Zdravim,
neviem co mam chybne, pc zamrzol, nebola to mdora smrt len zamrzla obrazovka, pretaktoval som 8150 na 4.4ghz s kvalitnym chladenim a ramky z 1 333 na 1600.
Teraz mi na maticnej svieti cpu ledka na cerveno a diodka pre ramky nesvieti
ale sa rozblika ak stlacim dram check na maticnej. skusal som ramky vybrat a dat do
inych slotov alebo len jednu ramku zapajat do inych slotov ale nepomohlo nic, odpalilo najskor ramky ze ano?
Vdaka vám
Cpu alebo ram?
Re: Cpu alebo ram?
skor by som povedal ze si to prehnal s OC, resetni bios manualne na doske a skus zalozit ramky tak ako boli... malo by ti to nabehnut
nechapem kto dnes este vidi nejaky potencial v OC procesora a zvlast takeho slabuckeho ako je 8150... nehovoriac o tom ze taktovanim tvojich ramiek neziskas takmer nic v reale...
to si taktoval amd 8150 na 4,4ghz ? len pre info
nechapem kto dnes este vidi nejaky potencial v OC procesora a zvlast takeho slabuckeho ako je 8150... nehovoriac o tom ze taktovanim tvojich ramiek neziskas takmer nic v reale...
to si taktoval amd 8150 na 4,4ghz ? len pre info
resetoval bios i baterku vybral a nepomohlo, bezne som ho mal na 4.7ghz,
nedavno som ho dal na 4.4ghz a zbytocne taktovat to nebolo lebo bolo riadne citit narast fps
ramky bola kravina taktovat ale i tak stary srotak to bol hh
nedavno som ho dal na 4.4ghz a zbytocne taktovat to nebolo lebo bolo riadne citit narast fps
ramky bola kravina taktovat ale i tak stary srotak to bol hh
bol citit narast z 30 fps na 33 ?? prosim pekne, realny narast FPS sa pohybuje pri tak slabom procesore ani nie do 10 percent... ale o to nejde,...
skus to iba s jednym ram modulom a potom druhym... ak mas dosku gigabyte a nedoslo k poskodeniu HW, co je v dnesnej dobe malo pravdepodobne kvoli HW ochranam, na doske budes moct switchnut na backup bios... vdaka dualbiosu...
skus to iba s jednym ram modulom a potom druhym... ak mas dosku gigabyte a nedoslo k poskodeniu HW, co je v dnesnej dobe malo pravdepodobne kvoli HW ochranam, na doske budes moct switchnut na backup bios... vdaka dualbiosu...