Dovolenka 2010 až 2025
Re: Dovolenka 2010 až 2019
Tiež som si povedal. Že dúfam že to nerobí aby niekomu ukázal že on môže a že ako má v pi.
caute, nemate niekto skusenost s Pegasos resort v Turecku, dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
fildinko: Keby aj chcel ukazat, ze on moze, tak co je na tom zle??? Vsak len zije zivot, ktory mu vyhovuje a ktory sa mu paci. Nevidim na tom nic zle.
Ak by to robil preto, aby iným ukázal že môže, bolo by to smutné.fildinko napísal:Tiež som si povedal. Že dúfam že to nerobí aby niekomu ukázal že on môže a že ako má v pi.
Predpokladám ale že on má inú motiváciu, silnejšiu...
-
nejakymarko
Addict
Zdravím
S priateľkou rozmýšľame nad letnou dovolenkou a radi by sme počuli nejaké tipy od ľudí, ktorí už čo to precestovali a majú s čím porovnávať.
Chceli by sme nejaký pekný rezort blízko pláže s all inclusive a chceli by sme ísť dobrou cestovkou (rozmýšľame nad firo, prípadne hydrotour)
Nemáme vybranú nejakú konkrétnu lokalitu, počkáme si na nejaké tipy. Jediné, čo nás veľmi neláka je Afrika
Cenovo by sme sa chceli pohybovať niekde okolo 1 000 € / osoba
Napadá Vám niečo zaujímave, s čím ste boli spokojní?
Ďakujem
S priateľkou rozmýšľame nad letnou dovolenkou a radi by sme počuli nejaké tipy od ľudí, ktorí už čo to precestovali a majú s čím porovnávať.
Chceli by sme nejaký pekný rezort blízko pláže s all inclusive a chceli by sme ísť dobrou cestovkou (rozmýšľame nad firo, prípadne hydrotour)
Nemáme vybranú nejakú konkrétnu lokalitu, počkáme si na nejaké tipy. Jediné, čo nás veľmi neláka je Afrika
Cenovo by sme sa chceli pohybovať niekde okolo 1 000 € / osoba
Napadá Vám niečo zaujímave, s čím ste boli spokojní?
Ďakujem
Turecko
-
guess.whoo
Redeemer
viete dat nejaky tip na letovisko s co najkratsou dobou letu (do 3 hodin idealne) a kratkym transferom na hotel? minuly rok som tak riesil Rhodos, ale bus z letiska siel do dalsich 8 hotelov a v buse sme stravili skoro 2 hodky, co tazko niesla najmladsia dcera. tejto neprijemnosti by som sa tento rok rad vyhol 
nejakymarko - Za tu sumu by si vedel aj daku exotiku v Azii (len asi nie all inclusive). Pripadne Turecko, Grecko, Cyprus, Oman.
guess - Spanielsko, Taliansko, Grecko, Bulharsko.
guess - Spanielsko, Taliansko, Grecko, Bulharsko.
-
guess.whoo
Redeemer
kruzidlo mam, skor ma zaujimala konkretna lokalita/hotel zo skusenosti
To si mozes skusit pozriet recenzie cez nejaku Inviu, Trioadvisor, Booking alebo Google. Lenze to, ze tam bola daka rodina s dietatom spokojna pred rokom alebo dvomi, tak to nemusi platit v lete 2020. Myslim si, ze ak si pozries dske zajazdy v ktorych je odporucanie pre rodiny s detmi, tak najlepsie budes mat pozriet si recenzie na internete, pretoze tam budu desiatky az stovky recenzii. To ma vacsiu vypovednu vahu ako ked ti tu niekto na fore napise hotel a jeho nazor na ten hotel. Alebo sa opytat rovno v cestovke a potom pozriet recenzie na internete.
-
guess.whoo
Redeemer
praveze som skusal hladat prave podla tejto mojej "podmienky" ale nic relevantne som nenasiel
tak som skusil tu..ak nic tak nic
guess.whoo
ked si pozries zajazdy na Invii tak myslim je ta uvedeny aj cas transferu z letiska na hotel plus maju aj vlastne recenzie- over si ich ale tiez cez tripadvisor. Neriad sa iba celkovym ciselnym skore, ale hlavne pozeraj posledne recenzie, tie su podstatne, uroven hotela v case sa zvykne niekedy velmi menit. Daj kolko ludi a do akej ceny sa chces zmestit a pozrieme to.
ked si pozries zajazdy na Invii tak myslim je ta uvedeny aj cas transferu z letiska na hotel plus maju aj vlastne recenzie- over si ich ale tiez cez tripadvisor. Neriad sa iba celkovym ciselnym skore, ale hlavne pozeraj posledne recenzie, tie su podstatne, uroven hotela v case sa zvykne niekedy velmi menit. Daj kolko ludi a do akej ceny sa chces zmestit a pozrieme to.
-
guess.whoo
Redeemer
Nevšimol som si ten filter, este sa teda pozriem..
Pôjdeme 2+2 (deti 6 a 2) a cenovo by bolo fajn do 2500-3000
Pôjdeme 2+2 (deti 6 a 2) a cenovo by bolo fajn do 2500-3000
Toto ma super hodnotenie aj na rakuskych strankach, vzdialenost od airportu cca 1hodinu https://hotel.invia.sk/turecko/-/koruma ... t%5B5%5D=6
-
guess.whoo
Redeemer
ten je cool, ale nepresiel mojim filtrom a uz viem preco:
Mrzí nás to , ale tento hotel bohužiaľ neposkytuje izby pre uvedený počet 2 dospelí a 2 deti.
Mrzí nás to , ale tento hotel bohužiaľ neposkytuje izby pre uvedený počet 2 dospelí a 2 deti.
Najobľúbenejšie dovolenkové destinácie Slovákov: Chorvátsko medzi nimi už nenájdete:
https://www.tvnoviny.sk/ekonomika/19872 ... -nenajdete
https://www.tvnoviny.sk/ekonomika/19872 ... -nenajdete
-
hojko
Site Admin
taki7: Vzhladom na narast cien za posledne dva roky v Chorvatsku sa ani nedivim, ze ludia zacali uprednostnovat ine destinacie.
Chorvatsko je nastavene cenovo na nemeckych/rakuskych turistov, takze nic pre priemerneho nasinca.. To radsej lacne Turecko kde mas aj vecsiu pravdepodobnost dobreho pocasia.
na kratku navstevu - predlzeny vikend, mozem odporucit Kodaň.
najblizsie ku Slovensku sa tam lieta z Krakova alebo z Viedne. ci aj z Budapesti neviem.
urcite odporucam kupit si CopenCard, v ktorej cene je zahrnuta doprava v regione Kodane a snad vsetky muzea a atrakcie. do parku Tivoli zarucuje karta vstup, ale listky na atrakcie sa kupuju samostatne. vcera ale pre vietor a dazd ich ani nebolo vela otvorenych.
takto v zimnom obdobi nebolo otvorenych vela vezi, ale z Round Tower, observatoria slavneho Tycha de Brahe je vyhlad solidny. ak by nad morom nebol opar, Oresundsky most by bolo idealne vidiet z CopenHill. To je spalovna odpadu, na ktorej sikmej streche je lyziarsky vlek. Je to najvyssi "kopec" v Dansku a je teda dobry vyhlad na severnu cast mesta a aj na spominany most.
na pozretie si Malej morskej vily sa treba pripravit na 1,3km prechadzku od najblizsieho metra/S-bahnu. a nenechat si ju na zaver celodenneho chodenie. preto som ju nevidel - otocit len kvoli nej takmer 3km v chladnej noci ma nelakalo.
zabavna je cesta metrom. to je automaticke, preto sa da sediet tam, kde inde sedi rusnovodic.
najblizsie ku Slovensku sa tam lieta z Krakova alebo z Viedne. ci aj z Budapesti neviem.
urcite odporucam kupit si CopenCard, v ktorej cene je zahrnuta doprava v regione Kodane a snad vsetky muzea a atrakcie. do parku Tivoli zarucuje karta vstup, ale listky na atrakcie sa kupuju samostatne. vcera ale pre vietor a dazd ich ani nebolo vela otvorenych.
takto v zimnom obdobi nebolo otvorenych vela vezi, ale z Round Tower, observatoria slavneho Tycha de Brahe je vyhlad solidny. ak by nad morom nebol opar, Oresundsky most by bolo idealne vidiet z CopenHill. To je spalovna odpadu, na ktorej sikmej streche je lyziarsky vlek. Je to najvyssi "kopec" v Dansku a je teda dobry vyhlad na severnu cast mesta a aj na spominany most.
na pozretie si Malej morskej vily sa treba pripravit na 1,3km prechadzku od najblizsieho metra/S-bahnu. a nenechat si ju na zaver celodenneho chodenie. preto som ju nevidel - otocit len kvoli nej takmer 3km v chladnej noci ma nelakalo.
zabavna je cesta metrom. to je automaticke, preto sa da sediet tam, kde inde sedi rusnovodic.
Len Kodan a celkovo Dansko nepatri k najlacnejsim a tak aj ten vikend moze stat dost penazi.