Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Mne ten Versace Dylan Blue vonia tak genericky nasladko (žuvačková vôňa) plus nejaký mix orientálnych korení. Asi sa snažili o takú nóbl luxusnú vôňu vhodnú do spoločnosti alebo na rande, ale výsledok je dosť tuctový.
Vzorku YSL Y som dostal k vstupenke do kina. Uvádzali vtedy vôňu na trh. Snažili sa o takú elegantnú korenistú vôňu pre mladšieho človeka, ale po pravde ma to vôbec nezaujalo. Vôňa neurazí, ale ani nijako nevyniká. Teraz je trh presýtený veľmi podobnými vôňami.
Obe vône NEpatria do kategórie "tutovka", ktorú si môžete kúpiť "naslepo". Odporúčam určite najprv vyskúšať.
Od YSL sa mi páči toto. Veľmi maskulínna vôňa vhodná najmä na večer, rande, a pod. Ženy a gejovia po vás pôjdu ako muchy po...
https://www.fragrantica.com/perfume/Yve ... -5521.html
Vzorku YSL Y som dostal k vstupenke do kina. Uvádzali vtedy vôňu na trh. Snažili sa o takú elegantnú korenistú vôňu pre mladšieho človeka, ale po pravde ma to vôbec nezaujalo. Vôňa neurazí, ale ani nijako nevyniká. Teraz je trh presýtený veľmi podobnými vôňami.
Obe vône NEpatria do kategórie "tutovka", ktorú si môžete kúpiť "naslepo". Odporúčam určite najprv vyskúšať.
Od YSL sa mi páči toto. Veľmi maskulínna vôňa vhodná najmä na večer, rande, a pod. Ženy a gejovia po vás pôjdu ako muchy po...
https://www.fragrantica.com/perfume/Yve ... -5521.html
Ten la nuit de l'homme je pre Jeremyho (známy parfémový youtuber) TOP vôňa,ale vraj je tá vôňa tak modifikovaná,že už skoro nič nevydrží...
Máš pravdu,Dylan Blue nie je nič špeciálne a luxusné (tá vôňa je pomerne dosť lacná),ale na každodenné nosenie do každého počasia je fajn
Máš pravdu,Dylan Blue nie je nič špeciálne a luxusné (tá vôňa je pomerne dosť lacná),ale na každodenné nosenie do každého počasia je fajn
YSL - Y som kupil na Vianoce na slepo, na zaklade kkmentarov ludi k tejto voni. Snad to bude vhodny darcek, sam som zvedavy ako bude voniat.
EDP verziu ? daj vedieť potom 
Y EDP vozim v aute ako emergency. Je to podla mna dobra everyday vona, ktora sa velmi nepobije s niecim inym, co si das rano alebo potom vecer. Zrejme aj vdaka tomu, ze prilis dlho nevydrzi 
Tak som mal moznost ovonat YSL - Y (EdP), ale celkom sklamanie z mojej strany. Neprisla mi ta vona nicim zaujimava, ani extra pekna, skor len taky obycajny priemer.
ono pri vôňach je celkom zradné robiť záver na prvý dojem, niekedy sa stáva, že sa vôňa zapáči až po čase...
máte niekto Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme?
vraj to je jedna z najsexi vôní aké sa kedy vytvorili...
Takisto Dolce&Gabbana The One, tá vôňa očarí asi každého, ta vôňa má všade len tie najvyššie hodnotenia, je to fakt bomba...
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2020, 16:04)
Antonio Banderas - Blue Seduction=krajšia verzia Versace Eau Fraiche za 14€
máte niekto Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme?
vraj to je jedna z najsexi vôní aké sa kedy vytvorili...
Takisto Dolce&Gabbana The One, tá vôňa očarí asi každého, ta vôňa má všade len tie najvyššie hodnotenia, je to fakt bomba...
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2020, 16:04)
Antonio Banderas - Blue Seduction=krajšia verzia Versace Eau Fraiche za 14€
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mate niekto ultra male od jean paul gaultier ? Velmi ju ospevuju chcel by som ju skusit
mám ju, moc sladká, nie je vhodná na bežné nosenie, ale vonia super .. taká ovocná verzia staršej Le Male... taká hruškovo vanilková vôňa
-
Michael123
Medium Expert
Ahojte, máte niekto skúsenosť s Burberry Touch? Na nete ma celkom pozitívne recenzie.
Vopred ďakujem.
Vopred ďakujem.
Niekto skúsenosti s defrance.vip?
Na trhu je take mnozstvo voni od znamych vyrobcov, ze vobec nevidim zmysel kupovat nieco nezname za 70 eur (ci kolko to stoji).
Chápem, volali mi najskôr, že anketa a po nejakom čase, že mám zľavu.
Su kvalitne parfemy odkazane na telemarketing, predavanie na internete ci pri vstupe do nakupneho centra pred Vianocami? Akcie dnes to mas za polovicu a ak to kupis hned, tak dalsi mas zadarmo, ci myslis, ze to predavaju so stratou? Ak to predavaju za polovicnu cenu v akcii 1+1 so ziskom, tak ake su realne naklady parfem, zamestnanca, prenajom stanku? Odpovedz si sam.
Mozno nie su zle, mozno maju nieco do seba, ale za tie peniaze si radsej kupim nieco overene, otestovane, v overenom obchode/internete, mam moznost ovonat v obchode, precitam si recenzie na roznych weboch a tak podobne. Alebo ak mas pocit, ze nemas az tolko penazi na rozbadzovanie, tak skus pozriet FM, Yodema a ine alternativy, su na trhu roky, nie su zle a najdes k nim vela recenzii od ludi.
Mozno nie su zle, mozno maju nieco do seba, ale za tie peniaze si radsej kupim nieco overene, otestovane, v overenom obchode/internete, mam moznost ovonat v obchode, precitam si recenzie na roznych weboch a tak podobne. Alebo ak mas pocit, ze nemas az tolko penazi na rozbadzovanie, tak skus pozriet FM, Yodema a ine alternativy, su na trhu roky, nie su zle a najdes k nim vela recenzii od ludi.
No ja hlavne mám voňaviek niekoľko a ani jedna nie je taká ktorú by som chcel mať na sebe stále. Nenašiel som takú vôňu pri ktorej by som si povedal, že: wow, kokos toto je presne ono! Ak chápeš čo myslím. Tá voňavka by mala myslím sa zhodovať hlavne s mojou osobnosťou a nie úplne že či sa to páči aj ľudom na okolo ale isto je to bonus.
Len chodiť po obchodoch a skúšať každú jednu mi nepríde tiež veľmi efektívne.
Len chodiť po obchodoch a skúšať každú jednu mi nepríde tiež veľmi efektívne.
Cize ked si kupis na slepo z netu neznamu vonavku, tak to bude pre teba wow, bude charakterizovat tvoju osobnost a budes ju chces mat na sebe stale? Jasne, chapem 
Teraz mi vysvetli prosim ta, ze aka vona ta charakterizuje?
Teraz mi vysvetli prosim ta, ze aka vona ta charakterizuje?
no ja práveže neviem aká ma charakterizuje, ako to viem zistiť? alebo podľa čoho nájsť to čo by ma malo charakterizovať
To mi povedz ty, ze co ta ma charakterizovat. Ty si ten, ktory tu pise o tom, ze hladas vonu, ktora bude wow a bude ta charakterizovat. Tak by ma zaujimala co to ma byt a co charakterizuje tvoju osobnost, je to pyzmo, ruza, citrus, cierne korenie, drevo, vanilka alebo oud?
Práveže neviem čo ma má charakterizovať tak zisťujem, že ako k tomu prísť, že čo ma má charakterizovať. Len podľa toho čo sa mi páči aká vôňa?
Este raz. Ty tu pises nieco o wow a charakteristike. Tak nechapem co potom chces, preco sa pytas prave na fore co ta ma charakterizovat. Nikto z nas nevie kolko mas rokov, ako vyzeras, ako sa spravas, ako sa obliekas a hlavne ako na tvojej kozi bude reagovat taky alebo taky parfem. Mladym ludom sa castokrat hodi sladsi parfem, najlepsie to zhodnotia zeny. Muzi v pokrocilom veku naopak uprednostuju koreniste vone. A nieco medzi tym si napriklad citrusove vone. Co sa hodi tebe, to sa nemusi hodit mne. Preto ked si kupujem parfem, tak si kupim nieco co mozem ovonat, co sa mi paci, co povazujem za zaujimave a dolezite je, aby to pochvalili aj dalsi ludia. Preto si rad pozriem recenzie na internet v slovenskych parfumeriach, pretoze velakrat sa do hodnotenia zapoja aj zeny a napisu, ze presne tuto vonu kupuju priatelovi, ze to krasne vonia na chlapoch a podobne. Na co mi je vona, ktora bude pre mna wow, ked okolie ju bude vnimat ako tazku vonu, ktora im navyse zapacha?!