Diablo 4 | Diablo IV

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Diablo 4 | Diablo IV

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Hra my vyjst na PC, PS4 a Xbox One
Release date zatial neni znamy ale pocas streamu povedali, ze to nebude soon dokonca ani “blizzard’s soon ™️”.

Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Diablo 4 | Diablo IV

Príspevok od používateľa Hensym »

Trailer vyzerá neskutočne. Strašne žeriem tieto "filmy" od Blizzardu. Viem si to predstaviť ako epizódu v Love, Death + Robots. :D Špičková atmosféra aj vizuál.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

zatial to vypada ako remake dvojky. rovnake classy a dokonca aj beliala som tam videl :D

ale kazdopadne sa velmi tesim.

ten release date ma zaujima velmi. ze by to bolo este buduci rok? este neni vonku ani diablo immortal a buduci rok bude wow datadisk novy a nemyslim ze budu chciet aby sa to bilo. ze by zaciatkom roku? potom je na mieste strach ci to nebude uponahlane a nedotiahnute. warcraft 3 reforged ohlasili viac nez rok dopredu a to je iba remake...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

No release date je poriadna zahada. Diablo 3 oznamili v roku 2008 a vyslo na jar 2012. A ked povedali, ze to nebudu skoro dokonca ani bllizzard soon tak silno pochybujem, ze to bude buduci rok. Ale potom nedava zmysel preco by to vydavali na ps4 a xbox one keby im to trvalo niekolko rokov. Najpravdepodobnejsie podla mna vychadza 2021 ked budu stare konzoly v zlavach a budu este stale ako tak relevantne. Ale mozno este zmenia vyhlasenie ze to bude na nove konzoly
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

aha, ja som to pochopil opacne ze ked to nebude "ani blizzard soonTM" tak ze to bude skor.

v tom pripade velka skoda.
Hensym
VIP
VIP

Tiež som to pochopil tak, že to nebude "soon". Dokonca som tuším v ten prezentácii započul niečo ako "very early stage demo", čiže podľa mňa 2020 určite nie. Potom ale trochu nechápem tie staré konzoly. Na druhej strane toto je hra, kde ten next-gen výkon asi až tak netreba.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Je koniec decembra 2021, a Diablo IV ešte stále nedostalo nejaký termín vydania. Aspoň som teda nevidel nič oficiálne. Neoficiálne správy hovoria o začiatku roku 2023. Napríklad taká Alza už teraz ponúka možnosť predobjednávky a dátum dostupnosti uvádzajú december 2022. Máte niekto nejaké dôveryhodnejšie informácie, ohľadom dátumu vydania? Nakoľko som Diablo pozitív a prešiel som niekoľko krát všetky časti (okrem Diablo 2: Ressurected), tak začínam byť troška netrpezlivý.
Hensym
VIP
VIP

Myslím, že ak by existovali akékoľvek oficiálne a potvrdené info, tak sa ich nedozvieš na hojku, ale na prvom odkaze v googli po zadaní "Diablo 4 release date". Proste ešte nie je dátum no. :)

Zrejme klasicky nestíhajú vývoj, + ja (ako laik čo to nesleduje) som zachytil nejaké kauzy v Blizzarde, čo sa týka zamestnancov a veľké personálne zmeny, tak asi ani to tomu nepomohlo.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak sú kadejaké úniky, zákulisné info. Aspoň teda som zvyknutý na úniky informácií pred samotným predstavením určitých zariadení (telefóny, notebooky, procesory atď...). Tak preto som sa pýtal, či niekto nejakú zákulisnú info niekde zahliadol :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Blizzard ide posledne roky, hlavne tne posledny do sraciek. Same zle rozhodnutia a debilny pristup. Sexualna kauza k tomu dava len bodku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

este ani to mobilne diablo neni vonku pricom ak to spravne chapem to malo byt nieco co ti ma skratit cakanie na diablo 4...

celkovo mam pocit ze od korony cely herny biznis isiel dole vodou a blizzard kedze uz predtym mal problemy tak mu to moc neprospelo.
wow shadowlands sice nebolo zle ale nic extra a diablo 2 remake co vyslo v lete bolo teda velmi smutne. teda nie ze by som tam nestravil vela casu ale ked 3 mesiace po vydani nevedia stale vyriesit problemy so stabilitou pripojenia, to je fakt smutne.

ja uz som sa viac menej zmieril s tym ze blizzard uz ma najlepsie casy za sebou a nic od nich uz neocakavam.
Napísať odpoveď