watch dogs 2 problem
watch dogs 2 problem
Ahojte stiahol som si Watch dogs 2 CPY. iso. Normálne sa nainštaluje ale keď to chcem spustiť vypíše mi: Launch error, forbidden windows kernel modification detected. Neviete čo s tým??
Re: watch dogs 2 problem
Je to ochrana, keďže si si to nekúpil. Vyriešiš to tak že si tú hru kúpiš.
No takže som kúpil, stiahol, nainštaloval a.......... nič. mám aktivovaný účet u play, všetko potvrdené, prepínam rôzne veci akurát tlačítko play nie je funkčné
už som skúsil všetko a stále nič. Tak mi teraz ku**a povedzte či sa oplatí kupovať keď aj z originálom máte problémy a možno ešte väčšie ako s crackom
a na podpore majú samozrejme len predvolené otázky kde samozrejme môj problém nieje skrátka paráda!! Som tak neuveriteľne nasratý žeby som zaškrtil celé u play aj s upratovačkami

-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kde mas napisanu zostavu?
nemam vestecku gulu
No zostavou to nebude nakoľko mám cca 1,5 ročný Asus ROG edition na ktorom bez problémov išiel Wither 3, Wolfenstein Youngblood, alebo Shadows of the Tomb raider atd.....na to už asi vešteckú guľu nepotrebuješ------ Buď vieš poradiť alebo nie.typek61 napísal:kde mas napisanu zostavu?nemam vestecku gulu
-
Wishmaster
Medium Professional
volodik23 napísal:No takže som kúpil, stiahol, nainštaloval a..........
Skus sa skor ukludnit
Preinstalovat system si skusal? kedze mas pravdepodobne dokakany system s tymi isami, crackmi a ostatnym bordelom, tak ci to nerobi nejaku sarapatu.
A s originalnymi hrami nemam problem.. kupim, aktivujem, stiahnem a hram
Tak nad týmto som uvažoval ale vzhľadom na to že som noťas kúpil s predinštalovanými oknami a nemám inľtalačné CD neviem ako sa to robí. Inak ako som ho kúpil mám všetko original hry z jednou výnimkou a doteraz to všetko šlapaloWishmaster napísal:
Skus sa skor ukludnit
Preinstalovat system si skusal? kedze mas pravdepodobne dokakany system s tymi isami, crackmi a ostatnym bordelom, tak ci to nerobi nejaku sarapatu.
A s originalnymi hrami nemam problem.. kupim, aktivujem, stiahnem a hram
Ono sa to aj rozbehne ukáže úvodnú obrazovku ktorá potom zmizne. Aj v správcovi úloh mi ukazuje že program beží len ho nevidieť
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2019, 19:59)
Vzhlad na vyuzitie ram a to 30MB na proces tej hry, tak si myslim, ze ta hra nebezi, len daky mrtvy proces. Treba pozriet co vsetko bezi na pozadi, obmedzit aplikacie, nahodit nove ovladace ku grafickej karte, skusit prebehnut notebook antivirusom a programom na spyware/malware, napriklad Malwarebytes Antimalware. Potom by sa dalo pokracovat a hladat chybu dalej.
Tak som prebehol notebook Avastom, prečistil reg cleanerom, stiahol nové ovládače na grafiku, odinštaloval hru a nainštaloval na novo a stále to isté. Už som zúfalý kuaheker napísal:Vzhlad na vyuzitie ram a to 30MB na proces tej hry, tak si myslim, ze ta hra nebezi, len daky mrtvy proces. Treba pozriet co vsetko bezi na pozadi, obmedzit aplikacie, nahodit nove ovladace ku grafickej karte, skusit prebehnut notebook antivirusom a programom na spyware/malware, napriklad Malwarebytes Antimalware. Potom by sa dalo pokracovat a hladat chybu dalej.
Preinštaluj celý windows.
-
typek61
Darca
vsak si stiahni origos windows s ms stranky a windows by sa ti mal automaticky aktivovat pri kontakte s internetom
inac ovladace na zvukovku a chipset mas nainstalovane?
asi budem musieť :-/fildinko napísal:Preinštaluj celý windows.
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2019, 15:37)
úplne najnovšie. Predtým mi tam bežal Witcher3, Shadow of tomb raider, Wolfenstein young blood atd...typek61 napísal:vsak si stiahni origos windows s ms stranky a windows by sa ti mal automaticky aktivovat pri kontakte s internetominac ovladace na zvukovku a chipset mas nainstalovane?
Treba skusit podporu na U2 fore k danej hre - https://forums.ubisoft.com/forumdisplay ... tch-Dogs-2
Neviem po anglicky tak neviem čo mi povedia na slovenčinu ale skúsimheker napísal:Treba skusit podporu na U2 fore k danej hre - https://forums.ubisoft.com/forumdisplay ... tch-Dogs-2
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2019, 17:06)
Urcite budu radi slovencine
Najskor by si sa mal naucit popisat poriadne problem - uviest zostavu, Windows, ci mas nove ovladace, antivirak, proste take tie standardne veci od ktorych sa da odrazit. Potom par vetami jasne a zrozumitelne skusit opisat problem. A v pripade potreby dolpnit aj o screenshooty. No a napokon to dat niekomu prelozit do anglictiny.
-
lekoklatik
VIP
Toto je pravdepodobne iny problem ale mozes skusit
Udajne aj preinstalovanie "spustaca hry" (steam, uplay, ...) moze pomoct.
Tato stranka ma nejake 3 riesenia ktore mozes skusit https://windowsreport.com/forbidden-win ... -detected/
Ja osobne by som skusil tu druhu moznost, to mi pride dost jednoduche.
Kratky preklad toho je:
1. Otvor "Textovy dokument"
2. skopiruj tam tento text:
4. klikni na tebou vytvoreny textovy dokument pravym tlacidlom
5. zvol "Spustit ako spravca"
potom skus spustit hru.
Netusim preco by to malo fungovat, mozes to skusit
Tato stranka ma nejake 3 riesenia ktore mozes skusit https://windowsreport.com/forbidden-win ... -detected/
Kratky preklad toho je:
3. uloz textovy dokument pod lubovolnym nazvom napriklad na plochuDEL “%windir%\system32\drivers\oem-drv64.sys”
DEL “%windir%\system32\xNtKrnl.exe”
DEL “%windir%\system32\xOsLoad.exe”
DEL “%windir%\System32\ru-RU\xOsLoad.exe.mui”
DEL “%windir%\System32\en-US\xOsLoad.exe.mui”
%windir%\System32\BCDEDIT.exe /set {current} path \Windows\system32\winload.exe
%windir%\System32\BCDEDIT.exe /deletevalue {current} kernel
%windir%\System32\BCDEDIT.exe /deletevalue {current} nointegritychecks
%windir%\System32\BCDEDIT.exe /deletevalue {current} custom:26000027
REG DELETE HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\services\oem-drv64 /va /f
potom skus spustit hru.
No skúsil som ale vôbec mi nedáva možnosť spustiť ako správca. Len to čo mám na obrázku v prílohe :-/lekoklatik napísal:Toto je pravdepodobne iny problem ale mozes skusit
Kratky preklad toho je:
3. uloz textovy dokument pod lubovolnym nazvom napriklad na plochu
potom skus spustit hru.
-
hojko
Site Admin
Nemas admin ucet a preto tam nemas ponuku spustenia ako spravca. A v tom je mozno cely problem, ze preto ti nejde spustit hra.
Našiel som si to fórum a tam písali že to mám uložiť ako 1.cmd a potom sa to dalo. Žiaľ ani to nepomohlo :-/hojko napísal:Nemas admin ucet a preto tam nemas ponuku spustenia ako spravca. A v tom je mozno cely problem, ze preto ti nejde spustit hra.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2019, 19:38)
Našiel som si to fórum a tam písali že to mám uložiť ako 1.cmd a potom sa to dalo. Žiaľ ani to nepomohlo :-/hojko napísal:Nemas admin ucet a preto tam nemas ponuku spustenia ako spravca. A v tom je mozno cely problem, ze preto ti nejde spustit hra.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2019, 20:01)
Už som aj preinštaloval windows a stále to isté k***va už ma chytá zlosť!!!
-
hojko
Site Admin
Windows si preinstaloval alebo si ten disk naformatoval a spravil cistu instalaciu???