Ahojte. Predcasom ocovi vyhorel router tplink po zasahu bleskom.
Tak som objednal dalsi tplink a snazil sa na nom rozbehat dsl od orangeu. Toto som robil asi 100 krat 100 ludom, takze s tym mam dostatocnu prax.
Tento krat som vsak nepochodil, neslo mi to ani za boha nakonfigurovat, teda konfiguracia prebehla, akurat ze internet nesiel. Tak som volal aj do orangeu, nech poslu nove heslo do siete, nahodil som to ale nic...
Riesil som to aj s expert linkou orange kde mi povedali, ze najlepsie bude ked vezmem od nich uz nakonfigurovany router, lebo nie vsetky routre funguju a ich dsl linkou.
Tak som aj urobil a fungovalo to... Zazrak.
Ale uz nikdy viac, je to riadny odpad ten ich router. Zyxel ci co to je za sracku.
Svokor chce update routru, takze riesim aky kupit? Aby fungoval s tym ich dsl internetom?
Zyxel nechcem ani vidiet.
Dakujem!
Aky router k DSL od Telekomu/Orangeu
-
Dildogripak
Medium Professional
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Aky router k DSL od Telekomu/Orangeu
Ja osobne mám s TP-Linkom len dobré skúsenosti. Zyxel je fakt odpad. Podľa mňa, ťažko povedať s ktorým problém nebude. Objednávaj z netu a ak sa ti to nepodarí rozbehať, vrátiš a vyberieš iný model.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ich odpad router je kvoli comu odpad, ked ako jediny ide? Ak mas napr. problem s wifi signalom, tak tam ich router mozes nechat a zan si zapojit dalsi podla svojej lubovole... rovnako, ked sa ti to s inym routerom rozchodit nepodari.
Btw., reklamu, co ti Tapatalk pripaja ku kazdemu prispevku, si v jeho nastaveni mozes vypnut.
Btw., reklamu, co ti Tapatalk pripaja ku kazdemu prispevku, si v jeho nastaveni mozes vypnut.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nemusis zhanat ziaden router pokial je linka aktivovana po 18.6.2016, iny ako zyxel od orange ti nepojde, pretoze po tomto datume je pridelovana standardne ipv6 adresa, neobides to a ani nezmenis ( jedine, ze si zaplatis zmenu na ipv4 ) , vsetky dsl linky v orange ktore idu pod ipv4 maju moznost fungovat na akomkolvek dsl routri, ci je to tplink, dlink z telekomu vigor atd, no na aktualnych linkach s aktivaciou po tomto datume to proste nespustis, rovnako by ti nesiel ani keby si dany router kupil vo volnom predaji, pretoze je tam upraveny wf voci poziadavkam siete, parametre ktore musis v routri mat aby ti to islo su na dve A4 strany, no nemyslim, ze sa tymto chces zaoberat, najlepsia moznost je ako bolo spomenute vyssie zobrat zyxel a ked chces nasilu iny router tak nakonfigurovat za neho podla seba .