Pneumatiky & Disky
Re: Pneumatiky & Disky
tak servis som si uz nasiel na doporucenie kolegu.
gumy mam tiez vybrate, sice neboli v tom velkom teste, ale aj recenzie aj kolegovia velmi odporucaju, ze za tu cenu super.
len neviem co s diskami. neviem co bude vypadat dobre. ci strieborne alebo cierne...
gumy mam tiez vybrate, sice neboli v tom velkom teste, ale aj recenzie aj kolegovia velmi odporucaju, ze za tu cenu super.
len neviem co s diskami. neviem co bude vypadat dobre. ci strieborne alebo cierne...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
TPMS nemas? ak hej tak si rovno kup aj tie
-
starysomar
Hardcore addict
Viacero som tak zazrel, slušne upozornil majiteľov na nebezpečné jazdné vlatnosti otočených pbeu - zatiaľ sa nik neurazil a poďakovali.
Dúfam, že toto sa mohlo týmto majiteľom stať maximálne pri nahadzovaní zimných kolies doma na dvore, keď si to nevšimli/netušili o tom, že majú gumy nahodené na zlej strane. Ak by sa toto podarilo niekomu v pneuservise, tak je to na přesdržku...
-
starysomar
Hardcore addict
V nemenovanom pneuservise "sa podarilo" vlani pri prezúvaní mojej krabice na zimné, že jednu prednú nezatiahli.
Neriešil som to, svoje veci si kontrolujem sám pre istotu...
Niektorí z tých "obrátených" priznali, že si to sami (respektíve manžel).
Neriešil som to, svoje veci si kontrolujem sám pre istotu...
Niektorí z tých "obrátených" priznali, že si to sami (respektíve manžel).
čo si myslite o kupe pneumatik z bazosu ? - 205/50 r17
nasiel som toto:
https://auto.bazos.sk/inzerat/106294456 ... 50-r17.php tu nevidim značku žial
https://auto.bazos.sk/inzerat/105695425 ... ankook.php to asi vyzera za jeden kus
https://auto.bazos.sk/inzerat/104938955 ... 550r17.php toto vyzera zaujimavejšie
nasiel som toto:
https://auto.bazos.sk/inzerat/106294456 ... 50-r17.php tu nevidim značku žial
https://auto.bazos.sk/inzerat/105695425 ... ankook.php to asi vyzera za jeden kus
https://auto.bazos.sk/inzerat/104938955 ... 550r17.php toto vyzera zaujimavejšie
-
hojko
Site Admin
Ked mas 150 eur za tie posledne, tak preco si rovno nekupis nove pneu na leto??? Ako vidim, tak posielas letne pneu, ktore budes obuvat zrejme niekedy v aprili. Tak za ten cas mas dost casu posetrit par eur a kupit nieco nove. Nova Matadorka stoji necelych 50 eur, takze za maly priplatok mas uplne nove pneu (150 vs 200 eur): https://www.pneumatiky-pneupex.sk/eshop ... 3v-xl.html
Aj tak by som to riesil az na jar, ked budu naskladnene nove kusy, zmenia sa mozno aj ceny atd...
Aj tak by som to riesil az na jar, ked budu naskladnene nove kusy, zmenia sa mozno aj ceny atd...
-
tacosi
Moderátor
Prve su nejake Ciny,,je to jasne.
druhe su 2014. Niesu za 1ks,ale komplety,kde sa cena rovna veku.
a tretie tak veru, 160 vs 190, to mas 30€ z tym,ze 3 rocne vs nove.
Pri tychto cenach ries jednoznacne nove.
druhe su 2014. Niesu za 1ks,ale komplety,kde sa cena rovna veku.
a tretie tak veru, 160 vs 190, to mas 30€ z tym,ze 3 rocne vs nove.
Pri tychto cenach ries jednoznacne nove.
no videl som bezne pneu co som si pozeral kolo 90e len kus mi je luto tak drahe pneu davať na auto ked nechodim nijak extra specialne ostro v zakrutach a potrebujem aby ma auto pdorzalo v kruhaci pri 80km , chcel by som niečo strednej triedy čo ma zbytočne nepoloži finančne ale zase na druhu stranu nech to niečo podrži.
-
hojko
Site Admin
Pozri si pneu na Heureka, aj ked teraz viacmenej vsade predavaju uz len zimne pneu. Tak nepojdes do kruhaca 80 km/h, ale len 70 km/h a vec je vyriesena. Myslim, ze za toto riesenie problemu by som si zasluzil Nobelovu cenu za fyziku.
tak myslim ze si ma pochopil ako to myslim
, ta trieda pri palive hraje velku rolu ?
"Trieda pri palive" ti označuje valivý odpor, ktorý indikuje spotrebu na tých pneumatikách. E-čko nie je nič extra, ale neznamená to, že budeš mať zrazu 2-násobnú spotrebu ako doteraz.
Inak súhlasím s názormi vyššie, jazdené pneumatiky sa neoplatí kupovať. Za prvé jazdené gumy budú mať nižšiu životnosť, takže v skutočnosti neušetríš nič, pretože ten cenový rozdiel ti vyrovná väčší počet kilometrov, ktoré dokážeš pojazdiť s novými gumami. No a za druhé nemáš žiadnu záruku, takže keď ti gumy prídu a zistíš, že je na nejakej z nich defekt alebo bublina, tak máš smolu a môžeš kupovať zase úplne nové.
Inak súhlasím s názormi vyššie, jazdené pneumatiky sa neoplatí kupovať. Za prvé jazdené gumy budú mať nižšiu životnosť, takže v skutočnosti neušetríš nič, pretože ten cenový rozdiel ti vyrovná väčší počet kilometrov, ktoré dokážeš pojazdiť s novými gumami. No a za druhé nemáš žiadnu záruku, takže keď ti gumy prídu a zistíš, že je na nejakej z nich defekt alebo bublina, tak máš smolu a môžeš kupovať zase úplne nové.
-
hojko
Site Admin
japaja: Nie, nepochopil som ta. Pokial nejazdis 10 tisic km za mesiac, tak na nejaku triedu paliva sa nemusis pozerat. Tiez zabudas na to, ze chces setrit na pneumatikach hned pri kupe.
lebo nemienim vyhadzovat peniaze za nieco drahe o com nemam ziadnu vedomost s domienkou ze co je drahe je aj dobre
Tak kúp tie Matadory, ktoré sem postoval hojko, lacnejšie ako za 200 eur sadu nových pneumatík nezoženieš.
Aj keď určite nebudú mať top jazdné vlastnosti oproti drahším gumám, ale stále budú oveľa lepšie ako jazdené niekoľkoročné "prémiovky" v bohvieakom stave...
Aj keď určite nebudú mať top jazdné vlastnosti oproti drahším gumám, ale stále budú oveľa lepšie ako jazdené niekoľkoročné "prémiovky" v bohvieakom stave...
noooooooooooooooo to som chcel pocut
budem na ne mysliet , dakujem
budem na ne mysliet , dakujem
-
starysomar
Hardcore addict
Na naše autá nejaké Matadory, Hankooky, bazárovky 5+(rokov) a podobné zverstvá proste NIKDY neoujem.
Nech si myslí (a napíše) ktokoľvek čokoľvek.
Nech si myslí (a napíše) ktokoľvek čokoľvek.
Tak Matador je low-cost, ale Hankook vyrába pneumatiky, ktoré sa pravidelne umiestňujú na vysokých miestach v testoch.
Ja mám Hankooky ako letné gumy, ktoré som vyberal na základe toho, že vyhrali vtedy v letnej sezóne testy v mojom rozmere. Nespomínam si na situáciu, kedy by som sa na nich dostal do krízovej situácie. Čo máš proti nim?
Ja mám Hankooky ako letné gumy, ktoré som vyberal na základe toho, že vyhrali vtedy v letnej sezóne testy v mojom rozmere. Nespomínam si na situáciu, kedy by som sa na nich dostal do krízovej situácie. Čo máš proti nim?
-
hojko
Site Admin
Porovnavat Matador a Hankook, to uz hej 
-
starysomar
Hardcore addict
Mal som na aute a pravda - 7 a 9 ročné.
Oboje stáli za...