sietova karta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MARTINHARD
Expert
Expert

sietova karta

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

Dobry den, potreboval by som pomoct so sietovou kartou. Po novej instalacii (cistej nie oprave) windowsu mi nenaslo sietovu kartu, tak som cez usb kluc nainstaloval ovladace ale opat nic.
V podstate po restarte pocitaca este na starom windowse uz nesla najst. Myslim si ze asi odisla, pc mal 4 roky. Na inom pc ide vsetko ok.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sietova karta

Príspevok od používateľa hojko »

Karta je na doske alebo je to externa karta v PCI/PCI-E slote??? Treba skusit pozriet do biosu, tam sa da vypnut a zapnut, aj ked si nemyslim, ze by sa sama od seba mohla vypnut. Ak je to karta na doske, tak ovladace treba nainstalovat od dosky - chipset, resp. sietovu kartu.
MARTINHARD
Expert
Expert

hojko napísal:Karta je na doske alebo je to externa karta v PCI/PCI-E slote??? Treba skusit pozriet do biosu, tam sa da vypnut a zapnut, aj ked si nemyslim, ze by sa sama od seba mohla vypnut. Ak je to karta na doske, tak ovladace treba nainstalovat od dosky - chipset, resp. sietovu kartu.
je na doske, nie v slote, skusim este ten bios pozriet
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Správca zariadení je nejaký problém ?
MARTINHARD
Expert
Expert

Nakoniec som to vyriesil tak ze som kupil externu siet kartu nainstaloval na nu ovladac a zrazu sa rozbehli obe karty. Zvlastne lebo ovladac na doskovu som instaloval.
Napísať odpoveď