Ryzovar
Re: Ryzovar
Sencor SRM 0600WH
Mám už asi piaty .. nie že by boli zlé .. ale tým že si s ním robím každý deň ryžu sa mi vždy podarí po nejakom čase poškriabať dno.
Určite odporúčam .. a ja si určite kúpim ďalší taký istý
.
Mám už asi piaty .. nie že by boli zlé .. ale tým že si s ním robím každý deň ryžu sa mi vždy podarí po nejakom čase poškriabať dno.
Určite odporúčam .. a ja si určite kúpim ďalší taký istý
To sa vazne tak lahko poskrabe ci len treba davat velky pozor? 
Nerozmyslal si nad tym vyskusat iny?
Nerozmyslal si nad tym vyskusat iny?
materiál hrnca je rovnaký, ja.mam tiez ten Sencor ale väčší objem, som spokojny
SRM 1500WH ci iny model?
áno ten, je tak pre 6 osôb
Vdaka za pomoc chlapci, vezmem ten.
Mal som aj drahší Tefal (cca 25€), no po asi 6 mesiacoch sa pokazil.
Ber ten Sencor, mne vždy vydrží cca rok a potom ho vymením za nový, to dno sa fakt ľahko poškriabe. Stojí ale cca 10€...
Ber ten Sencor, mne vždy vydrží cca rok a potom ho vymením za nový, to dno sa fakt ľahko poškriabe. Stojí ale cca 10€...
s čím ste ho poskriabali?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
srm1500wh mam tiez. uz druhy .prvy vydrzal 4 roky.
Ten vacsi stoji cca 23e ale aj keby sa kupoval kazdy rok tak v pohode 
Sh4d0W napísal:Ten vacsi stoji cca 23e ale aj keby sa kupoval kazdy rok tak v pohode
Záleží koľko zješ, nechcelo by sa mi ten veľký každý deň umývať a robiť si v tom 100g surovej ryže.
Ja si robím v tom malom denne 300g surovej ryže - je to tak akurát. Objem je 0,6 l .. ale koľko reálne gramov ryže môžeš dať to neviem. Záleží asi koľko dávaš aj vody.
a o koľko dlhšie umyvas ten veľký narozdiel od toho malého?
ja ho napríklad presne tak isto položím do umývačky riadu ako by som položil ten malý
a keby som ho umýval v ruke tak miniem navyše 1 dcl vody a strávim pri tom 7sekund viac času [emoji16] a ja si v ňom robím aj ryžu na rizoto a tam potrebujem viac ryže (slovenské rizoto)
ja ho napríklad presne tak isto položím do umývačky riadu ako by som položil ten malý
a keby som ho umýval v ruke tak miniem navyše 1 dcl vody a strávim pri tom 7sekund viac času [emoji16] a ja si v ňom robím aj ryžu na rizoto a tam potrebujem viac ryže (slovenské rizoto)
V akej konzistencii bude tá ryža? Bude taká tvrdšia alebo al dente?
asi sa to neda zodpovedat, zalezi od druhu ryze, mnozstva pouzitej vody a ako dlho to este nechas zohrievat po vypnuti
netusim fakt
netusim fakt
Zevraj ten maly je velmi maly, tak pre 1-2 osoby takze radsej zoberiem ten vacsifildinko napísal:
Záleží koľko zješ, nechcelo by sa mi ten veľký každý deň umývať a robiť si v tom 100g surovej ryže.
Ja si robím v tom malom denne 300g surovej ryže - je to tak akurát. Objem je 0,6 l .. ale koľko reálne gramov ryže môžeš dať to neviem. Záleží asi koľko dávaš aj vody.