Gorila

Diskusie na politické témy...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Gorila

Príspevok od používateľa Makovnik »

hughito napísal:Veľa slov, ale prázdny obsah, slamené panáky a výmysly + ad hominem ako bonus. Radšej zalez odkiaľ si vyliezol.
Preco opisujes svoj diskusny pristup? ale ako sebakritika fajn. Cenim si ta na hrdzavy filer.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

heker napísal:Pocuj kali520, Sulik sedel s SDKU vo vlade ked sa nahravala Gorila? Lebo ja myslim, ze az potom. Ale necham sa poucit. Preco vytiahli Fica? Pretoze Fico je jedinym aktivnym politikom, ktory bol v byte kde sa nahravala Gorila. Fico a jeho exkolega Hatar rozpravali o financovani Smeru, o peniazoch vlastnou hlavou, o tom ako Paska dokaze pomoct zdravotnictvu. Neboj sa, najblizsie dni si media spomenu aj na Malcharka, Bubenikovu a dalsich nominantov s majetkovou ucastou statu.
Sulík v roku 2009 vedel o spise gorile, osobne mu ju ukázal Nicholson (to je z dennika SME) a napriek tomu spravili v roku 2010 koaliciu s gorilami.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Zdroj?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sulik a koalicia s gorilami, teda s hlavnym akterom Malcharkom? Alebo s Ficom co tam pil colu? Neblazni!
Professional
Professional

Michelko hovoril o roku 2009 ale toto je od nicholsona:
Spoiler
Následne sa Tom Nicholson vrátil v čase do roku 2010, aby poopravil tvrdenia Richarda Sulíka z SaS, ktorý o spise vedel skôr, ako sa dostal na verejnosť.

Sulík minulý týždeň Hospodárskym novinám povedal, že časť nahrávky počul v roku 2010, keď mu ju pustil sám Kočner. Podľa Nicholsona to bolo pravdepodobne po tom, ako sa SaS stala súčasťou vlády Ivety Radičovej – „pretože pred júnovými voľbami mi zatelefonoval, aby sa presvedčil, že jeho prepis Gorily je rovnaký ako moja kópia“. „V tom čase ho to veľmi nevyrušovalo,“ poznamenal.

„Pri pohľade späť sa nezdá, že by na základe toho spisu urobil aspoň tú najzákladnejšiu politickú reflexiu – neinformoval o jeho existencii verejnosť ani neodmietol spoluprácu s ľuďmi v Gorile (Dzurindom, Miklošom, Bugárom a tak ďalej),“ vyčíta Sulíkovi novinár Nicholson.
https://komentare.sme.sk/c/22004160/aky ... orily.html
Spoiler
Bohužiaľ, neplatí to pre takých politikov ako Richard Sulík (SaS) a Igor Matovič (OĽaNO). Sulík predsa mal spis Gorila a bol ticho. Matovičovi som ho tiež ukázal. Nezaujímalo ho to, lebo to bolo príliš komplikované a ťažké.
https://domov.sme.sk/c/22238273/nichols ... enili.html

Sulikov status z roku 2018, inak sulík už spominal že kočner mu pomohol s preveronaním informacii ale vyzerá to tak, že Kočner mu dokonca preveril, ocheckoval celú kanditátku SaS predtým než ju zostavil. To dava aj zmysel prečo sú tam take naivne poslušné opičky ako ciganikova a nicholsonova :D
https://www.facebook.com/RichardSulik/p ... 5202078531
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zaujimave citanie. Skor ma ale zaujima, ze nahravku z Gorily pocul Ciznar, Trnka alebo Fico, lenze nekonali.
jackb
Redeemer
Redeemer

Pockaj: takze ak Michalko klamal a zavadzal o roku, da sa predpokladat, ze klame o vsetkom ostanom?

Ty si na dakom bludwebe nasiel, ze Kuciaka zabili Nicholson, Kiska a Lipsic. Preco davas jedneho z ludi, ktorych povazujes za vraha a sefa mejdanizacie Slovenska ako zdroj?

Malcharek ani Fico v Radicovej vlade neboli. Koniec halucinacii o goirlach.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

heker napísal:Zaujimave citanie. Skor ma ale zaujima, ze nahravku z Gorily pocul Ciznar, Trnka alebo Fico, lenze nekonali.
Ale konal. Išiel si vypýtať od Haščáka ďalšie prachy. :lol:
Professional
Professional

Podstatné je že vedel o gorile už predtým ako bol v koalicii od 8. júla 2010 do 4. apríla 2012. Veď sulík si ani napamata kolko krat sa stretol s kočnerom takže sa da predpokladať že klame o všetkom ostatnom?
Ja som písal že smrť kuciaka bola idealna priležitosť aby sa opozičný majdan dostal k moci.
- Za pravdu sa každy bije. Marček hoaxoval o financovani LSNS, dostal žalobu. Matovič hoaxoval o mazurekovych vyrokoch, dostal žalobu. O harabinovi už radšej nehoaxujú. ale slušni bojovnici nechcu odpoveď od Riška k tomuto?
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... -pre-nich/
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie. Ty si 2.4. napisal, ze podla dakeho bludwebu Jana Kuciaka zabili Nicholson, Kiska a Lipsic. Teda, oni traja su podla teba vrahovia
Preco teda veris vrahovi? Alebo Michalkovi, ktory klame az sa prasi a ani nevie kedy Nicholson odovzdal Gorilu Sulikovi.

A este raz: v Radicovej vlade nebol Malcharek, ani nikto kto chodil "bubnovat" na Vazovovu. Takze Sulik, aj ked s nim nesuhlasim a je pre mna nevolitelny, nebol vo vlade s nikym zo spisu Gorila.

Ozaj, tym, ze pouzivas terminy, ktorym nerozumies sa este viac strapnujes.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

necital som toto cele, takze sorry ak tu uz nieco podobne napisal...

gorila ako taka sa deje vsade, nielen na urovni vrchovovej politiky, vsetko je o to znamostiach a vplyve... nedeje sa to len na SK, deje sa to aj v zahranici, deje sa to na urovni miest, VUC atd, niekde viac a niekde menej... vztahy hybu svetom... akurat pri dnesnej vlade je problem, ze je tu uz proste dlho, a ked ste niekde dlho, dovolite si veci, ktore ste si na zaciatku nedokazali dovolit... tu akurat treba pripomenut, ze nahravky a veci ktore teraz vyliezaju su tu vdaka kocnerovi, ktory si chcel zabezpecit vplyv a moc dobuducna a vsetko si ponahraval, kedze je v base, vidime veci ako vidime v poslednej dobe :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Smerákom sa moc neoplatilo ho zavrieť. :D Radšej ho mali dať "zmiznúť." Ale to sa už dnes nerobí. Keby sme boli ešte tak po 2000 roku, tak je už mŕtvy.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Napísať odpoveď