Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
To je fajn. Len ked niekto uz 5 rokov zdiela video s komentami stylu “kazdodenne utoky kozoj**ov v Londyne toto sem chcu doniest liberalni fasisti” a ide o video futbalovych fanusikov vo Svajciarsku, tak je snad na mieste pytat sa, ci je uz overene, ze video je z miesta a casu, o ktorom pisu.
Aj keby video bolo tradicny fake, tak udalost je priserna a dufam v skore prisne potrestanie.
-
yoggy
Jasne vsetko je fake.
Ty si videl cigana maximalne tak na obrazku podla mna
https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok ... -vo-vazci/
https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok ... -vo-vazci/
Keby jeden rom zbil gadža tak si poviem "oka" ale toto je nechutné. Odborničky na národnostné menšiny, extremizmus Nicholsonova a Irenka z PS nenapišu ani makke F o tomto incidentne, ale keby to bolo naopak 10 belochov dobili róma tak by im explodoval facebook až do volieb.
Yogy, tomu ver. Ani vizualne. Tak ako ty 
Zdielaju fasisti videa ako som opisal? Ano, a preto sedia v Parlamente. Vytvorili tym dovodne podozrenie, ze vsetko co zdielaju je rydza loz. Je teda na mieste overovat si, ci to video je naozaj z Vazca, ci tam Romovia su a ci naozaj ide o popisany skutok.
Policia a skutocne media napisali, ze sa skutok stal, tak nech ho vysetria a vinnikov prisne potrestaju.
Majki, a boli ste aj v nedalekej Sunave, kde snehobiely funkcionar strany zavrazdil cloveka? Alebo sa chodite prizivovat na cudzom nestasti len kde sa vam to hodi?
Zdielaju fasisti videa ako som opisal? Ano, a preto sedia v Parlamente. Vytvorili tym dovodne podozrenie, ze vsetko co zdielaju je rydza loz. Je teda na mieste overovat si, ci to video je naozaj z Vazca, ci tam Romovia su a ci naozaj ide o popisany skutok.
Policia a skutocne media napisali, ze sa skutok stal, tak nech ho vysetria a vinnikov prisne potrestaju.
Majki, a boli ste aj v nedalekej Sunave, kde snehobiely funkcionar strany zavrazdil cloveka? Alebo sa chodite prizivovat na cudzom nestasti len kde sa vam to hodi?
-
yoggy
Jasne, povedz mi z akeho si mesta? Urcite niekde kde je 0 ciganov.jackb napísal:Yogy, tomu ver. Ani vizualne. Tak ako ty
No uz len to budem vypisovat na internety 
Opakujem, na rozdiel od nackov z miest, kde ziadni Romovia neziju, ja som vyrastol tam kde ich je dost. Ale nikoho nelicovali. Kradli zo zahrad, aj drevo z lesa, no nevykradali domy. Nezabijali dochodcov pre 20 korun.
Co toto ale meni ma fakte, ze kotleby maju prax v sireni videi, ktorych titulok nekoresponduje s obsahom, miestom a casom?
Opakujem, na rozdiel od nackov z miest, kde ziadni Romovia neziju, ja som vyrastol tam kde ich je dost. Ale nikoho nelicovali. Kradli zo zahrad, aj drevo z lesa, no nevykradali domy. Nezabijali dochodcov pre 20 korun.
Co toto ale meni ma fakte, ze kotleby maju prax v sireni videi, ktorych titulok nekoresponduje s obsahom, miestom a casom?
JackB mam milu, mladu kolegynu zo smizian. Ked sme na prestavke videli toto video tak povedala ze najradsej by ich "pozabijala". Vedel by si vysvetliť prečo to povedala? netušim jej politické sympatie, len viem že tam je vela asoc. romov. Problem je v tom, že ludia z bratislavkeho kraja (čest vynimkam) nevedia rozlišiť spolunaživanie s rómami a s asocialnými rómami. Vláda to ignoruje lebo by musela riešiť narodnostné menšiny, ktoré doesnt not stack s doktrínou EU. Inak Lucia ďuriška sa práve vyjadrila k tomu a ľudia jej začinajú pekne nakladať. A ešte poprosím ťa, daj link kde gadžovia terorizujú rómov.
Romovia na Slovensku
Takze vrazda spachana kotlebou v Sunave nastoji za rec, ale Romov pojde dievcatko strielat...
Povedal by som, ze rozdiel su skutocni ludia a plateni brigadnici, ktori v prospech kotlieb a smeru obtazuju na novinach a u demokratickych politikov. Takze tak ako v pripade videa si dovolim tvrdit, ze ked sa nedokaze inak, tak skutok sa nestal: ziadni skutocni ludia nic Lucii Duriš - Nicholsonovej nenapisali. Boli to len NPC riadene pomocou herd mind.
Prosim ta, zivis sa zdielanim kotlebovych videii. Tak si pozri Dobsinu, Krasnu horku,...
Povedal by som, ze rozdiel su skutocni ludia a plateni brigadnici, ktori v prospech kotlieb a smeru obtazuju na novinach a u demokratickych politikov. Takze tak ako v pripade videa si dovolim tvrdit, ze ked sa nedokaze inak, tak skutok sa nestal: ziadni skutocni ludia nic Lucii Duriš - Nicholsonovej nenapisali. Boli to len NPC riadene pomocou herd mind.
Prosim ta, zivis sa zdielanim kotlebovych videii. Tak si pozri Dobsinu, Krasnu horku,...
Pozrel som si reportaž vraždy zo Šuňavy, wtf ma kolteba spoločne s touto vraždou???? Platení brigadníci obťažujú demokratických politikov, neklikáš na videa z opačného tábora lebo im nechceš dať zarobiť , video je fikcia a skutok sa nestal. Už ti ten pobyt v UK nerobí dobre a keď najdeš zdroj kde gadžovia terorizujú rómov uverejni ho prosím, lebo opačne sa to deje veľmi často a to je tiež extremizmus, zle som napísal to je liberálny extremizmus a ten sa môže.
Ved v Dobsinej aj v Krasnej horke predsa kotleby boli terorizovat Romov.
Co ma kotleba s vrazdou v Šuňave? Asi len to, ze vrahom bol vysoky miestny funkcionar strany. Ale inak ta regionalna kotleba s tou vrazdou nic nema.
Preco potom u Duriš-Nicholsonovej alebo u Kisku, ci na Nku a Sme postuju off topic hnoj ludia s logom kotlieb alebo Harabina? Zadarmo to nebude.
A jasne, ze ked niekto vie ako funguje YT tak nebude prispievat ku tomu, aby videa kotlieb ci z bludwebov sledovalo viac ludi.
Rovnako je fakt, ze videa s inym nazvom ako je skutocny obsah kotleby zdielaju. Staci popozerat Vlada Snidla, ci Infosecurity alebo ineho borica hoaxov.
Co ma kotleba s vrazdou v Šuňave? Asi len to, ze vrahom bol vysoky miestny funkcionar strany. Ale inak ta regionalna kotleba s tou vrazdou nic nema.
Preco potom u Duriš-Nicholsonovej alebo u Kisku, ci na Nku a Sme postuju off topic hnoj ludia s logom kotlieb alebo Harabina? Zadarmo to nebude.
A jasne, ze ked niekto vie ako funguje YT tak nebude prispievat ku tomu, aby videa kotlieb ci z bludwebov sledovalo viac ludi.
Rovnako je fakt, ze videa s inym nazvom ako je skutocny obsah kotleby zdielaju. Staci popozerat Vlada Snidla, ci Infosecurity alebo ineho borica hoaxov.
v tvojom svete nie je nič zadarmo ...jackb napísal:Zadarmo to nebude.
Tak trochu nechápem aký zmysel má ťahať debatu týmto smerom, neustále riešiť kto je kým platený a neviem čo, len tým prispievaš do naratívu ktorého kritéria si diktujú práve alternatívci.
Popierať že niektorí ľudia na slovensku majú problém s násilnosťou zo strany rómskych občanov z osád a ťahať diskusiu do takýchto absurdít je podľa mňa kontraproduktívne ... nie je skôr na mieste pýtať na prečo sme sa vôbec dostali do bodu kedy ľudom stačí že príde Kotleba a povie "mám tu 200 chlapov, môžme ísť problém riešiť ..."
My sa tu môžme rozčulovať nad ich selektívnou empatiou a pokrytectvom, ale im percentá práve kvôli takýmto pohotovým reakciám idú hore ..
Pokojne môžujackb napísal: Zadarmo to nebude.
Niektorí ľudia sú totiž natoľko hlúpi, že tomu veria
Nemusíme ísť ďaleko, poznáme to aj z tohoto fora
Ja som sa opytal ci je overena pravost videa, lebo je znama negativna skusenost s tym co kotleby siria.
Nespochybnil som skutok ani to, ze su problemy. Ze som nezazil vaznu kriminalitu, neznamena to, ze sa nedeje inde.
Ano, je chore, ze posle 200 zlocincov a este dostane potlesk.
V mojom svete je kazdy post Duris-Nicholsonovej pisat “nevzdelana stetka”, Kiskovi “uzernik”, na Sme “pedofili” a na Nku “napisali vam v Esete” nemoze byt zadarmo, ked to rovnaky profil pise pod uplne vsetko.
Preto ziadni realni ludia Duris-Nicholsonovej nenapisali, lebo to boli len falosne ucty kotlieb.
Nespochybnil som skutok ani to, ze su problemy. Ze som nezazil vaznu kriminalitu, neznamena to, ze sa nedeje inde.
Ano, je chore, ze posle 200 zlocincov a este dostane potlesk.
V mojom svete je kazdy post Duris-Nicholsonovej pisat “nevzdelana stetka”, Kiskovi “uzernik”, na Sme “pedofili” a na Nku “napisali vam v Esete” nemoze byt zadarmo, ked to rovnaky profil pise pod uplne vsetko.
Preto ziadni realni ludia Duris-Nicholsonovej nenapisali, lebo to boli len falosne ucty kotlieb.
jackb napísal:Preto ziadni realni ludia Duris-Nicholsonovej nenapisali, lebo to boli len falosne ucty kotlieb.
Takze zaroven existuju ludia ktori kotlebovi tlieskaju a ludia ktori nadavaju duris-nicholsonovej, ale je medzi nimi nulovy prienik ??
Fakt by ti nezaskodil trosku reality-check - alternativne media tu roky krmia narativ o lenivých, zapredaných európskych byrokratoch ktorí sú odpojení od reality a o živote bežného slovenského človeka nevedia nič. A ty si aj napriek tomu presvedčený že absolutne nepripadá do úvahy že by niekto naozaj mohol reagovať, zadarmo, z vlastného presvedčenia (pravdepodobne založeného na bludoch, ale čo už, to je dnes už štandard) presne v linii toho co chrlia bludweby a dnes už aj niektorí poslanci - špina, prostitútka, cigánočka a neviem čo ..
Podla tejto logiky sú teda dezinformačné weby v podstate neúčinné - resp. všetci čo ich zdielajú musia byť platení.
Tu je to OT. 
Podme naspat ku tomu, ako som Roma nikdy nevidel.
Podme naspat ku tomu, ako som Roma nikdy nevidel.
Takýchto prípadov a nebezpečných miest je na Slovensku habadej a nie všetko sa dostane na video a internety. Každopádne zelenáči si na tom nabijú body, a konieckoncov sa aj tak nič nezmení, lebo vyhrá znova Smer.
https://www.facebook.com/peter.stanko1/ ... 456483035/
https://www.facebook.com/peter.stanko1/ ... 456483035/
-
yoggy
https://www.facebook.com/MatusGavlakTVJ ... 7375761714
Nejak sa nam zacinaju mnozit pripady.
Drsny prepad staršej ženy v Richnave. Večer na ňu zaútočili štyria skolopovinni osadníci. Chceli ju zrejme okradnúť. najstarší mal mať iba 14 rokov. Žena sa pri útoku zrútila z mosta do hĺbky približne 3 metre. Je v nemocnici v kritickom stave.