Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
Da sa dako nainstalovat na smart TV do youtube AD bloker?
To je otázka tvojej TV a jej OS + hľadania na Gúgľi, či tam existuje nejaká cesta.
hm mam novy Samsung, skusil som to tak ze som otvoril chrome, tam sa prihlasil, dal synchronizovat a ten adblocker na youtube tam mam, ale uz som vecer nemal cas to odskusat.
Ľudia, máte už niekto premium? Funguje to ako pri spotify? Že aj "ne" rodina sa môže dať do balíčku Family premium? Ak áno nešiel by niekto do toho? Pri 6 osobách to vychádza menej ako 2 evri mesačne. A tie reklamy ma už vážne štvu.
mozes dat 5 clenov a vychadza to 3.6 na osobu..
"Získajte rodinnú tarifu na YouTube, aby ste mohli zdieľať platené členstvo na YouTube až s piatimi inými členmi svojej domácnosti."
A nie je to že ja a ďalší 5-ti členovia? Alebo tomu zle chápem? To by boli 3 evri mesačne. Aj keď som si myslel že to stojí 12€, ale dalo by sa to prežiť.
A nie je to že ja a ďalší 5-ti členovia? Alebo tomu zle chápem? To by boli 3 evri mesačne. Aj keď som si myslel že to stojí 12€, ale dalo by sa to prežiť.
Ja mam premium, nukali mi to a odmietal som, tak mi YouTube ponukol tusim 4 ci 5 mesiacov zadarmo. Podla mna parada - hudbu/video mas v malom okne a popri tom surfujes, prehravas si hudbu pri vypnutej obrazovke a tak setris bateriu. Mne sa to paci. Ale ci budem ochotny to potom dalej platit, to asi skor nie. Na PC reklamy viem blokovat ce, AdBlock for YouTube, ale v mobile ich asi nebloknem.
Na Android funguje free appka Youtube Vanced ktorá ti ponúka všetky benefity youtube premium zadarmo, funguje to aj bez rootu, používam už asi dva roky. Treba ju hladat na nete, na appstore z pochopiteľných dôvodov nie je.
No aj na TV by to bolo super, kedze tam sa mi tiez neda dat adblock...
Youtube Vanced ta tiez nebude asi fungovat na TV
Netuším, nikdy som TV s Androidom nemal, ale predpokladám že ak je možné na android TV inštalovať .apk súbory tak by to fungovať predsalen mohlo.
s tým vanced funguje yt aj na pozadí?
Na androidovej verzii Firefoxu je možné inštalovať doplnky, aj ublock origin a tak sa dajú reklamy blokovať nielen na youtube ale všade. To ale neviem či sa Firefox dá nainštalovať do televízorov, do androidových šanca je inde asi ťažko.
Do TV sa mi zatial nepodarilo naistalovat zatial nic, co by blokovalo reklamy na youtube... 
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na MiBoxe pouzivam uz par mesiacov Smart Youtube a funguje perfektne.Meken napísal:No aj na TV by to bolo super, kedze tam sa mi tiez neda dat adblock...
Odoslané z Redmi Note 8 Pro pomocou Tapatalku
Nie je to podla TV? AK moj televizor samsung nema tu appku v "store", tak proste nic take tam nedam
O čom hovoríš? Ja mám všetko ako doteraz a nedarí sa mi ani vygoogliť žiadny fill mode. 
-
Bad.boy
Medium Professional
Je to obyc apk pre android tv. Cize ak na Samsungu bezi tizen alebo daco podobne, tak asi nic.Meken napísal:Nie je to podla TV? AK moj televizor samsung nema tu appku v "store", tak proste nic take tam nedam
Vie mi niekto niekde nahrat ten MicroG - For YouTube 14.21.54 and up? Na google drive je to nejake obmedzene. Samotnu appku Youtube Vanced mam.
-
Bad.boy
Medium Professional
Jasnehttp://cloud.tapatalk.com/s/5dc2b60c3e1 ... or.com.apk