Openload , Streamango shutdown
Openload , Streamango shutdown
je tu ďalší čierny deň , ktorý postihol všetkých nás , fanušikov serialov - filmov †
vyzerá to tak že asociacia proti piratstvu vyhrala ďalší súboj
https://www.rewind.sk/online-serialy-a-filmy-koniec/
verím že sa to vyrieši ako s piratebay
vyzerá to tak že asociacia proti piratstvu vyhrala ďalší súboj
https://www.rewind.sk/online-serialy-a-filmy-koniec/
verím že sa to vyrieši ako s piratebay
-
yoggy
Re: Openload , Streamango shutdown
Akoze vobec... Vsetko potrebne najdes na cztorrent a zahranicne streamovane na ettv atd 
yoggy - jasne, ale... 
jasne to je tiež varianta len som zvedavý čo by si zrobil v prípade ak nenajdeš tak silný tt čo ma dobrý S/L
Nikdy som nebol odkázaný na tieto online streamovacie stránky. Jednak tá kopa reklám (aj s AdBlockom, PopUp Blockerom,...) a tiež pri filmoch skoro spravidla smiešna 270-360p kvalita s brutálnou kompresiou. Po novom mám Netflix a HBO GO, ktoré stoja doslova pár krabičiek cigariet mesačne (priority
), a keď už tam niečo nie je, alebo si to chcem stiahnuť, tak torrenty - kde to s priemernou rýchlosťou dnešných internetov je do pár minút.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mne tiež chýbať nebudú. Momentálne fičím na Fastshare.
nikdy som to nepoužíval lebo sa to nedalo používať, hrozna kvalita samé reklamy pomalé načítavanie, mňa to teda nijak nezasiahlo
celovečerný film v 4k si stiahnem cez Torrent za 45 minút, nechávam sťahovať 1 noc rovno na externý disk a celý týždeň pozeram
celovečerný film v 4k si stiahnem cez Torrent za 45 minút, nechávam sťahovať 1 noc rovno na externý disk a celý týždeň pozeram
Rovnako je to u mna. Raz som na tu stranku zabludil ale hned ma odradili reklamy a hlavne nizka kvalita. Horsie to bude ked zrusia CZ/SK torrent trackery 
Na druhej strane to nebude uplne zle, pretoze HBO Go a Netflix uz u nas maju dost vela obsahu.
Na druhej strane to nebude uplne zle, pretoze HBO Go a Netflix uz u nas maju dost vela obsahu.
Netflix a HBO majú veľa obsahu, ale aj veľa obsahu stojí za [emoji90]
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
To mas z vlastnej skusenosti ?? Ja si myslim, ze HBO aj netflix ponukaju super kontent momentalne.Filip87 napísal:Netflix a HBO majú veľa obsahu, ale aj veľa obsahu stojí za [emoji90]
Áno, mám aj aj a musím povedať že to je niekedy bieda.
-
mirak2
Hardcore addict
smutia iba ti, ktori nevedia po anglicky a nepotrpia si na kvalite. narocnejsich torrenty zasytia a tie nikam nejdu.
no netflix som nikdy nemal lebo ma chceli zaviazať zadanim kreditnej karty a vraj "free trial" taky že poď ma z boku..
ok čiže staršie serialy vieš najsť na netflixe hbo ? fraiser , 2/5 chlapa , dr house , dexter a staršie serialy najdeš na tychto portaloch ?
lebo zatial tu bola prevažne odozva na filmy , ok a čo serialy ako take , titulky ktore k nim boli urobene ľuďmi ktorí to spravili zadarmo su pridane v netflixe a hbo ?
ok čiže staršie serialy vieš najsť na netflixe hbo ? fraiser , 2/5 chlapa , dr house , dexter a staršie serialy najdeš na tychto portaloch ?
lebo zatial tu bola prevažne odozva na filmy , ok a čo serialy ako take , titulky ktore k nim boli urobene ľuďmi ktorí to spravili zadarmo su pridane v netflixe a hbo ?
je to free trial
keby si nepotreboval zadať kreditnú kartu, tak si vieš urobiť 1000 účtov a mať 1000 mesiacov zdarma, takže samozrejme to museli nejako ošetriť. Za prvý mesiac ti ale žiadne peniaze nevezmú.
Ono, Netflix aj HBO GO fungujú, ako vravíš, 1000 mesiacov cez free trial aj s tou istou platobnou kartou, stačí iný mail, ale pssst. 
Čo sa týka biedneho obsahu, súhlasím z toho hľadiska, že niekedy je tam super vyzerajúci film, seriál, so super názvom, popisom, obrázkom, ale je to sračka čo má na IMDB 3/10. Ale je to proste promované v tých TOP kategóriách, a to ma mätie.
Čo sa týka biedneho obsahu, súhlasím z toho hľadiska, že niekedy je tam super vyzerajúci film, seriál, so super názvom, popisom, obrázkom, ale je to sračka čo má na IMDB 3/10. Ale je to proste promované v tých TOP kategóriách, a to ma mätie.
-
yoggy
Tak napr. netflix robi vsetko preto aby si pozeral co najvacsie sracky 
vsak ale ani na nakupoch nekupite bez rozmyslu vec, ktora ma najvacsiureklamu v obchode. je normalne si predtym overit, ci to za to stoji.
Je, ale v potravinách sú tie najväčšie sračky spravidla v lacných a nenápadných obaloch. Tie reklamované veci sú takmer vždy tie lepšie.
Na Netflixe mi napr. chýba hodnotenie priamo pri filme. HBO GO má IMDB hodnotenie, aj hodnotenie komunity. Na Netflixe vidím iba ten ich výpočet zhody, čo je mi na 3 veci, keďže kým tam nepozriem/neohodnotím aspoň 100 vecí, je to nepresné.
Na Netflixe mi napr. chýba hodnotenie priamo pri filme. HBO GO má IMDB hodnotenie, aj hodnotenie komunity. Na Netflixe vidím iba ten ich výpočet zhody, čo je mi na 3 veci, keďže kým tam nepozriem/neohodnotím aspoň 100 vecí, je to nepresné.
A najviac ma serie že tam nie sú áčkové tituly. Musím si ich stiahnuť cez torrent. Chyba mi taká televízia a rad by som si ju zaplatil.
tieto online strany so serialmi a filmami su (boli) urcene pre bezneho cloveka co ani netusi poriadne co je torrent. co si to otvori ne netbooku, tablete a proste pozera. nemusi nic riesit. samozrejme danou za jednoduchost je kvalita. ale to vela ludi netrapi.
netflix, hbogo a podobne tiez nie je riesenie. nie ze by netflix nebol super, ale nuti ta pozerat to co tam je, nie to co ty chces. proste ak si chce clovek pozriet 15 rokov stary serial ktory na netflixe neni, tak si ho nepozrie.
nastastie pre mna stream-cinema plugin stale funguje spolahlivo
netflix, hbogo a podobne tiez nie je riesenie. nie ze by netflix nebol super, ale nuti ta pozerat to co tam je, nie to co ty chces. proste ak si chce clovek pozriet 15 rokov stary serial ktory na netflixe neni, tak si ho nepozrie.
nastastie pre mna stream-cinema plugin stale funguje spolahlivo