Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Odhlás účet z telefónu a pridaj ho naspäť.
Taktiež pozri sa či pridávaš udalosti do iCloud kalendára a nie lokálnho iPhone kalendára.
Čo sa týka kontaktov nemáš tam nejaký google účet? (gmail) na ktorom by si mal tie kontakty a realne máš na iCloude len 15 kontaktov?
Taktiež pozri sa či pridávaš udalosti do iCloud kalendára a nie lokálnho iPhone kalendára.
Čo sa týka kontaktov nemáš tam nejaký google účet? (gmail) na ktorom by si mal tie kontakty a realne máš na iCloude len 15 kontaktov?
Ano, mam tam kontakty aj z gmail uctu. Da sa to nejak presunut vsetko na iCloud ucet?
Otvor stránku contacts.google.com cez pc/mac, na ľavej strane máš kolonku exportovať klikni na to zvol všetky kontakty a zvol že pre iOS následne sa stiahne contact.vcd (mam pocit tak je ta koncovka) a to stačí otvoriť v mobile.. potom môžeš vypnúť synchronizáciu kontaktov cez google učet
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nevie niekto ako vymazať Memoji? Odkedy to pridali lezie mi to na nervy a objavuje sa to na pozícií najpoužívanejších smajlíkov, hoci som to nikdy neopužil. Všetky návody sú tohto štýlu, ale mne to nefunguje
Ja sa pridavam, ani mne to nejde zmazat. Dokelu, s Apple to uz fakt ide dolu vodou.
Je to jediná možnosť ako ich zmazať z klávesnice.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2019, 20:37)
Ale nechápem ako vás to môže štvať. Ja tam mám nastaveného „seba“. Kliknem na tie hodinky a seriózne dokiaľ neprepnem že chcem ukázať tie memoji tak sa mi nezjavia.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2019, 20:37)
Ale nechápem ako vás to môže štvať. Ja tam mám nastaveného „seba“. Kliknem na tie hodinky a seriózne dokiaľ neprepnem že chcem ukázať tie memoji tak sa mi nezjavia.
Používa niekto KODI na iOS zariadení?
-
peterkascak
Novice
Ja som na internete minule narazil na toto: //reklama vymazana. Podľa všetkého teda jediná cesta ako sa tých otravných smajlíkov zbaviť bude cez ďalší veľký updateicefiresr napísal:Ja sa pridavam, ani mne to nejde zmazat. Dokelu, s Apple to uz fakt ide dolu vodou.
Ja nechápem ako niekoho taká vec môže vytáčať .. som to potiahol doľava a odvtedy som to nevidel .. normálne som na to zabudol.
-
DanielDevil
Addict
asi tak, lebo sa mi to tam zobrazuje stále, aj keď to nepoužívam
zaberá mi to miesto namiesto smajlíkov, ktorých normálne používam a jasné viem to odtiaľ dať preč, ale znova je to o jeden klik naviac pri každej správe
Neverím! VÚB má Apple Pay!
Ak by nahodou este niekto nevedel, vcera vysiel iOS 13.3 kde je moznost v nastaveniach vypnut Memoji ci ako sa ta sracka vola...
slo to dat do prec aj predtym, neviem co si nad tym kazdy onanuje akoze..
-
DanielDevil
Addict
a ako prosím ťa?cinges napísal:slo to dat do prec aj predtym, neviem co si nad tym kazdy onanuje akoze..
ked das emoji, vedla abc su tie hodinky, recent emojis. a to ti zobrazi/nezobrazi memoji. spravil som to raz a odvtedy sa to nezobrazilo ani raz..
-
DanielDevil
Addict
tak to som samozrejme skúšal aj ja, ale aj tak mi to stále pri každom ďalšom otvorení zobrazovalo a zjavne som nebol jediný, keď v tomto update dali do nastavení možnosť vypnúť ich (konečne)
vcera velmi fasa problem:
svokra dostala novy iphone 8, zapneme ho, nastavime uvodne blbosti, skontrolujem ci je nejaka aktualizacia, svieti tam 13.3, dam instalovat, behom par sekund vyskoci okno ze aktualizacia zlyhala a koniec. skusal som telefon restartovat, navody na internete hovoria ze treba vymazat subory aktualizacie, lenze tie tam nie su (takze realne asi ani nezacal stahovat), internet normalne funguje...
taky nasraty som odchadzal, drbnute iphony, ten paradny pristup applu ze nieco sa nepodari a my ti nic nepovieme o tom, ziadna errorova hlaska, ziadny errorovy kod, proste nic, len ze to zlyhalo. aby som bezal do apple storu a zaplatil si applecare, ze?
svokra dostala novy iphone 8, zapneme ho, nastavime uvodne blbosti, skontrolujem ci je nejaka aktualizacia, svieti tam 13.3, dam instalovat, behom par sekund vyskoci okno ze aktualizacia zlyhala a koniec. skusal som telefon restartovat, navody na internete hovoria ze treba vymazat subory aktualizacie, lenze tie tam nie su (takze realne asi ani nezacal stahovat), internet normalne funguje...
taky nasraty som odchadzal, drbnute iphony, ten paradny pristup applu ze nieco sa nepodari a my ti nic nepovieme o tom, ziadna errorova hlaska, ziadny errorovy kod, proste nic, len ze to zlyhalo. aby som bezal do apple storu a zaplatil si applecare, ze?
to si robil update cez wifi? skúsil si napojiť cez kábel a v itunes skontrolovať/aktualizovať ?
svokra ani nema pocitac, nie to este itunes...
-
yoggy
Zdravim, uz viac ako 2 roky mam airpody a bateria v stuploch mi vydrzi maximalne 30 min, puzdro ma bateriu v dobrom stave. Cize nechcel by som kupovat cely set, ale len replacement stuplov. Nasiel som cennik na ceskom istores, ale tam si pytaju za jeden stupel takmer 100e, co je dost vela a na inych slovenskych/ceskych eshopoch som nic nenasiel. Jedno z rieseni by bolo zajst do apple storu vo Viedni... (ale momentalne je to vzhladom na situaciu celkom nerealizovatelne)
Riesil to niekto? Ako ste postupovali? Dik.
Riesil to niekto? Ako ste postupovali? Dik.