Bielenie zubov
Bielenie zubov
Čaute,
aký spôsob bielenia zubov je najúčinnejší?
Čo si myslíte o bieliacich pastách a ktorá podľa vás funguje?
Ja osobne používam colgate max white už pár mesiacov, no rozdieľ je nepostrehnuteľný
aký spôsob bielenia zubov je najúčinnejší?
Čo si myslíte o bieliacich pastách a ktorá podľa vás funguje?
Ja osobne používam colgate max white už pár mesiacov, no rozdieľ je nepostrehnuteľný
Re: Bielenie zubov
A co cakas, ze to to za mesiac vybieli? Alebo tie zazracne bieliace kremy v zlozeni kokosovy olej+mentol v cene 20 eur/mesiac? Smola. Co je ucinne, tak to je bielenie peroxidom + UV lampou, ktore ma ale vedlajsie ucinky. Cena za sedenie 100 az 200 eur. Alebo bielenie odnozami na sposob peroxidu.
ono je dobre mysliet na to, ze ta sklovina sa bielenim ciastocne poskodzuje a stencuje. Ja som to vnimal pomerne negativne, zrazu bolil citlivejsie na chlad a teplo.
Ved pisem, ze to ma vedlajsie ucinky.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
trošku to oživím, máte skúsenosti s bielením LED lampou ale bez peroxidu? Napríklad Dentabrothers to ponúkajú. Na webe píšu, že táto metóda nepoškodzuje zubnú sklovinu. Aj recenzie majú na FB pekné, ale tam asi nikto nerieši tie vedľajšie účinky...
Kamaratka bola v tom Dentalbrothers v BA, ten najvyssi balik a podla nej ziadny efekt.
tak nech reklamuje službu nie?
Ako reklamujes bielenie zubov a dokazes, ze to nemalo ziadny efekt? Ide o jej subjektivny pocit v zrkadle. Ale daj radu ako na to.
no veď nech jej ukážu aký efekt mala ich služba
snad robia nejaké porovnanie pred a po, či iba vezmú 2 kilá urobia blik blik a čau?
snad robia nejaké porovnanie pred a po, či iba vezmú 2 kilá urobia blik blik a čau?
Zda sa mi, ze to vidis prilis jednoducho.
-
DanielDevil
Addict
Na FB sa chvália foktkami s porovnaním pred/po, tak tam by to malo byť vidieť...a tiež mohla aspoň referenciu zanechať, nech sa to tam pretriedy s tými iba pozitívnymi
no neviem, ale keď mi dali dole strojček tak som videl rozdiel, keď mi operovali oči tak som videl rozdiel, keby som rozdiel nevidel tak idem službu reklamovat
Rovnost zubov pred a po strojceku vies posudit lahko vizualne, fotkami, rtg zubov. Operaciu oci vnimas na zaklade zrazu, citania pismenok na tabuli a tak podobne. Belost zubov, ak sa ma zmenit o 1 ci 2 odtiene je tazko urcit, ak sa nerobi fotografia za totoznych svetelnych podmienok a preto ide o dost subjektivny pocit v bieleni zubov. Okrem toho si myslim, ze ak chces nieco reklamovat, tak musis zrejme uviest vadu alebo s cim si nebol spokojny, v com je problem a ked tu reklamaciu odmietnu, tak co, ides si dat spravit posudok ked nemas na zaklade coho? Alebo ako sa ides branit? Nuze daj rady ako sa branit v tomto.
PS: Fotky zubov v Photoshope ti vybielim behom desiatich minut a ty nezistis, ze je fotka upravena. Este ti aj Exif hlavicku suboru upravim.
PS: Fotky zubov v Photoshope ti vybielim behom desiatich minut a ty nezistis, ze je fotka upravena. Este ti aj Exif hlavicku suboru upravim.
-
DanielDevil
Addict
Ale oni sľubujú vybielenie o 5-8 odtieňov, nie o 1-2 a fotky tam hádžu aj zakazníci.
Vsak ale ako im dokazes, ze to nebolo o 5 odtienov?
-
harrison314
Hardcore addict
Bielenie lampou bez peroxidu (ako maju Dentalbroders), funguje na principe, ze sa ti vysusi sklovina... takze po par dnoch si tam, kde si bol predtym. Hoci hned po sedeni mozu davat zakaznici fotky belsich zubov.DanielDevil napísal:trošku to oživím, máte skúsenosti s bielením LED lampou ale bez peroxidu? Napríklad Dentabrothers to ponúkajú. Na webe píšu, že táto metóda nepoškodzuje zubnú sklovinu. Aj recenzie majú na FB pekné, ale tam asi nikto nerieši tie vedľajšie účinky...
Jedine co naozaj funguje a je ako tak bezpecne je bielenie u stomatologa alebo dentalnej hygienicky, pretoze pred nim potrebujes dat dole zubny kamen a vylestit zuby, tiez je dobre skontrolovat zubne kazdy kvoli peroxidu.