Openload , Streamango shutdown

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Openload , Streamango shutdown

Príspevok od používateľa ropman »

Presne, pokial aj tieto streamovacie sluzby nezacnu fungovat ako hudobne streamovacie sluzby (kde je vsetko) tak piratstvo vzdy bude a z mojho pohladu je to uplne vporiadku, pretoze je to ich chyba, ked nedokazu svoj obsah dostat do streamovacich sluzieb resp. predavaju vyhradne prava telkam a pod...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Hensym napísal:Ono, Netflix aj HBO GO fungujú, ako vravíš, 1000 mesiacov cez free trial aj s tou istou platobnou kartou, stačí iný mail, ale pssst. :).
HBO GO už preto znížili skúšobnú lehotu na 7 dní. :D

Pri openloade bola jedna jediná výhoda, že to bolo celkom rýchle a bolo to dobré na veci, ktoré už nikto nikde ani nesťahoval ani neodosielal alebo staršie veci, ktoré je dosť problém stiahnuť z torrentov. A servery na zdieľanie súborov zase len idú na peniaze, keď nezaplatíš tak nestiahneš nič alebo veľmi veľmi pomaly, že človek sa na to aj radšej vykašle. Pri streame vytiahneš link a stiahneš cez jdownloader.

Pri novinkách nie je čo riešiť, jasne že torrenty sú najlepšie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

predstavili HBO Max.
moc tomu nechapem, zatial co prichadza mrte konkurencie za nizku cenu, tak hbo si povie ze spravi DRUHU streamovaciu sluzbu, zoberie content z tej prvej a este ju bude ponukat za trojnasobok aktualne standartnej ceny...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Prečo to azda robia? Lebo im nevyšli výpočty s prvou službou, cenu dali fakt nízku a je aj dabing alebo všade titulky ale asi sa aj tak veľmi nehrnuli ľudia platiť. Asi sa im počet predplatiteľov ustálil, vidia že viac už to nebude tak prichádza zvyšovanie ceny.

Mohlo by to byť aj hrošie, že by to celé zrušili.

A ja tipujem, že po tom, čo príde druhá služba tak prvá zanikne alebo zlúčia s tou druhou, načo by robili dve rovnaké, dajú tam niečo navyše aby zdôvodnili vyššiu cenu a hbogo zrušia.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No keď sa im počet seriálov ustálil a zvýšia cenu, tak im teraz logicky klesne... Ale asi to majú narátané. Inak neviem, či funguje rovnaká karta 2x s iným emailom, ja som to tuším dávnejšie skúšal a zamietlo mi to kartu.
Každopádne HBO za trojnásobnú cenu predplácať určite nebudem, už aj teraz som najzaujímavejšie veci, čo majú videl, nerozumiem tomu kroku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som uz hbo go zrusil. velmi malo sme to zapinali. no a predplacat si to znova a 3x drahsie, asi nie.

a sice ma zaujima game of thrones spinoff ci prequel, ale isto kvoli tomu nebudem platit 15 eur mesacne. sorry, to si to radsej upiratim.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja som bol velky fanda Netflixu, ale konecne som dostal tu redpill. Platil som to cez 2 roky od zaciatku od kedy to bolo dostupne na SK a boli mesiace co som nic nepozrel. Realne som tam za ten cas pozrel len par veci.. A ked si to premietnem do ROI, tak dost na **** :) Sice moc serialy a filmy nepozeram, ale ked uz tak cez torrent. :psssst:

Momentalne si platim uz len Apple Music a Scribd, tieto sluzby maju ako taky zmysel. Apple music = dostupna takmer vsetka hudba hocikde, Scribd = vela audioknih za dobru cenu.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

na fb su petice a milion komentov ze ako ludia pojdu protestovat ... alebo ze kde to maju pozerat... uz len cakam ze sa niekto zabije ...

to NAOZAJ LUDOM je*e >>?>! ( akoze ja som alkoholik ktory chodi do fitka,... ) ale cez toretnt si stiahnem konsky ko*ot a na titulky bodka com si stiahnem tie titulky a pozrem si to na svojom top best TV ktory mam cez HDMI prepojeny ... vsak toto je uplne ze zaklad jak ked robis vajcia tak ich POSOLIS !. a uz som tak klesol ze pouzivam velke pismena ach . ... nakoniec budem ja ten ko*ot,

inac vcera som siel spat skor lebo som dnes staval do roboty ... a na dajto TV bol Interstellar mega reklam !! ale ze mega a ked som prepinal a cakal kedy pojde film lebo ano chcel som si to z pi*i pozriet ... tak bola reklama na DAJTO tv ze FILM tyzdna stvrtok !!!! LARA croft ....
a pondelok bol Interstellar a ony reklamuju Angelinu ze film tyzdna ? tak potom Interstellar je film coho ? :D mne je*e silno ! to berem ...ale potom ??? ach odbocil som ....
Napísať odpoveď