slovenska sporitelna

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: slovenska sporitelna

Príspevok od používateľa heker »

Tusim zle pises. Nie vybrat 200 eur, ale zaplatit v obchode spolu za 200 eur.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ano mas pravdu. nie vybrat, platit. ale aj tak to u mna nic na veci nemeni.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Na čo reálne ten účet potrebuješ?
Tvoj účet v zahraničí a karta k nemu sa tu použiť nedá?
jackb
Redeemer
Redeemer

napriklad na nudzove presenutie penazi z vkladnej knizky na Slovensku no primarne si z neho stahuje faktury O2, ked som na Slovensku alebo v Cechach.
platba kartou na Slovensku z mojho uctu v UK by znamenala okrem nemalych poplatkov aj nutnost nahlasit kedy a kde budem tu kartu pouzivat na vybery/platby. a v pripade uhrady za fakturu by ma poplatok za transfer stal rovnako, ak nie viac ako suma na zaplatenie.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Bez karty mbank.
Banky majú rady aktívnych klientov, málo aktívny platia - karta za poplatok vs zadarmo.

Prečo máš v uk takú hroznú banku, to je nejaký špeciál pre migrantov? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

:D
mam prvu, ktora mi bola ochotna otvorit ucet, bez toho, aby po mne chceli kraviny. potreboval som cislo uctu do uplne prvej prace a bez toho by so mnou nepodpisali zmluvu. vacsina migrantov chodi do bank s listom od zamestnavatela. ani najomnu zmluvu som vtedy nemal a to tiez banky pozaduju. v tejto im stacili dva doklady s fotkou.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Caute, zakladal si niekto nedavno ucet online cez appku George? Za ako dlho ste mali ucet pristupny? Ja ked sa prihlasim tak ziadny ucet tam nemam vytvoreny , treba ist na pobocku to aktivovat alebo to trva niekolko hodin od zalozenia?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Neviem ale ja teraz v SLSP riešim hypotéku a ten čas, koľko im sú schopné trvať jednotlivé kroky, to som nedúfal ani vo sne. Ak vytvárajú účty tak isto rýchlo ako riešia úvery, tak je zle. :D
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Vcera pred 3 som ucet vytvoril. Dnes o 10 mi prisiel navrh na uzatvorenie zmluvy o ucte a 10:30 som mal ucet vytvoreny . Takze keby do buducna niekto chcel vediet tak proces trva do 24 hodin.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hensym: Co ma tvoja hypoteka spolocne so zalozenim uctu okrem toho, ze sa jedna o rovnaku banku o ktorej bola otazka??? Spravne, absolutne to nema ziadny suvis. K tomu aby si si vybavil hypoteku, tak treba mnoho papierov, napriklad LV, znalecky posudok, vinkulacia, poistka, dokladovanie prijmu, v pripade statneho prispevku sa to este pretahuje. Nie je vsetko len o banke, ale tyka sa to aj dalsich faktorov (Socialna poistovna, znalec, kataster...).
Hensym
VIP
VIP

Máš pravdu, nemá spoločné nič. Všetky papiere aj doklady máme v poriadku, a aj tak čakáme už 11 dní na úkon, ktorý tá banka robí bežne 2 až 3. Informácia zo samotnej banky, aj našej finančnej je taká, že taký chaos a množstvá úverov, čo riešia teraz, neriešili už dlho. Preto som myslel, že ak zjavne nestíhajú a dĺžka úkonov im trvá doslova 5x dlhšie, možno mohlo haprovať aj vytvorenie bežného účtu (jasné, pravdepodobnosť skoro nulová, ale chcel som si rýpnuť).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je predvianocne obdobie, vtedy vyrazne narasta pocet ziadosti o uvery v kazdej banke. Zase v obdobi jul-august nemaju do coho pichnut, to je hluche obdobie,podobne ako zaciatok roka.
Hensym
VIP
VIP

Neviete, či viem v SLSP (George) nastaviť SEPA XML e-mailový výpis na iný ako môj súkromný e-mail?

Viem tam pridať nový denný výpis vo formáte SEPA XML, ktorý sa bude posielať na e-mail, ale e-mail viem v kontaktných údajoch nastaviť iba jeden. Potrebujem to kvôli atomatickému párovaniu platieb.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co tak autom.preposlanie mailu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie, v profile mas nastaveny jeden mail a na ten idu vypisy. Hlupe, ale je to tak. Teoreticky, ak by si zavolal na Sporotel infolinku, tak tam by ti mozno vedeli priradit iny mail. Kde sa da nastavit druhy mail, tak to je B24 (corporate banking). Ale ak nemas aktivovany B24 na firemny ucet, tak mas zrejme smolu. Myslim vsak, ze B24 sa da bezplatne aktivovat, ale kedy si to bolo tak, ze ak si si aktivoval B24, tak sa uz nedalo vratit do Georga. Mne vsak podnikatelsky ucet ide aj tam, aj tam, kedze to boli zaciatky Georga, bolo to zabugovane, mnohokrat nepouzitelne, takze som cez Sporotel riesil, ze to chcem spat, co mi najskor odmietli, ale potom niekde cez osobneho poradcu mikro firiem som to vyriesil a tak mam George+B24 k podnikatelskemu uctu. George platby normalne cez SMS notifikaciu, cez B24 s limitom 170 tisic na den cez citacku (Token One).
Hensym
VIP
VIP

hojko: Myslel som si, dík za info. B24 pre mňa veľmi nemá význam len kvôli tomuto.

wladas: Napadlo aj mňa, tak som si včera nastavil tie denné výpisy a zatiaľ mi nechodia, nejaké platby tam pritom dnes boli, tak boh vie... :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

skusil som si ich zapnut tak uvidim
Hensym
VIP
VIP

Prave mi prisiel, za posledne 2 dni, tak sa to asi muselo nejako spamatat iba. Uvidim ci pride aj zajtra.

XML je v ZIP prilohe, tak som este zvedavy ci to zozerie appka tretej strany.
Napísať odpoveď