Kde nakupujete oblecenie?
Re: Kde nakupujete oblecenie?
Zdravím,trošku mimo témy,ale nemá niekto zľavový kupón alebo poukážku na predaj do NewYorkeru ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co chces odtial nieco zadarmo? ved tam su ceny sakra nizke 
jedna bunda za 50€ mi padla do oka,tak či náhodou 
-
michaela.Šurinová
Novice
Ahoj,
ja osobne najradšej nakupujem oblečko priamo niekde v kamennej predajni. Hlavne už mám odskúšané, ktoré predajne mi štýlom a veľkosťami vyhovujú a zároveň sú cenovo prístupné. Čiže odporúčam HaM, New Yorker, Reserved alebo Gate. Pri topánkach preferujem skôr športový dizajn, čiže A3 je topka.
Čo sa týka online nákupu, tak jednoznačne HaM
Máju super výber a veľkosti mám odskúšané. Potom by ste mohli skúsiť aj Glami alebo Answear. Veľa produktov a rôznych štýlov na jednom mieste. Navyše občas si čeknem oblečko predajni a následne si ho zakúpim online, lebo niektoré značky majú lepšie ceny pri nákupe cez net. Hlavne keď si môžem uplatniť akcie a zľavy, ako //del . A popravde je to aj pohodlnejšie, bez zdĺhavého skúšania a hľadania.
ja osobne najradšej nakupujem oblečko priamo niekde v kamennej predajni. Hlavne už mám odskúšané, ktoré predajne mi štýlom a veľkosťami vyhovujú a zároveň sú cenovo prístupné. Čiže odporúčam HaM, New Yorker, Reserved alebo Gate. Pri topánkach preferujem skôr športový dizajn, čiže A3 je topka.
Čo sa týka online nákupu, tak jednoznačne HaM
Neboli ste teraz niekedy na nákupe v Parndorfe ? Začali tam už zľavy alebo sú až po troch králoch ?
Segra tam bola dávnejšie, tuším v októbri. Žiadne špeciálne zľavy neboli. Išla len tak kuknut dačo. Ale bolo tam milión ľudí. V niektorých obchodoch museli sbskari postupne púšťať ľudí lebo by sa uslapali. Čistá sialenost zevraj.
treba tam chodit pocas pracovnych dni, vikendy sa tam neoplati chodit prave kvoli spominanemu navalu ludi z 2-3 statov
a "specialne zlavy" som tam teda ja osobne uz naozaj dlho nezazil
ale vzdy si v MANNER kupim tie vyradene mozartove gulicky 500g za 3€
a "specialne zlavy" som tam teda ja osobne uz naozaj dlho nezazil
ale vzdy si v MANNER kupim tie vyradene mozartove gulicky 500g za 3€
Ja som bol práve niekedy v júli celkom prekvapený keď tam bol že boli celkom velke zlavy, potom som ale išiel ešte v septembri a nič.
Pozeral som FB https://www.facebook.com/DesignerOutlet ... SEARCH_BOX kde píšu 30-70 percentné zlavy ale majú to napísané ako vianočné zľavy, čo mi už nepríde moc aktuálne
Pozeral som FB https://www.facebook.com/DesignerOutlet ... SEARCH_BOX kde píšu 30-70 percentné zlavy ale majú to napísané ako vianočné zľavy, čo mi už nepríde moc aktuálne
-
guess.whoo
Redeemer
najdes stale nieco v "zlave" ako v kazdom inom obchode. Bol som tam pred Vianocami a tie ceny mi neprisli nejake senzacne oproti webovym cenam. Urcite to nestoji zato tam chodit, dokonca ani z Bratislavy. Zabijes kopu casu, nakoniec kupis nieco, co ani nechces. Keby si objednal online a potom to vracal pre zlu velkost stale ta to stoji menej namahy a casu ako tam cestovat a prejst tie obchody
-
yoggy
V online obchode GATE je momentalne 30% zlava na vsetko s kuponom SKONLINE30.
https://gate.shop
yoggy napísal:V online obchode GATE je momentalne 30% zlava na vsetko s kuponom SKONLINE30.
A pokiaľ nieste registrovaný tak sa zaregistrujte a získate 100 G (nejaká gate mena) a tie môžete použiť hneď pri nákupe tzn. -1€
-
yoggy
Viete zkombinovat kupony SKONLINE30 a ONLINESK20. Cize uz raz znizenu cenu o kupon viete este raz znizit.yoggy napísal:V online obchode GATE je momentalne 30% zlava na vsetko s kuponom SKONLINE30.
Dík za tip,k+
za 31€ nakúpené 6ks boxeriek,2 riflové kraťasy,1 tričko
za 31€ nakúpené 6ks boxeriek,2 riflové kraťasy,1 tričko
Aká je doba doručenia?
-
yoggy
Este stale sa daju zkombinovat kupony SKONLINE30 a ONLINESK20. Cim ziskate zlavu az 44%
Od capice az po boty.

Tak ja som nakupil 17 poloziek za 71e
Za normalnych okolnosti do tyzdna, v sucasnej situacii to mozu byt aj 2 tyzdne, ale pri tych cenach je to cakanie v poho. A hlavne to vies potom bezplatne vratit pokial by nesedela velkost alebo npc material.fildinko napísal:Aká je doba doručenia?
Akurát mi prišla sms že najbližšie dni mi dovezú balíček - objednával som 18.03. o 17:30.
E: Objednávka prišla. Všetko super. Dostal som grátis vrecúško gate
E: Objednávka prišla. Všetko super. Dostal som grátis vrecúško gate
vrecúško gate mám aj ja, ale košeľa mi je malá, stále majú väčšiu veľkosť, ake náročné je to vymeniť? musím toto vrátiť a objednať novú?
neviem to vrátiť a keď im príde pošli mi novú veľkosť bez storna a ďalšej platby?
pýtam sa iba či nemáte skusenost
neviem to vrátiť a keď im príde pošli mi novú veľkosť bez storna a ďalšej platby?
-
yoggy
Tak to vrecusko som dostal aj ja
Alebo keby boli obchody otvorene, tak mozno by mali mensi kus na predajni, ale potom by uz asi neplatili kupony. 
Musis si to objednat znova cez novu objednavku a maly kus vratit nasledne klasicky.CheZteR napísal:vrecúško gate mám aj ja, ale košeľa mi je malá, stále majú väčšiu veľkosť, ake náročné je to vymeniť? musím toto vrátiť a objednať novú?
-
guess.whoo
Redeemer
zabalis do sacku, nalepis etiketu, ktora ti prisla, zanesies do otvorenej zasielkovne a hotovo
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nakupujem v práci
Momentálne máme -20% zľavu na novú kolekciu a -60% na "zimu"