Facebook absolutne ignoruje akykolvek nenavistny material, vsetko je podla neho podla pravidiel.. Tak by ma len zaujimalo, ze ked nahlasi stranku 1000 ludi naraz, tak ze ci sa s tym aj realne nieco stane, alebo to budu mat nadalej v p*** vdaka
Kupovanie lajkov na FB / kupovanie nahlasenia
Kupovanie lajkov na FB / kupovanie nahlasenia
Cavte, kupit lajky na FB sa da hockde, ale nevideli ste, zeby sa niekde dalo kupit nahlasenie stranky? Aby napriklad 1000 ludi nahlasilo nejaku stranku na FB?
Facebook absolutne ignoruje akykolvek nenavistny material, vsetko je podla neho podla pravidiel.. Tak by ma len zaujimalo, ze ked nahlasi stranku 1000 ludi naraz, tak ze ci sa s tym aj realne nieco stane, alebo to budu mat nadalej v p*** vdaka
-
yoggy
Re: Kupovanie lajkov na FB / kupovanie nahlasenia
Nestane sa nic, lebo sa to kontroluje manualne
Taktiez strategia Facebooku je ponechanie nenavistneho materialu, pretoze tak zarobia viac penazi.
Taktiez strategia Facebooku je ponechanie nenavistneho materialu, pretoze tak zarobia viac penazi.