Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Nadstavba One UI od Samsungu je momentálne najlepšia spolu s Oxygen OS od OnePlus...
A pozor,pri tej Motorole ZOOM je trošku zavádzajúci nápis "MotorolaOne"...Tento model už nepatrí do Android One skupiny,takže nemáš žiadnu garanciu update-tov
A pozor,pri tej Motorole ZOOM je trošku zavádzajúci nápis "MotorolaOne"...Tento model už nepatrí do Android One skupiny,takže nemáš žiadnu garanciu update-tov
No ja ti neviem, Motorola gestá sú TOP, čo som zažil.
tak ale potom potrebujes motorolu a nemas co riesit.
Tvoje požiadavky najlepšie spĺňa LG G8s ThinQ,má všetko čo požaduješ...iba ten veľký výrez by mohol vadiť a menšia baterka.
Ale určite to je lepšia voľba než Motorola Zoom... Snapdragon 855 6GB RAM vs Snapdragon 675 4GB RAM...Certifikácia IP68 u LG...V Alza s kupónom ho máš za 390€
Ale určite to je lepšia voľba než Motorola Zoom... Snapdragon 855 6GB RAM vs Snapdragon 675 4GB RAM...Certifikácia IP68 u LG...V Alza s kupónom ho máš za 390€
Vidím, že Samsung tu ruluje, každopádne ďakujem za rady, pozriem sa ešte bližšie na ten G8 ThinQ
Som ochotný spraviť krok od Moto gest k čistému Androidu, ale nie k nejakej inej nadstavbe, najmä takej obrej ako je tá od Samsungu alebo Huawei.aacid napísal:tak ale potom potrebujes motorolu a nemas co riesit.
Huawei ma asi najhoršiu nadstavbu, ale od Samsungu tá nová One UI sa vážne podarila...a rozlišuj G8 a G8s
s tymto uplne suhlasim,
ten huawei je grc kdežto one ui je naozaj podarena a rychla nadstavba
ten huawei je grc kdežto one ui je naozaj podarena a rychla nadstavba
Ešte mi nedá... Nokia 7.2 dual sim?
má iba IPS displej a staručký procesor
G8s má všetko čo požaduješ, vlajkový procesor, OLED displej, 128GB úložný priestor, Dual SIM, IP68, stereo zvuk, slušný foťák s optickou stabilizáciou, výborný 3.5mm výstup
G8s má všetko čo požaduješ, vlajkový procesor, OLED displej, 128GB úložný priestor, Dual SIM, IP68, stereo zvuk, slušný foťák s optickou stabilizáciou, výborný 3.5mm výstup
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Keby ma 3A dual sim tak je to jasna volba. Pouzivam ho, kym je moj Mi Mix na reklamacke a keby ma dual sim, tak si ho asi necham. Tiez preferujem cisty android ale s takym Oxygenom alebo Lineage sa to moc neda porovnavat. Cisty android od googlu pre google zariadenie je dost rozdiel.
Odoslané z Pixel 3a pomocou Tapatalku
Odoslané z Pixel 3a pomocou Tapatalku
existuje nejaký priamy konkurent ťamťungu s10e?
prípadne nad akým iným modelom by sa oplatilo uvažovať, ak mám vyhladnutý s10e aktuálne?
alebo netreba uvažovať a rovno ho brať?
prípadne nad akým iným modelom by sa oplatilo uvažovať, ak mám vyhladnutý s10e aktuálne?
alebo netreba uvažovať a rovno ho brať?
podla mna nema a za 529 sa ho oplati rovno zobrat
aj keď o pár mesiacov tu bude s11..
aj keď o pár mesiacov tu bude s11..
ber Xiaomi mi9 a máš ušetrené necelé 200€... pokiaľ ti nebude chýbať IP68 certifikácia
ja by som pockal par mesiacov. pride s11 a cena s10 pojde dole. ja som takto kupil 2 roky dozadu na super cenu s8 a teraz planujem spravit to iste.
ja by som zasa nevedel dať toľko peňazí, odhadom 400? za starý model keď za 600 môžem mať novú sériu, dajme tomu vo všetkom lepsiu
v čom všetkom? krajšie fotky,krajší displej? výkonnejší procesor?
obyčajný používateľ si tieto zmeny ani nevšimne... a o updaty sa takisto báť nemusíš
a dajte mi jediný dôvod pre ktorý sa oplatí priplatiť si 2 stovky na s10e oproti mi9
obyčajný používateľ si tieto zmeny ani nevšimne... a o updaty sa takisto báť nemusíš
a dajte mi jediný dôvod pre ktorý sa oplatí priplatiť si 2 stovky na s10e oproti mi9
no, ja si to práveže všímam veľmi dobre pretože priatelka má iphone SE a vraví mi že všetky fotky ktoré ja fotím vyzeraju oveľa lepšie na mojej S10+ ako na jej
ten amolede displej je proste kazdym.rokom ďalej, procesor nejde o výkon, ale o úsporu, každý rok väčšia výdrž
S10+ nabijame.kazdy 3. deň ráno mám tam 2 simky a používam ako osobny aj pracovný telefón a nabijem ho za hodinu a pol
každý rok lepší foťák, či teleskopický objektiv, či širokouhlý, či lepšie fotky v noci, ja si nemôžem pomôcť ale tie fotky čo lezu s10+ sú fantastické aj keď ich premietam na 55" tv
o 2 roky keď ma omrzí ho bez problémov predám za 500 a doplatim si 250 eur do nového modelu
ten amolede displej je proste kazdym.rokom ďalej, procesor nejde o výkon, ale o úsporu, každý rok väčšia výdrž
S10+ nabijame.kazdy 3. deň ráno mám tam 2 simky a používam ako osobny aj pracovný telefón a nabijem ho za hodinu a pol
každý rok lepší foťák, či teleskopický objektiv, či širokouhlý, či lepšie fotky v noci, ja si nemôžem pomôcť ale tie fotky čo lezu s10+ sú fantastické aj keď ich premietam na 55" tv
o 2 roky keď ma omrzí ho bez problémov predám za 500 a doplatim si 250 eur do nového modelu
porovnávať s10+ s Iphone SE je úplne mimo, porovnávaj priamych konkurentov..
to je síce všetko pravda čo si písal, ale píšeš o sebe, ako ho ty využívaš, ale pre väčšinu ľudí toto nie sú dôvody na upgrade...
to je síce všetko pravda čo si písal, ale píšeš o sebe, ako ho ty využívaš, ale pre väčšinu ľudí toto nie sú dôvody na upgrade...
po s10e som poškuľoval od jeho predstavenia, tak som si urobil radosť a zobral ho, so zľavou ma vyšiel pod magických 500e
mal som vo výbere aj mi9t, ale aj kvôli svojej kompaktnosti a "nelopatovosti" som išiel práve do ťamťungu
uvidíme, hádam si nebudem búchať hlavu o stenu
mal som vo výbere aj mi9t, ale aj kvôli svojej kompaktnosti a "nelopatovosti" som išiel práve do ťamťungu
uvidíme, hádam si nebudem búchať hlavu o stenu
to uz je kazdeho osobna preferencia. pre mna je to zaplatit 50% naviac v podstate za nic. ked som kupoval s8 tak novinka bola s9... boli viac menej identicke. displej mal o nejaky milimetrik mensie okraje a senzor otlackov prstov bol posunuty aby sa lepsie hladal (s8 to ma uplne debilne). no a som si povedal ze to mi nestoji za 300 eurovy rozdiel.CheZteR napísal:ja by som zasa nevedel dať toľko peňazí, odhadom 400? za starý model keď za 600 môžem mať novú sériu, dajme tomu vo všetkom lepsiu
skok z s9 na s10 bol o nieco vyraznejsi, displej sa posunul dopredu hlavne. ale predpokladam ze s11 bude zase taky refresh s10ky, takze to nebude stat za priplatok.