Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Vetvos
Novice
Novice

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Vetvos »

Ok diky toto som potreboval vedieť 8-) a ten classic som myslel tak že som ten hral tak 15 r dozadu :-D
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

kebyze to daju po Lich Kinga tak im dam mesacne aj 50 euro.. . ja mam mega zufalost za asi cca 15 dni som dal lvl 1 na 120 !!! co je moc easy .. a to som haluzil profky a tak ... portnem sa do OG a kazdy tam ma takeho mega MOUNTA !! ze odpadavam .. Albino drak za 100 mountov je pi*a ! doslova ..
ale zas ma tesi ze co idem dungy tocim top !! single target ... je to moc rychle ... cela hra je moc rychla ... pi*i nevadi cez dovolenku aj tak budem hrat..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

a to si zober ze s novym datadiskom bude level znizeny zo 120 na 50 :D

ono uz dlhe roky wowko neni o levelovani. levelovanie je len povinna jazda aby si sa naucil svoju postavu. realna hra zacina na max levely (respektive v poslednej expanzii aby si pribeh chapal).
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aacid napísal:a to si zober ze s novym datadiskom bude level znizeny zo 120 na 50 :D

ono uz dlhe roky wowko neni o levelovani. levelovanie je len povinna jazda aby si sa naucil svoju postavu. realna hra zacina na max levely (respektive v poslednej expanzii aby si pribeh chapal).
no uz mam tu 120nu .. item lvl mam 415 a kazdy den tam mam ale ze KOPEC KOPEC " roboty " nestiham neviem co skor furt nieco ... priorita je spravit lietanie aby som mohol po zuldarane .
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Hraje tu este niekto na twinstare?
kelsoo
Star
Star

Privatny server wow WOTLK

Príspevok od používateľa kelsoo »

Hojte Hraval som wotlk na dragonlit no z nevysvetlitelnych dovodov zanikol a ja som zufaly ... poradite niekto fajn server kde je vela ludi vsetko je bez bugov a stabilita jedna basen ? :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

preco nehrat na ofiku? herny zazitok oproti privatom bude vzdy neporovnatelny.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:Hraje tu este niekto na twinstare?
mam tam postavu 85 lvl ( ked som tam hraval aktivne tak som mal naozaj Top EQ ... achivy plnu pi*u .. ) teraz neviem som uz pol roka na offiku ... ( ale na twine som hral 5 rokov do zadu ...plus co som tam hral ten server uz ide naozaj veeeelmi dlho )
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Bezne ako healer cakam na tanka aj 2 hodiny, screeny si robim , keby niekto tvrdil, ze klamem.Battlegroundy vcera som bol lognuty 4 hodiny a nic.Kvoli tomu sa mi nedari zohnat ani poriadne handry na seba a levelovanie cez questy utrpenie. Myslel som si ze raid finder funguje, ako som dosiahol lvl 60 som sa tesil a nic.Nikto tam uz ani 60 nechcel.
Rozmyslal som ze prejdem na iny freeckovy server warhame, niekto skusenosti? Tam uz maju 2 expanzie nahodene oproti twinu.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

A je doma!! ;))

Este mate cas do 8.1. - V caverns of time je quest na to - https://www.wowhead.com/quest=57298/how ... y-happened a nasledne ziskate achiev - https://www.wowhead.com/achievement=139 ... e#comments
Prílohy
WoWScrnShot_010620_015752.jpg
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja som farmil dlho z kaela ( nakoniec padol ten vtacik ... ) ale viac ma zaujima z Ragnarosa mount lenze tam treba vzdy cely dung dat ...
este pekny je ten za 200 mountov ( ten zeleny akoze ten je mega !! ) a aj s guildy co ma exhalted repku taky modry ( neviem presne co je tiez pekny )
a ten tiger zo ZG sa uz ziskat neda ? ( ten ozaj tiger bielo oranzovy ) nie ten cierny co tam je ...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Z Raggyho pada Smoldering Egg of Millagazor - https://www.wowhead.com/item=69224/smol ... millagazor

Zeleny - https://www.wowhead.com/item=69226/felfire-hawk pada za 250 mountov - https://www.wowhead.com/achievement=9599/mountacular

Z guildy myslis tento? https://www.wowhead.com/item=63125/rein ... rk-phoenix - tak ale ten je za guild run Cataclysm raider

Ked myslis tohto - https://classic.wowhead.com/item=19902/ ... r#comments . tak ten padal iba v starom Zul Gurub (a vlastne aj pada teraz na classicu)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hej hej !! presne si vedel :)) pocuj vidim ze vies ... mam otazku mam nejake Questy z broken island ( ako je rouge specialne pre mna ) mam to robit ?! lebo lietat tam nemozem a zase robit questy sa mi nechce ....

dalsia otazka tie world questy ( musim spravit vsade friendly repku ) aby som ich mal .. ma to zmysel ? mam sa teraz len sustredit na zanladar ... mythic dungy .. a tie PVP omacky okolo toho ..
achivy uz je*em to by som nedal ani za dva roky ... a ked aj zacnem bude novy datadisk a nebude cas...

teraz je wowko take ze ked lognes .. mas furt co robit .. spravis to za xy hodin ..... a potom skusam mythic dungy kde ma vezmu mam 425 item lvl .. a 6 - 7 - 8 sa da....
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Tak ja pvp nehram vobec, v tomto ti neporadim :) a mythic si zajdem tak 1-3x do tyzdna (podla toho, ako mam chut na mythic ;D)
No world questy, hmmm.. Friendly u vsetkych ti treba na odomknutie a potom revered na lietanie. A neviem, ale lietanie je o dost pohodlnejsie a hlavne rychlejsie potom pri WQ..

A tie rogue class questy - tyvole, Legion je von uz 4 roky pomaly :D nepametam uz, ze co sa tam robilo :))
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

pokial viem tak tie class questlajny v legione vyvrcholili class mountom (zrovna rogue ma tu vranu, ta je fakt pekna) a nejakymi skinmi na artifact weapon, to teraz neviem ako funguje ked uz artifact weapon neni, ci su z toho transmogy alebo sa neda ziskat uz vobec.

inak doporucujem kuknut wowhead, najdi si quest, bude tam cela questlajna, mozno aj guide kde bude vsetko vysvetlene.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

okej.
takze ako mozem wow classic skusit za free?
Vkuse ked kliknem na try free tak ma hodi do mojho battle.net profilu a ked sa chcem prihlasit v hre tak "need active game time in order to play classic (WOW51900331)". Nech googlim ako chcem, vsade sa v podstate dostanem k niecomu takemu ze si to musim zaplatit a potom skusit free?
Nejde mi to do hlavy. Myslel som si ze viem pouzivat google, ale nikde sa nedokazem dopracovat k tomu, ako vyskusat wow classic zadarmo.

Tak je to zadarmo ci nie je?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Classic nie je zadarmo bohuzial, musi mat aktivny sub
Ale stoji to zato :)
lekoklatik
VIP
VIP

A ten druhy warcraft mozem skusit zadarmo?
Ja som to nikdy v zivote nehral. Niekto tu na fore si ma mozno este pamata ako velkeho hejtera (aj trapnu temu sme zalozili). Chcem sa hrat, nasli sme sa kamosi a navrhlo sa hrat wowko. Tak chcem skusit, alebo teda 2ja z 3ch chceme skusit, treti to kedysi hral.

Da sa nejaky wow skusit teda zadarmo?

//ok tak idem teda stiahnut wow 60gb verziu na miesto wow classic 4gb verziu a dam vediet ci to ide, zatial dik
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Da.. Trial je max do 20.lvlu a mas tam par dalsich obmedzeni

https://us.battle.net/support/en/article/3226
lekoklatik
VIP
VIP

Ok takze wow sa da hrat trial, wow classic nie. Toto som sa nevedel nikde dopatrat, dakujem.
Napísať odpoveď