Boli sme na dovolenke. Po navrate domov som si zacal kopirovat data z pamatovej karty z GoPro kamery. Nejaku cast som skopiroval, no dnes ked som si chcel skopirovat zvysok, tak mi pocitac napise, ze mam kartu pred jej pouzitim naformatovat. GoPro kamera hlasi error, ked do nej dam tu kartu.
Ked ju dam naformatovat ako ziada, bude mozne obnovit data s nejakym programom ? Alebo to skusat este pred formatovanim ?
Viete mi niekto poradit co robit ?
Dakujem
Pokazena pamatova karta ? Ako obnovit data
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokazena pamatova karta ? Ako obnovit data
GoPro karta nejde obnovit cez klasicke recovery programy typu GetDataBack, Recuva atd..., pretoze pouziva svoju velkost clusterov. Treba na to specializovany program. Ked som toto v lete riesil, tak ina moznost ako kupit si program nebola. Stal tusim 15 ci 20 eur a je tam hardwarovy kluc. Pozriem nazov programu, mam ho v notebooku.
pozri prosim ta
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2019, 22:27)
Ja co som nasiel kadejake programy, tak vacsinou cena bola cez 100 EUR, tak 15-20 eur je v porovnani s tym velmi prijatelna cena
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2019, 22:27)
Ja co som nasiel kadejake programy, tak vacsinou cena bola cez 100 EUR, tak 15-20 eur je v porovnani s tym velmi prijatelna cena
Ahoj, ešte alternatíva. Viem že dáta máš určite zachránené, ale skôr pre ostatných čo sem prídu tak ako ja, že hľadajú, nájdu info a idú na istotu.
EaseUS Data Recovery Tool (rec: https://zn.sk/easeus-recovery-tool-na-o ... anych-dat/ )
je to trochu drahšie, ale ako som dnes v noci zistil, objaví to aj veci, ktoré neobjaví FREE WARE - RECUVA.
Recuva je super, keď máš niečo zmazané pár hodín či dní dozadu. EaseUS zase na poškodené disky, len musí roztočiť disk. SSD nemám (áno, v roku 2020 nemám SSD.. nebudeme sa k tomu viac vracať, okej?
) a keď už som toľko vysolil, tak si vravím, asi to začnem ponúkať ostatným. Lebo ja som zachránený... čo teraz? Fotky svokrovcov zase nie sú úplne také vzácne, len birthday grill korona party sa už nezopakuje. Budúci rok budeme všetci bez rúšok, zaočkovaní a zdravý. Ne? 
EaseUS Data Recovery Tool (rec: https://zn.sk/easeus-recovery-tool-na-o ... anych-dat/ )
je to trochu drahšie, ale ako som dnes v noci zistil, objaví to aj veci, ktoré neobjaví FREE WARE - RECUVA.
Recuva je super, keď máš niečo zmazané pár hodín či dní dozadu. EaseUS zase na poškodené disky, len musí roztočiť disk. SSD nemám (áno, v roku 2020 nemám SSD.. nebudeme sa k tomu viac vracať, okej?
Mne na jeden disk pomohol program Aidfile recovery
Easeus som pred nim skusil tiez ale tento nasiel podstatne viac ..
Easeus som pred nim skusil tiez ale tento nasiel podstatne viac ..