Čakať na jej neukončený vzťah?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
23quick
Light Expert
Light Expert

Čakať na jej neukončený vzťah?

Príspevok od používateľa 23quick »

Ahojte. Ona 24, ja 26 rokov. Ona po rozchode ak sa to dá tak pomenovať. Ja rok slobodný, po rozchode som hodil všetko za hlavu, spálil mosty a ostal s čistou hlavou po pár týždňoch úplne vyliečený.

Spoznal som túto ženu, strašne milá, usmiata, boli sme spolu von, začali si písavať a volávať. Niekedy viac, inokedy menej, podľa toho kto mal ako času alebo ako sa komu chcelo odpisovať. Niekedy som jej neodpísal pol dňa alebo aj celý deň. Potom došiel akýsi zlom a nevedel som čo sa deje, začala byť dosť pasívna, už nezavolala, odpisovala ako keby z nutnosti.

Nedávno z nej vypadlo, že ona je fakticky ani nie trištvrte roka po rozchode a že si myslela ako je to jej životná láska. Boli spolu dva roky, potom krátka pauza a potom zase dva roky. Podľa toho čo mi povedala sa posledný rok vo vzťahu len vadili, on sa choval egoistický a nedával do vzťahu toľko čo by ona očakávala. Zameral sa viac na robotu a začal naháňať peniaze, ona išla bokom a začala sa trápiť. Do toho všetko vadenie kvôli maličkostiam aj vážnejším veciam. Nevedeli sa porozprávať a hľadať riešenie problému, z jeho strany údajne nebol v tomto smere žiadny záujem. Tak došlo k rozchodu. Odišla s kamarátkou na dovolenku, bola rada ako je slobodná a ako sa nemusí trápiť, že jej vôbec nechýbal. Keď jej volal, tak mu nedvihla a keď písal, tak neodpísala. Potom si ho zablokovala na Facebooku a že sa jej uľavilo, lebo už jej vôbec nepísal, ani sms.

V auguste alebo septembri mal narodeniny alebo meniny a tak mu zo slušnosti napísala sms s blahoželaním. On jej na to volal s ďakovaním, ako je milo potešený a že by sa chcel stretnúť a porozprávať ako kamarát. Odmietla. Po týždni to skúsil opäť a tak súhlasila. Myslela si, že si povedia pár veci a môže ho vymazať zo života. Údajne sa stal ale opak, vylial si srdce ako to celé pokazil, sypal si popol na hlavu a karhal sa. Ona vraj cítila, že to myslí úprimne, pretože nikdy také úprimné slová od neho nepočula a tak mu vtedy v akejsi slabej chvíľke povedala, že možno by tomu vedela dať ešte šancu, ale očakáva, že sa zmení k lepšiemu, nájde si na ňu viac voľného času a upustí trochu od roboty. Súhlasil.

Pár dní im to vraj celkom fungovalo a potom sa to začalo vracať do starých známych koľají. On začal opäť viac pracovať, bol s ňou menej, zároveň však vyvolával konflikty kvôli malichernostiam. Hádky sa stupňovali a stupňovali. Oznámila mu po mesiaci, že je definitívny koniec, že toto nemá význam, že sa mu snažila výjsť v ústrety a hľadala kompromisy pre oboch, lenže on bol rovnaký debil ako predtým. Začal jej volať a písať, tak si ho zablokovala. Mala pokoj. Jedného dňa prišiel ku nim domov s veľkou kyticou, sedel s jej rodičmi v obývačke a rozprával im ako bol na ňu zlý, ako by chcel vrátiť čas. Opäť zmäkla avšak vo svojom rozhodnutí bola konečne neoblomná.

Na konci októbra spoznala mňa. Sadli sme si perfektne. Prekvapila ma svojím rozhľadom, životným postojom, inteligenciu, humorom. Perfektne sme sa bavili pri káve, aj pri pive. Začali tam preskakovať prvé dotyky, najskôr mi prišli ako náhodné, potom ako cielené. Viac sa medzi nami nestalo /ani bozky/. Volali sme si, písali sme si. Až jedného dňa nastal akýsi útlm. Nevedel som prečo. Občas napísala, občas zavolala, bolo to už zriedkavo. Potom ma zavolala von. Všetko bolo perfektné. Potom zase útlm. Rezignoval som. Po pár dňoch mi to nedalo a opýtal som sa jej čo sa deje.

Tu pre mňa nastal moment prekvapenia, až som nechápal či je niečo takéto možné. Stretla sa s bývalým niekde v bare, náhodne, začal jej rozprávať ako ju potrebuje k životu, že to je jeho životná láska, aké chyby spravil vo vzťahu a ako to chce všetko napraviť. Vraj mu povedala, že to sa už nedá a že to skončilo. Dala za tým bodku. Kúpil si novú SIM kartu a začal jej písať + volať. Založil si nový účet na Facebooku a začal je písať. Neubránila sa tomu opäť a začali si písať, stretli sa.

Vysvetlila mi situáciu so slzami v očiach, že ju to všetko veľmi mrzí a ona si nevie vyriešiť tieto problémy s ním, že on ako keby si vždy našiel cestičku ku nej a aj keby chcela, aby bolo po všetkom, že sa jej to nedarí. Sama o sebe hovorí ako je hlúpa v tomto smere a ako sa nevie brániť. Že najradšej by niekde vypadla mimo Slovenska nech má od neho pokoj a čistú hlavu. Pochopil som z toho, že by s tým celým chcela seknúť a hodiť minulosť za hlavu, ibaže tými útokmi z jeho strany sa jej to nedarí a možno jej nasľubuje ako prežijú pekné chvíle, vytiahne spomienky na pekné chvíle a ona je zase mysľou najbližšie dni niekde inde.

Rozum mi hovorí, aby som sa na to celé vykašľal, pretože kým sa úplne nepopáli a nesklame v ňom, tak sa nedokáže cez to celé preniesť. Čakať na ňu môže trvať kľudne aj ďalší rok a toto ja určite nemám chuť podstúpiť. Rady o tom ako sa má k nemu zachovať a ukončiť to celé, tak to jej nebudem dávať a v žiadnom prípade sa nechcem do toho celého zapájať. Srdce mi však hovorí o tom aká je to výborná žena a ako nám spolu dobre tých pár chvíľ.

Má to vôbec význam alebo ako by ste sa zachovali? Viem, že väčšina z vás asi napíše o tom ako je v morí veľa rýb. Ďakujem za prečítanie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Čakať na jej neukončený vzťah?

Príspevok od používateľa CheZteR »

nema to vyznam
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

myslim, ze takato vztahova nekromancia moze trvat velmi dlho a podla mna to svedci o istej nezrelosti. Ty ju vsak teraz vidis v trochu inom svetle a ak ti aj po tretej honke mozog vravi, ze ste by ste mohli byt kompatibilni, podla mna by si sa mal o daco pokusit ked budete von. Teda ak si ok s tym, ze jej v kazdom pripade bude isty cas trvat odputanie sa od toho "zmeneneho" loptosa.
23quick
Light Expert
Light Expert

Aj napriek tomu, že je veľmi rozumná, v tomto prípade by som to taktiež označil za nezrelosť a akúsi neskúsenosť so skoncovaním starého vzťahu, alebo skôr akúsi podvedomú ľútosť z jej strany z pocitu ublíženia mu. Mne to až tak hlava neberie ako sa môže takto nechávať trapiť, pretože trápi samú seba. Miesto toho, aby spravila rázny krok a rozchodom /ak sa to dá nazvať rozchodom/ ublížila len jemu, tak miesto toho ubližuje len sebe. Na toto by mala prísť sama a ak už aj prišla, tak to len nevie 100 percentne spraviť.

Je kopa žien, ktoré som pri prvom rozhovore odhadol, že to nebude tá pravá. Alebo pri prvom stretnutí som zhodnotil, že tá žena je afektovaná, chce sa ukazovať a len sa pretvaruje. Sú ženy, ktoré ma zaujali a nakoniec z toho nič nebolo, lenže tam som to bral tak, že sa nič nedeje a príde ďalšia. Lenže pri tejto je to iné a nerozumiem sám sebe, pretože celé dni nad ňou rozmýšľam a mám vnútorný pocit, že táto ozaj stojí za to. A to si myslím, že sa v ženách málokedy pomýlim a sklamem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tak toto bude dalšia baba s ktorou nič nebudeš mať, jednoducho stále chce bývalého lebo cíti že tam je stále šanca a len ti vylieva srdce, si pre ňu len bútlavá vrba a neozýva sa ti preto pretože skúša niečo riešiť s bývalým. Najdi si inú, vyhneš sa problémom pri tejto babe ktorá mení nazory z týždňa na týždeň. Ona nie je ako ty že spáli mosty s ex a vybavené, vidíš to sám.
23quick
Light Expert
Light Expert

Dovolím si nesúhlasiť. Možno máš pravdu, možno nie. Ťažko povedať. Keby chcela bývalého, tak sa mu nesnažila vyhýbať, blokovať a iné veci čo som už hore popísal. Skôr sa tomu nevie brániť a spraviť rázne stop týmto veciam.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

Podla mna ta berie ako asexualnu kamaratku, ktorej si vylieva srdiecko.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

23quick napísal:Skôr sa tomu nevie brániť a spraviť rázne stop týmto veciam.
To je ten najväčší problém. Baba čo nedokáže odolať doliezaniu a úplne uzavrieť bývalý vzťah, nestojí ani za gram energie. Zbytočná strata času.
23quick
Light Expert
Light Expert

Neviem sa vcítiť do jej kože a preto neviem ako to celé prežíva a čo jej až tak ubližuje. Najviac asi tie spomienky, ak jej ich vyhadzuje na oči.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Nečakať! 8) Je vo vztahu kludne ste sa mohli bozkavat a spolu spať už dávno ak bola nespokojna. Ak to ženám nerobí problem niečo mať s inymi mužmi keď je vo vztahu prečo bol problem s tebou aby mala počas ukončovania vztahu? Bud niečo zrieš, alebo sa na to čo najrychlejšie vykašli a nemárni čas, ak budeš čakať na ukončenie vztahu možno mesiac a možno rok aj tak nebudeš mať vyhrate lebo po rozchode sa jej nebude chcieť nič nove začínať :smt033 počkaš mesiac po rozchode: vypočuješ si hlašku ale ved ja ta beriem ako kamaráta :smt006 Rieš iné baby a ona si možno uvedomí že chce teba 8)
23quick
Light Expert
Light Expert

Nečakám, hodil som to za hlavu. Uvedomil som si, že je sama myšlienkami kto vie kde. Nemôžem vedieť koľko sa bude trápiť a ako dlho by to trvalo, pretože to môže byť kľudne aj rok. Aj keby som chcel počkať, tak rozum mi hovorí, že treba ísťďalej a nájsť si takú, ktorá nemá zmätok v hlave a neukončené veci z minulosti. To čo píše Famine, tak s tým nesúhlasím, pretože medzi nami sa nič nestalo a aj keby sa stalo, tak to nemôžem brať tak ako to tu napísal. Ten bývalý jej začal vypisovať a vyvolávať až potom ako bola so mnou. Len toľko som chcel napísať na upresnenie.

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2020, 13:08)
Len v stručnosti uvediem ako to za ten čas pokračuje. Nekontaktoval som ju vôbec, nechal som ju plynúť z hlavy. Začala mi po čase písať, volala mi, stretli sme sa. Bola úžasná, ale moje podvedomie mi hovorilo, že ešte to nemá v hlave vyriešené a možno to s ním nemá vôbec doriešené. Tak som opäť prerušil kontakt, aby sa netrápila ani ona, ani ja. Kto vie, možno sa jedného dňa naše cesty spoja.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Najdolezitejsie je vedieť o nej či je v kontakte s ex, ci sa osobne stretávajú alebo nie. Možno ju začneš viacej a viacej pritahovat ak sa jej teraz prestaneš zase ozývať a ona nebude vedieť čo a ako a možno aj taktika zaujem - nezaujem by mohla zabrať. Len aby nebola namotaná na teba a aj ex inak to nemá zmysel. Nechcem ti kecať do toho ale mohol by si skusiť hladať alebo zoznamovať sa aj s inými ženami, ved ona robila to isté, stretávala sa s tebou a aj s bývalým, tak ti nemá čo vyčitať. A zase ak by chcela ist stebou von a ty by si jej povedal, že nie lebo máš stretnutie s inou dievčinou tak možno by zacala žiarliť. Aj tak nemáš čo stratiť taktika zaujem - nezaujem a iná ženská v hre aby ona potom žiarlila by mohlo výjsť. 8)
nath4n
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nath4n »

Prečo by si sa mal trápiť nad ňou, ty mysli hlavne na seba! Dal si jej šancu, venoval čas a nič z toho. Nečakaj či raz sa vaše cesty spoja lebo premeškách iné príležitosti ;)
23quick
Light Expert
Light Expert

Určite sa s bývalým stretla, lebo som bol s kamarátkou a sme sa náhodne stretli. Nevedela ako sa má zatváriť a to isté aj ja. Bepýtala sa ale s kým som bol, asi to vzala tak, že nie je jediná žena na svete a môžem sa stretávať s kým chcem. Na ďalší deň mi hneď písala, že či pôjdeme von.

To čo opisuješ Blasbit vyššie, to ovládam. Poznám ignoráciu, záujem-nezáujem, dobrý-zlý, čas mám-nemám. Veď ked som si pozrel správu a neodpísal, tak hneď druhý deň už písala čo sa stalo, či som sa nahneval alebo či som len zabudol odpísať. Viem ju donútiť žiarliť, ale nedokážem bojovať s jej myšlienkami a rozmýšľaním nad jej bývalým. To si musí najskôr uvedomiť ona.

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2020, 19:54)
Sranda. Ako ju nekontaktujem, tak to ani v nej začalo vrieť. Píše mi, že by sa chcela stretnúť, že kedy bude mať čas. Najskôr som ju odmietol kvôli nedostatku času. Opäť písala, tak som sa vyhovoril akože na chorobu. Dnes mi písala, že keď sa uzdravím, aby som sa jej ozval a že rada pôjde so mnou niekde sadnúť alebo že môžeme ísť večer do baru a niečo vypiť.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

a kedy to už konečne hodis za hlavu?
hdj70
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hdj70 »

ženy častokrát chcú vidieť vo vzťahu po hádkach aký je chlap pokorný ako je mu to ľúto atď.

Taktiež tieto jemnejšie stvorenia majú akési predispozície veriť sľubom z mužského zúfalstva a vizualizovať si budúcnosť, svadba oltár deti, pí*oviny...

Teba má ako akúsi poistku, butľavú vŕbu a veci hore spomenuté.

Sa čudujem že si s ňou aspoň nespal, potom je jasné že myslí stále na bývalého a tebe rozpráva ako si vždy nájde cestičku a bullshity.

Mimochodom, za obťažovanie je paragraf čiže ...

Akože ja by som sa naňu nevysral, keď sa prenesiem do obdobia single tak by som takéto ženy využíval ako takzvané "prívesky" na akcie výlety a podobne, vždy bola mrte sranda a narobil som sa strašne blbostí. Takže ti radím sa od toho odosobniť užívať si a ono to nejak príde ... a keď nie tak vieš že jeden z vás bola sprostá trúba a nestálo to za to.
23quick
Light Expert
Light Expert

Ťažko sa mi to hádže za hlavu. Boli sme spolu von, uvidíme čo ďalej.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

kamosko ty sa tak strasne popalis a budes to ty kto bude na konci sam a smutny :) nie ona
23quick
Light Expert
Light Expert

Premýšľal som nad tým a sekol som s tým, hodil som to celé za hlavu. Uvedomil som si, že sa budem len trápiť a jej problémy by sa mohli vliecť strašne dlho. Možno to potrvá rok a nič sa u nej nezmení, len sa to bude naťahovať a ja by som celý čas len čakal na ňu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pochvala, dobre a asi nie lahke rozhodnutie. ja by som nemal pokoj kym by som ju aspon nepretiahol, vediet sa takto odosobnit to je umenie.

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2020, 16:35)
pochvala, dobre a asi nie lahke rozhodnutie. ja by som nemal pokoj kym by som ju aspon nepretiahol, vediet sa takto odosobnit to je umenie.
Napísať odpoveď