ani jeden z vas by si to nevsimol keby som vam vymenil PC
Herný PC za 1000€ (zostava vo vnútri)
Re: Herný PC za 1000€ (zostava vo vnútri)
nechcem byt zly ale hadate sa to u fps jak keby siel na dremhack dotycny clovek s tym pocitacom vyhrat -_- , lepsi aj tak nebude
ze jeden lepsi nez druhy <= bullshit , STOP IT
Tu nejde o to. Tak nech si kupi teda laptop. Bude mat dost fps a nemusi ist na dreamhack. Aj ked s nim nechce hybat no nevadi je to predsa LAPTOP a on si musi kupit laptop, laptop je predsa mobilny!
Asi tak mi pride tunajsia argumentacia. Ja si myslim ze chalan uz davno tieto nase zvasty neriesi a kupil si co ma.
Ak vsak mysleli oblubeny FPS benchmark od uLLeticaL-a z workshopu tak tu som naskoroval s 6600k 400 fps.
Kupoval som novu dosku, procak (6600k) len pre to, ze mi padali fps pod 150 a bolo to citit.
Problem solved s i5. To je v podstate keby som vam vymenil pc, akurat ze som si ho vymenil sam preto, ze som si toho vsimal a vadilo mi to. Haluz co?
Ale co nikomu nezazlievam je, ze ak nema bohate skusenosti so source engine nemoze chapat tomu preco niekto potrebuje tolke fps, je to proste bullshit engine, s tym spravit nic nevieme no vieme si kupit hardware, s ktorym sa tento bullshitizmus minimalizuje.
Ak by bol k dispozicii nejaky Ryzen 3 2C/4T s vysokym IPC za klasicky zlomkový peniaz oproti intelu, debata by bola hned o inom, resp. keby bol predpoklad ze s tym PC bude robit obcasne nejaku tvorbu alebo streamovat v tom pripade sa R5 urcite hodi, ale nic take nepozadoval preto nechapem stale tvojim myslienkovym pochodom.
Asi tak mi pride tunajsia argumentacia. Ja si myslim ze chalan uz davno tieto nase zvasty neriesi a kupil si co ma.
Spravit test na built-in benchmarku, ktorym csgo nedisponuje je dost silna testovacia metoda, to uz ide mimo moju ligu.Let’s start with the CS:GO benchmark first. With all settings set to low at 720p the Ryzen 7 1700X managed to achieve 289.91 frames a second in the game’s built-in benchmark.
Ak vsak mysleli oblubeny FPS benchmark od uLLeticaL-a z workshopu tak tu som naskoroval s 6600k 400 fps.
Mal som [email protected] s GTX980.ani jeden z vas by si to nevsimol keby som vam vymenil PCze jeden lepsi nez druhy <= bullshit , STOP IT
Kupoval som novu dosku, procak (6600k) len pre to, ze mi padali fps pod 150 a bolo to citit.
Problem solved s i5. To je v podstate keby som vam vymenil pc, akurat ze som si ho vymenil sam preto, ze som si toho vsimal a vadilo mi to. Haluz co?
Ale co nikomu nezazlievam je, ze ak nema bohate skusenosti so source engine nemoze chapat tomu preco niekto potrebuje tolke fps, je to proste bullshit engine, s tym spravit nic nevieme no vieme si kupit hardware, s ktorym sa tento bullshitizmus minimalizuje.
Nie, ja sam by som na CS:GO i7 neporadil - preco? Lebo CS:GO utilizuje 4 vlákna a je dost CPU demanding = potrebujes co najvykonnejsi 4 vlaknovy procesor. Ryzen 5, ak sa nemylim, su 8 az 12 vlaknove procesory, cize namiesto tych 15% fps na vrch s i5 budes mat par nic nerobiacich vlakien do plusu.cely hejt sa toci okolo toho, ze som nedal mainstream intel i7, ktory by boostol dotycnu hru v fpskach o 15 percent navrch, ale alternativu ryzen5... thats the key
Ak by bol k dispozicii nejaky Ryzen 3 2C/4T s vysokym IPC za klasicky zlomkový peniaz oproti intelu, debata by bola hned o inom, resp. keby bol predpoklad ze s tym PC bude robit obcasne nejaku tvorbu alebo streamovat v tom pripade sa R5 urcite hodi, ale nic take nepozadoval preto nechapem stale tvojim myslienkovym pochodom.
stavim sa že z dlhodobého hľadiska sa tvoj skill v hre nezlepšil , ak nie tým pádom to nemá význam v priemere mam 280 fps a ešte som sa nesťažoval na to že mam malo fps a neviem dať headshot to skorej poviem že som nemtavý a neskúsený
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Slabemu hracovi viac FPS nepomoze....Dobry hrac to pociti...
pociti ale nezlepši sa nijak radikalne
vynikajuce videjo na ktore sme vsetci cakali a presne sa hodiace do tejto temy... a vzhladom na nekonciace diskusie ohladom FPS ho sem davam...
hegy to nieje vyvolavanie flamu, len si to kukni a pocitaj par postov dozadu, video spravil linus, pozval si tam napriklad aj shrouda... linus im tam pripravil par pc setupov s roznymi nastaveniami, vsetko su to viacmenej pro hraci....
TL&DR
60-144 je velky rozdiel, dokonca aj pre nooba... kazdy pocitil a mal lepsie vysledky v testoch
144-240 nehra rolu, alebo len minimalnu, pokial nieste prave niekto kto zaraba miliony gamingom, ale to by ste si nekupovali PC za 1000eur
dolezita vec, spomenuta v interview, pokial ste zvyknuty na 60hz/60fps dlhodobo, je dost celkom mozne ze vase vysledky budu porovnatelne s niekym kto hra 144+.... horsie to znasaju ludia zvyknuti zo 144 na 60, ti maju problem
hegy to nieje vyvolavanie flamu, len si to kukni a pocitaj par postov dozadu, video spravil linus, pozval si tam napriklad aj shrouda... linus im tam pripravil par pc setupov s roznymi nastaveniami, vsetko su to viacmenej pro hraci....
TL&DR
60-144 je velky rozdiel, dokonca aj pre nooba... kazdy pocitil a mal lepsie vysledky v testoch
144-240 nehra rolu, alebo len minimalnu, pokial nieste prave niekto kto zaraba miliony gamingom, ale to by ste si nekupovali PC za 1000eur
dolezita vec, spomenuta v interview, pokial ste zvyknuty na 60hz/60fps dlhodobo, je dost celkom mozne ze vase vysledky budu porovnatelne s niekym kto hra 144+.... horsie to znasaju ludia zvyknuti zo 144 na 60, ti maju problem