nieco ine, vedel by niekto poradit? dik
akurat este rozmyslam ze by som kupil nejaku foliu alebo sklo...
btw pri kupe som si dal + aplikovat ochranne sklo lenze som ho musel reklamovat kedze ho zle nalepili + na displeji bola olejova skvrna
takze hladam nieco ine, vedel by niekto poradit? dik
tak to reklamuj
alebo si spokojny so sluzbou ktoru ti poskytli za tvoje peniaze?
reklamoval som, prave preto by som chcel poradit lebo vraj tie skosene hrany robia problem pre skla/foliuCheZteR napísal:tak to reklamuj
kzS^ napísal: reklamoval som, prave preto by som chcel poradit lebo vraj tie skosene hrany robia problem pre skla/foliu
To teba ako zákazníka nemá čo zaujímať že im to robí problém. Nech dodržia to čo sľúbia. Alebo nech to neponúkajú vôbec.
Mal som podobny problem s Huawei P Smart Z, v O2 mi nalepili sklo, ale vobec nechytilo po stranach, tak to dali prec, ale nic som neplatil, pytal som sa v Orange a vraj ak by nechytilo, tak musim aj tak zaplatit za sklo, tak som si nechal inde nalepit foliu, je tam aj nejaka zaruka a drzi to dobre.kzS^ napísal:akurat este rozmyslam ze by som kupil nejaku foliu alebo sklo...
Myslim ze viac mobilov bude mat podobny problem, tak bude asi lepsia volba folia, aj ked neochrani pred padom, len pred skrabancami a cena je prakticky rovnaka.
Nechapem aky vyznam to ma, ak su okraje iba minimalne zaoblene, je to neviditelne, jediny rozdiel je, ze tam nejde nalepit sklo, takze sa displej neda chranit = bude sa kupovat viac novych mobilov = planovane zastaravanie.
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, potreboval by som poradiť s kúpou telefónu ale neviem sa rozhodnúť, pozeral som konkrétne kúsky : Honor 8x (chcel som 9X ale bohužiaľ je bez google služieb), Samsung Galaxy A40, Motorola One Action White, malo by to slúžiť na surfovanie a občasne hranie nenáročných hier a tiež aj fotenie hlavne štítkov naradí aby to bolo veľmi dobre čitateľné. Z tých menovaných sa ktoré najviac oplatí ? Ďakujem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Redmi Note 7. Nedávno si ho kúpila v akcii priateľka za 160€. Momentálne je za 180€, ale aj tak je to super kauf 
Skúste poradiť:
- musí byť 3,5 mm jack
- musí byť dual sim alebo hybrid slot
- 128 gb
- ideálne Android One skupina (proste aspoň Android 11 aby tam neskôr bol)
- AMOLED
Preferované veci:
- optická stabilizácia alebo opt. zoom je vítaný
- čistý android (rozumej Samusng nie)
- chcel by som sa vyhnúť čínskym výrobcom (Huawei, Xiaomi), neviem kam zaradiť Motorolu alebo Nokiu, ale tie mi nevadia
Korejci a slobodná čína (Taiwan) je ok
Cena okolo 400€
Mne to vychádza medzi Motorola One Zoom, LG 8 ThinQ alebo Pixel 3a
Ešte dodám, že dlhšiu dobu používame v rodine Motorola Plus radu a veľmi mi vyhovuje (čistý android, moto gestá, len tie aktualizácie sú iba o jednu radu Androidu).
- musí byť 3,5 mm jack
- musí byť dual sim alebo hybrid slot
- 128 gb
- ideálne Android One skupina (proste aspoň Android 11 aby tam neskôr bol)
- AMOLED
Preferované veci:
- optická stabilizácia alebo opt. zoom je vítaný
- čistý android (rozumej Samusng nie)
- chcel by som sa vyhnúť čínskym výrobcom (Huawei, Xiaomi), neviem kam zaradiť Motorolu alebo Nokiu, ale tie mi nevadia
Cena okolo 400€
Mne to vychádza medzi Motorola One Zoom, LG 8 ThinQ alebo Pixel 3a
Ešte dodám, že dlhšiu dobu používame v rodine Motorola Plus radu a veľmi mi vyhovuje (čistý android, moto gestá, len tie aktualizácie sú iba o jednu radu Androidu).
Tvojim požiadavkám vyhovuje Samsung. A neviem čo očakávaš od čistého androidu. Iba prídeš o užitočné funkcie.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
keby ten pixel nemal tie starodavne vykroje do displaya tak by bol pre mna jasnou volbou
No skús, ale fakt nenávidím to ich ovládanie a balast. Presunúť sa od Moto akcií k nim je pre mńa ako vrátiť sa o 10 rokov dozadu.Paťko napísal:Tvojim požiadavkám vyhovuje Samsung. A neviem čo očakávaš od čistého androidu. Iba prídeš o užitočné funkcie.
https://www.alza.sk/samsung-galaxy-a50- ... 560605.htm
Ja mám S9 a žiadny balast tam nemám alebo neviem čo pod tým myslíš.
No už len keď si rozkliknem tvoj link a vidím tie ikonky takPaťko napísal:https://www.alza.sk/samsung-galaxy-a50- ... 560605.htm
Ikony sú takmer rovnaké, nie sú to krúžky, ale o ničo viac oválnejšie 
Ok, veď to je vec názoru. Podľa mňa sú práve kvôli svojej nadstavbe telefóny nevyhovujúce mne.
zahod predsudky a rozhoduj sa po tom.
sudis samsung na zaklade nejakej tvojej archaickej predstavy o ich systeme. napriklad tie softwarove tlacidla si vies nastavit ako chces logicky kedze su softwarove.
sudit podla ikoniec...
ja mam galaxy s8 a tiez som uplne spokojny. viac menej splna vsetko co pozadujes. one ui od samsungu je aktualne celkom fajn nadstavba myslim.
sudis samsung na zaklade nejakej tvojej archaickej predstavy o ich systeme. napriklad tie softwarove tlacidla si vies nastavit ako chces logicky kedze su softwarove.
sudit podla ikoniec...
ja mam galaxy s8 a tiez som uplne spokojny. viac menej splna vsetko co pozadujes. one ui od samsungu je aktualne celkom fajn nadstavba myslim.