Uf, mam rovnake, vrzgat to zacalo asi po roku..prava podrazka...inak su velmi dobre a pohodlne. Adidasy sa mi dotrhali, a ťajwanky smrdia, tak co kupitmi-chau napísal:Ja teraz neviem ci mam zhanat ine, alebo behat v tych vrzgatkach... na uputanie pozornosti skvela vec, mozno casom modny trend..
//nike air, z predchadzajucej sezony, a cumime vsetci - v ociach je magia
Vrzgajuce NIKE
a ty si myslis ze ked si kupis v znackovej predajni cize v hypernove Najky za 20ojro bude automaticky kvalitna obou? zalezi od modelu,nie od znacky, kvalitna obuv stoji cca 90e a viac...mi-chau napísal:Pocuvaj ty orygynal, si myslis ze po znackovych predajnach v centre miest si dovolia mat napodobeniny?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hah no ja mam slapky od Nike hadam uz aj tri roky a stale su cele. Nikdy predtym mi ziadne nevydrzali viac jak pol roka. A to ich mam na nohach kazdy den a cley den, v lete aj na zahrade, na kupalisku,vonku...asi som trafilbolek napísal:Tenisky v pohode, škoda že o kvalite šlapiek Nike to povedať nemôžem.
ty blazon blaznivy hlupy. tie tenisky stali 3000 sk. odporucam ti pravidla slovenskeho pravopisu a nelez tam kde ta neni treba.TROLCO napísal:a ty si myslis ze ked si kupis v znackovej predajni cize v hypernove Najky za 20ojro bude automaticky kvalitna obou? zalezi od modelu,nie od znacky, kvalitna obuv stoji cca 90e a viac...
po nich som kupil znovu nike, sice "nevrzgali" ale po cca 2 mesiacoch sa mi dost odrala farba a pri reklamacii som neuspel. teraz mam najnovsi model z predajne nike sice stali cca 120 € ale vyzeraju byt konecne podarene
nike air affect nl
Vrzagli mi prve po roku od kupy. Nuz co, jedna lastovicka nerobi leto, tak som kupil druhe, a po mesiaci to iste...prava podrazka...
Vrzagli mi prve po roku od kupy. Nuz co, jedna lastovicka nerobi leto, tak som kupil druhe, a po mesiaci to iste...prava podrazka...
Re: Vrzgajuce NIKE
Sice riesenia som sa nedocital ale aj mne zacala vrzgat prava podrazka v ?hornej tretine..
Nike Air Jordan.. mam ich tri pary a vrzga len jedna topanka.. teda velky EDIT, dnes zacala aj lava
Topanky mam rok a nemaju ani odreniny, kedze som ich nosil na striedacku.. skoda
Nasiel som vsade na nete len info ku kozenym topankam. Kazdopadne, od dnes si odkladam blocky aj v teniskam..
"Příčinou vrzání je vzájemný posun kožené podešve a stélky, což je dílec, na kterém spočívá chodidlo. Čím více se plocha mezi podešví a stélkou vyhladí, tím více se navzájem posunují a zvuk sílí. "
Nike Air Jordan.. mam ich tri pary a vrzga len jedna topanka.. teda velky EDIT, dnes zacala aj lava
Topanky mam rok a nemaju ani odreniny, kedze som ich nosil na striedacku.. skoda
Nasiel som vsade na nete len info ku kozenym topankam. Kazdopadne, od dnes si odkladam blocky aj v teniskam..
"Příčinou vrzání je vzájemný posun kožené podešve a stélky, což je dílec, na kterém spočívá chodidlo. Čím více se plocha mezi podešví a stélkou vyhladí, tím více se navzájem posunují a zvuk sílí. "
ano, mne kazde tretie zacnu vrzgat, zatial mi vsetky zreklamovali, dokonca aj v office shoes
Vŕzganie nie je chyba. Natri to krémom a bude po vŕzganí.
jop, asi najdem apku na fotenie blockov. Od blbosti ako oblecenie som si nikdy blok nenechal dlhsie ako tyzden.. aspon poucenie do buducna.